Erskine College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Erskine College bereidt studenten al meer dan 180 jaar voor op een leven van leren, dienstbaarheid en leiderschap. Als christelijke liberale kunstacademie leiden we studenten op voor een loopbaan, maar wat nog belangrijker is, we bereiden je voor op de roeping van je leven.

Strenge, gepersonaliseerde academici

Bij Erskine geniet u van een persoonlijke ervaring. Met 19 majors en 27 minoren kan onze faculteit je helpen om een opleiding op maat te maken die past bij je persoonlijke en carrièredoelen. De klassen zijn klein, dus professoren kennen hun studenten en proberen een mentorrelatie met hen op te bouwen. Welke kansen u ook zoekt - onderzoeksprojecten, stages, externe stages, zendingsreizen of studie-ervaringen in het buitenland - u kunt er zeker van zijn dat uw professoren willen dat u slaagt.

129324_1.jpg

Voorbereid op het leven

Erskine bereidt studenten voor op zowel het personeelsbestand als de graduate studies. Van degenen die zich aanmelden voor een graduate school, wordt 98% toegelaten tot het door hen gekozen programma.

Waarom Erskine?

Sterke gemeenschap

Erskine biedt meer dan 25 studentenorganisaties om de academische ervaring aan te vullen. Je zou lid kunnen worden van een literaire vereniging, die in sommige opzichten vergelijkbaar is met een broederschap of studentenvereniging. Je zou in een van de verschillende geheime genootschappen terecht kunnen komen. Je kunt ook betrokken raken bij leiderschap via residentie, studentenregering of andere studentenorganisaties. Al generaties lang draait het bij Erskine om het onderhouden van sterke, levenslange vriendschappen. Het is een enorm voordeel van een kleine school.

129271_IMG_1142.jpg

Competitve Atletiek

Erskine biedt 23 sporten en concurreert tweevoudig op intercollegiaal niveau als lid van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II als lid van Conference Carolinas en als lid van de National Christian College Athletics Association (NCCAA). We zetten ons in voor de groei en ontwikkeling van onze student-atleten. We willen dat ze zowel in de klas als op het speelveld competitief zijn.

141092_Soccer.jpg

Authentiek christendom

Geloof en leren zijn geïntegreerd in de klas bij Erskine, en we maken de spirituele groei en ontwikkeling van onze studenten tot een prioriteit. Studenten kunnen profiteren van Bijbelstudies, aanbidding, fellowship-evenementen en retraites die worden gesponsord door campusbedieningsgroepen, waaronder Baptist Collegiate Ministries (BCM), Fellowship of Christian Athletes (FCA) en Reformed University Fellowship (RUF).

129327_8.jpg

Campus leven

Erskine's ruime campus van 90 hectare biedt zowel klassieke als moderne faciliteiten. Het Galloway Activities Centre bevat twee sportscholen, racquetball-banen, een aerobics- / gewichtsruimte, een klimmuur en een atletische trainingsfaciliteit.

Intramurale sporten

Onder leiding van de student Intramural Intern, bieden we verschillende co-ed intramurale sporten aan voor degenen die een competitieve geest hebben, maar ook graag plezier hebben. Het aanbod omvat sporten zoals trefbal, ultieme frisbee, volleybal en meer.

129270_DSC00518.jpg

Campusactiviteiten

Studenten zijn van harte welkom om deel te nemen aan het plezier met onze activiteiten op de hele campus, aangeboden door onze Erskine Activities Board en de Student Government Association. Van trivia-avonden en kruidenierswinkelbingo tot grotere evenementen zoals Fall Fest, het Campus Life Office heeft iets om van te genieten.

129329_12.jpg

Betaalbaar onderwijs

Het personeel van Erskine Financial Aid werkt individueel met elk gezin samen om een financieel plan op te stellen om de universiteit betaalbaar te maken. De meeste Erskine-studenten ontvangen een vorm van financiële steun van federale, staats- en institutionele hulpbronnen. Op verdiensten gebaseerde beurzen in academici, atletiek, drama en muziek worden jaarlijks toegekend.

129267_DSC_4803.jpg

Locaties

Due West

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, zuid Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden