Erskine College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs dat past

Als een van de oudste en meest prestigieuze kerk gerelateerde liberale kunst college in het zuiden, Erskine prijzen academische strengheid en christelijke authenticiteit. Onze afgestudeerden leiden bedrijven, beïnvloeden professionele velden en drukken op veel andere manieren hun stempel op onze cultuur.

129324_1.jpg

Elk van de 19 opleidingen van Erskine kan worden aangepast door met de faculteit samen te werken om een studierichting te creëren die past bij uw persoonlijke en professionele interesses. Semester-lange studie in het buitenland kansen zijn ook beschikbaar in Schotland, Engeland, Frankrijk of Mexico. Erskine neemt ook academische ondersteuning van het traditionele tutoring lab en plaatst het in uw klassen en bij uw leeftijdsgenoten door middel van een innovatief programma dat gebruik maakt van samenwerking tussen collega's en studiegroepen om de cursusinhoud te versterken en goede studiegewoonten te modelleren.

Waarom Erskine?

Een geschiedenis van leren

Sinds het werd opgericht door de Associated Reformed Presbyterian (ARP) Church in 1839, is het Erskine College toegewijd aan het principe dat feiten en waarden - leren en vertrouwen - onafscheidelijk zijn. Met deze stichting zet Erskine zich in om de hele persoon te ontwikkelen als een levenslange leerling, en studenten aan te moedigen kritisch na te denken over hun academische studies, met een open geest en open hart voor de waarheid.

Student Focus

Elk van de 19 opleidingen van Erskine kan worden aangepast door met de faculteit samen te werken om een studierichting te creëren die past bij uw persoonlijke en professionele interesses. Al je lessen worden gegeven door je professoren, niet door assistenten. En je zult genoeg face-time krijgen met die professoren aangezien onze studentenfaculteitratio 11: 1 is en bijna alle klassecties minder dan 25 studenten hebben.

Het belangrijkste is dat de faculteit Erskine de tijd neemt om je echt te leren kennen en je te pushen om zowel persoonlijk als academisch uit te blinken in groei als een geheel persoon.

Bestemming: Due West

Erskine College is gelegen in het historische Due West, in Abbeville County, South Carolina. Met een bevolking van 1.200 en een 90 hectare grote campus met een studentenlichaam van iets minder dan 800, is Due West een rustige universiteitsstad, ideaal om te studeren. Van sport tot kunst, er is veel te doen op de campus van Erskine, maar binnen slechts 30 minuten rijden vindt u tal van winkels, historische bezienswaardigheden en een aantal recreatiegebieden die varen, vissen, wandelen en paardrijden bieden. paardrijden en mountainbiken.

129271_IMG_1142.jpg

Instellingsmissieverklaring

Erskine College bestaat om God te verheerlijken als een christelijke academische gemeenschap, waar studenten zijn uitgerust om te bloeien als hele personen voor een leven van dienstbaarheid door het nastreven van niet-gegradueerde vrije kunsten en afgestudeerde theologische opleidingen.

College Mission (Undergraduate Programs)

De missie van het Erskine College is om studenten toe te rusten om te bloeien door een uitstekende opleiding in de kunsten te bieden in een op Christus gerichte omgeving waar leren en bijbelse waarheid worden geïntegreerd om de hele persoon te ontwikkelen.

Seminary Mission (Graduate Programs)

Het Erskine Theologisch Seminarie ondersteunt de Missie van God in de wereld door vanuit een bijbels-hervormd perspectief mensen op te voeden voor dienst in de Christelijke Kerk.

129269_IMG_4260.jpg

Plaats

Erskine College ligt in het academische dorp Due West, een stad met 1.200 inwoners in het historische Abbeville County, South Carolina, een gebied dat rijk is aan koloniale, revolutionaire oorlogs- en burgeroorloggeschiedenis. De stad en het college, met een aantal vooroorlogse gebouwen, staan vermeld in het nationaal register van historische plaatsen. Een jaarlijks lentefestival brengt een groot aantal toeristen om te delen in het culturele en historische erfgoed van de provincie.

Due West, gelegen in de buurt van een aantal meren en recreatiegebieden en binnen gemakkelijke toegang tot de Interstate Routes 26 en 85, biedt een rustige en rustige atmosfeer om te studeren. Nabijheid van luchthavenknooppunten en culturele centra worden vertegenwoordigd door de steden Atlanta, Charlotte, Columbia en Greenville, allemaal, die binnen een tot twee uur rijden liggen. Kleinere steden zoals Greenwood en Anderson liggen beide op ongeveer 30 km afstand en bieden veel winkel- en eetgelegenheden.129327_8.jpg

Residence Life

De ruime campus van 90 hectare van Erskine biedt zowel klassieke als moderne faciliteiten. De kenmerkende torens van het Erskine-gebouw worden aangevuld door een ultramoderne wetenschapsfaciliteit en een nieuw complex voor muziek en wiskundeonderwijs. Centraal gelegen op de campus is het Bowie Arts Centre, een modern museum en een galerie. Het Galloway Activiteitencentrum bevat twee sportscholen, squashbanen, een aerobics / gewichtsruimte, een klimmuur en een atletische trainingsfaciliteit. Literaire verenigingen, zo oud als het college, bevinden zich op de campus. Studenten eten in een bekroond cafetaria en op campuscafés.

129270_DSC00518.jpg

leerplan

In Erskine worden studenten onderwezen door professoren, geen afgestudeerde studenten, en het curriculum is gebaseerd op de liberale kunsttraditie. Erskine gaat over mentorschap en relationeel leren, ontworpen om grootheid te stimuleren, je academische groei te verbeteren en de leiders van morgen voor te bereiden. Erskine streeft naar een goed afgeronde educatieve ervaring die is ontwikkeld om de hele persoon te ontwikkelen.

Erskine docenten delen hun leven en daag studenten uit om uit te blinken in alle aspecten van het leven. Erskine zet zich in voor het opleiden van de volgende generatie levenslang lerenden die een impact zal hebben op hun families, hun gemeenschappen, hun land en de wereld.

Atletiek

Het college onderhoudt degelijke en gevarieerde recreatieve en atletische programma's. Het college stimuleert sportactiviteiten van alle studenten in de overtuiging dat deelname aan sport op intercollegiaal, intramuraal of recreatief niveau helpt bij de algemene persoonlijke ontwikkeling van het individu.

Erskine concurreert op het intercollegiale niveau als een lid van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II en als een lid van Conference Carolinas. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar twee nationale kampioensteams gevormd, het Heren Golf en het Softbal voor dames, met de afdeling NCCAA (National Christian College Athletic Association).

Het College bestaat uit 15 intercollegiate teams: heren- en damesbasketbal, dames- en heren cross country, heren- en damesgolf, heren- en damesvoetbal, heren- en vrouwentennis, honkbal, voetbal, softbal, volleybal en dameslacrosse.129329_12.jpg

Financiële hulp

Een Erskine-opleiding is een ervaring waarvan de waarde niet gemakkelijk in dollars kan worden gemeten. Meer dan 90 procent van onze studenten wordt financieel ondersteund. Naast traditionele bronnen van financiële hulp, zoals federale en staatssteun, biedt Erskine een verscheidenheid aan beurzen aan studenten die blijk geven van academische vaardigheden en die de Erskine-gemeenschap willen verrijken. Erskine nodigt studenten en hun gezinnen uit om deel uit te maken van hun familie en is toegewijd om met hen samen te werken om investeringen in de Erskine-ervaring te helpen financieren.

129267_DSC_4803.jpg

Locaties

Due West

Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, zuid Carolina, Verenigde Staten