Emerson College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Emerson

Emerson College wordt internationaal erkend als de belangrijkste instelling van het land voor hoger onderwijs gewijd aan communicatie en kunst.

Via een verscheidenheid aan programma's aangeboden in flexibele indelingen, biedt de creatieve leeromgeving van Emerson u de mogelijkheid om van uw passie een professioneel streven te maken.

Bekrachtigd door betrokkenheid bij het creatieve leven van Boston en Los Angeles, zijn onze studenten onafhankelijke geesten met verschillende achtergronden die hun eigen persoonlijke stem en expertise ontwikkelen in beroepen die de maatschappij en cultuur diepgaand vorm geven in de 21ste eeuw.

Missie en visie

Emerson College biedt educatieve programma's die afgestudeerde mannen en vrouwen voorbereiden om posities van verantwoordelijkheid en leiderschap in communicatie en kunst aan te nemen en om studiebeurzen en werk na te streven dat innovatie tot deze disciplines brengt.

Emerson is opgericht in 1880 als een kleine, regionale school voor retorica en is uitgegroeid tot een diverse, gemengde en veelzijdige instelling voor licentieverlening met een vrije kunsten in plaats van een conservatoriumoriëntatie. Maar onze missie en focus blijven grotendeels hetzelfde als in 1880: om de grenzen van communicatie, kunst en cultuur te verkennen en te verleggen en daardoor bij te dragen aan de vooruitgang van de samenleving.

Opmerkelijke alumni

Veel van onze 37.000 alumni blijven actieve deelnemers aan het leven van Emerson. Hoewel geconcentreerd in Massachusetts, Californië en New York, zijn Emersonians werkzaam in vrijwel elk belangrijk media-, entertainment- of kunstbedrijf in het hele land.

campussen

Emerson College hoofdcampus van Emerson College ligt in het hart van Boston, Massachusetts, aan de rand van het theaterdistrict van de stad en in de nabijheid van culturele centra, media en openbaar vervoer. Het College heeft ook faciliteiten in Los Angeles. Ontdek en leer meer over elk van deze locaties door op de onderstaande links te klikken of maak nu een virtuele rondleiding op onze Boston Campus.

NEEM VIRTUELE TOUR

  • Boston Campus

    Emerson's epicentrum bevindt zich op de kruispunten van Boylston en Tremont straten aan de zuidoostkant van Boston Common. De gouden koepel van het Massachusetts State House is te zien vanuit vele uitkijkpunten op de campus en de metro stopt voor de deur.

    KENNIS MET BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA)

    ELA, gelegen in het hart van Hollywood, is een bekroonde faciliteit die plaats biedt aan maximaal 217 studenten en bestaat uit klaslokalen, kantoren, een auditorium, een screeningkamer, audio- en videolabs, performance- en repetitiestudio's en meer.

    ONTDEK ELA

Graduate Student Tuition

De factuur geeft alle kosten weer die worden aangerekend op het account van de student. Deze omvatten het collegegeld, het bestuur en de vergoedingen die worden vermeld op de onderstaande kostenkaart, plus diverse toeslagen zoals transportkosten en financieringskosten, indien van toepassing.

In rekening brengen


- Boord Commuter Meal Plan TBD TBD TBD vergoedingen Ziektekostenverzekering
Graduate Student Services Fee (Full-time)
Graduate Student Services Fee (part-time)
Internationale student (alleen nieuwe studenten)
Late registratie
Academische cursus $ 2.694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
afwisselend **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
afwisselend -
$ 624
$ 232

-
afwisselend


* Wordt op een later tijdstip bepaald.
** Alleen beoordeeld voor nieuwe studenten die deelnemen aan het voorjaarssemester./>

Voor mij informatie over de studiekosten, klik hier .

Locaties

Boston

Emerson College

Address
120 Boylston Street
Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden