Lees de Officiële Beschrijving

Wil je je kennis uitbreiden, je vaardigheden bijwerken en het volgende niveau in je carrière bereiken? Onze masterprogramma's zijn ontworpen om aan de eisen van de markt te voldoen. We nemen een frisse, persoonlijke, hands-on aanpak. Met getalenteerde professoren en studenten, zul je actief deelnemen aan zowel theorie als praktijk. Je zult genieten van het gemak van avondcursussen of je diploma volledig online afronden. Maar bovenal bereid je je voor om met nieuw zelfvertrouwen een leven van professioneel leiderschap te beginnen.

Leren leiding geven in een samenwerkende wereld

Welkom bij de volgende generatie graduate-programma's die je kunnen helpen het volgende niveau te bereiken. Of je nu op zoek bent om je carrière te verbeteren of een carrière-overgang wilt maken, Elmhurst College heeft de programma's voor je. Verwerven van de cross-platform technische vaardigheden die u nodig hebt om u te helpen uw doelen en uw potentieel te bereiken. Ontwikkel nieuwe oplossingen voor echte uitdagingen door projectmatig leren. Onze programmadirecteuren staan ​​voor je klaar en helpen je alles te bespreken, van klassenselectie tot carrièrerichting. Onze innovatieve en flexibele programma's zijn ontworpen om uw carrièredoelen te optimaliseren en u voor te bereiden op werk in veel snelgroeiende sectoren. Wij zijn meedogenloos toegewijd aan onderwijs dat u voor de bocht houdt.

Master-opleidingen

 • Computer informatietechnologie
 • Data Science
 • Geografische informatiesystemen (GIS)
 • MBA - parttime, fulltime
 • Voorraadketenbeheer
 • Project management

Elmhurst College - de juiste keuze

 • Krijg het vertrouwen om te slagen: onze programmadirecteuren zijn niet alleen experts op hun vakgebied: ze zijn toegewijd aan het uitbreiden van uw bereik, het geven van salageadvies en mensenvaardigheden die elke leider nodig heeft.
 • Flexibiliteit om het te laten werken: onze opleidingen zijn zo ontworpen dat ze passen in uw drukke agenda. Programma's worden aangeboden in verschillende formaten om u het maximale gemak te bieden.
 • Een betaalbare keuze: het Elmhurst College herhaaldelijk in de categorie Best Value voor academische kwaliteit en kosten.
 • Gunstige locatie: onze prachtige campus ligt op slechts 15 mijl ten westen van het centrum van Chicago en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein.

Neem de volgende stap

Als u nadenkt over uw opties, raden we u aan de campus van Elmhurst te bezoeken. Je leert over ons toelatingsproces, bezoekt onze campus en ziet zelf waar het bij Elmhurst College om draait. Informatie aanvragen: vul ons onlineformulier in om informatie over uw programma van interesse op te vragen. Chat live met een toelatingsconsulent. Chat vandaag online. Nu toepassen!

rankings

Elmhurst staat volgens US News in de top 10 van regionale universiteiten in het Midwesten

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Elmhurst College

Met een master in projectmanagement leer je om disciplines en functies te bereiken, de taal van iedereen te spreken, het team te coördineren. We leren u de tools en techn ... [+]

Wees degene die het gedaan krijgt

Coördineer de planning, de mensen, het proces en het product.

Elke organisatie heeft betrouwbare managers nodig die verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het succes van een project. Daarom helpen we u bij Elmhurst een reeks kerncompetenties te ontwikkelen, zodat u projecten op tijd, binnen budget en volgens specificaties kunt leveren, op een groot aantal verschillende gebieden en beroepen.

Leren leiden in een collaboratieve wereld

Met een master in projectmanagement leer je om disciplines en functies te bereiken, de taal van iedereen te spreken, het team te coördineren. We leren u de tools en technieken die u nodig hebt om een project te overzien: budgettering en monitoring, communicatie en teambuilding, risicobeheer en besluitvorming.... [-]

Verenigde Staten Elmhurst
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Elmhurst College

Wanneer u een bedrijf van het ene eind naar het andere begrijpt, maakt u zichzelf onmisbaar - in een stad die een van 's werelds grootste transport- en logistieke knooppu ... [+]

De wereld verbinden

Wanneer u een bedrijf van het ene eind naar het andere begrijpt, maakt u zichzelf onmisbaar - in een stad die een van 's werelds grootste transport- en logistieke knooppunten is.

Als professional die een complexe en wereldwijde zakelijke omgeving bestuurt, hebt u een diploma nodig dat waarde toevoegt. Met Elmhurst's MSCM biedt u organisaties de veelgevraagde knowhow in het ontwerpen, plannen en beheren van goed beheerde supply chains.

U zult thuis zijn in de rollen die elk functioneel gebied van een bedrijf speelt in de supply chain en de cross-functionele samenwerkingsstrategieën die nodig zijn in de operationele supply chains. Maar het zal de diepte zijn van je analytische vaardigheden die je door Elmhurst hebt verworven die je je echte leiderschapsspieren zullen geven.... [-]

Verenigde Staten Elmhurst
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media