Ellis Online College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Ellis Verschil: Online Leren op zijn Best Een afdeling van het prestigieuze New York Institute of Technology (NYIT), Ellis College is opgericht om werkende volwassenen met een geloofwaardige manier om hun carrière met behulp van alle voordelen van online leren vooruit te bieden. Een van de eerste colleges om de waarde van online leren realiseren NYIT is een 50 jaar oude academische instelling met meer dan 70.000 alumni, drie New York gebied campussen en een groeiend aantal locaties over de hele wereld. Waarom Ellis College van NYIT? Ellis College biedt een superieure onderwijs met de altijd en overal het gemak van het internet. Het zorgt voor een zeer interactieve, community-oriented omgeving die online leren een verrijkende en plezierige ervaring maakt.

Ellis biedt drukke schema doordat u één klasse in een tijd, en het aanbieden van startdata elke drie weken. Korte cursus termen kunt u snel afmaken! Ellis biedt veel van de voordelen van een traditionele offline school, met inbegrip van een uitgebreide virtuele campus die studenten en docenten om te communiceren, ideeën uit te wisselen en wederzijdse belangen maakt, en het opbouwen van de waardevolle vriendschappen en professionele netwerken die zo belangrijk is in de huidige economie zijn. Ellis dompelt je onder in de echte wereld werksituaties, zodat u 'leren door te doen "en het verwerven van kennis en vaardigheden die u direct kunt toepassen. Ellis 'unieke, interactieve Web-based online leerplatform levert een verrijkende en plezierige ervaring door middel van dynamische Flash-oefeningen, video's en demonstraties. Ellis biedt prestige en stabiliteit door de associatie met New York Institute of Technology, zonder het gedoe van het woon-werkverkeer van en naar een campus. Ellis 'online MBA-programma biedt cursussen ontwikkeld in samenwerking met' s werelds toonaangevende business schools, waaronder Columbia University Business School, Stanford University en de Universiteit van Chicago Graduate School of Business. Ellis is een van de erkende leiders in online leren voor professionele ontwikkeling, onderwijs werknemers van boven de werkgevers, waaronder General Motors.

Verkrijgen Uw College Onderwijs Online Vanaf ervaren docenten Ellis College instructeurs zijn ware meesters in hun vak. Naast zijn full-time faculteit, Ellis maakt gebruik van een indrukwekkende reeks van vooraanstaande zakelijke leiders en professionals om uw college onderwijs online te leveren, het toevoegen van een ervaren, real-world perspectief dat hand in hand gaat met onze carrière-curriculum. Elke Ellis instructeur heeft een Ph.D. of Masters Degree in het onderwerp, met bijna de helft van alle onderwijsfaciliteiten die een doctoraat of een andere terminal graad. Ellis zoekt actief naar toonaangevende opvoeders die effectief kan zorgen voor een hbo-opleiding online, dat is de reden waarom de meerderheid van de nieuwe Ellis instructeurs eerdere ervaring met lesgeven. Ellis zorgt er ook voor dat elke instructeur een intensief trainingsprogramma in online instructie is voltooid. Bovendien ontvangen de nieuwe instructeurs begeleiden tijdens hun initiële opleidingen, en alle docenten worden aangemoedigd om regelmatig educatieve webcasts op de nieuwste online onderwijs praktijken bij te wonen. Door het aanbieden van ervaren en gekwalificeerde instructie in combinatie met de nieuwste online onderwijs platforms, Ellis biedt een verrijkende en belonende omgeving voor het ontvangen van uw college onderwijs online. De hoogste Education Standards Ellis bewaakt voortdurend haar instructeurs om hun onderwijs effectiviteit te garanderen. Student feedback wordt ook samengesteld om meer inzicht te geven in de praktijk van een instructeur. Daarnaast worden alle instructeurs jaarlijks via een intensieve cursus audit uitgevoerd door een ander lid van het Ellis faculteit beoordeeld, ervoor te zorgen dat elke instructeur blijft een gewaardeerde en effectieve opvoeder gedurende hun ambtstermijn. Ellis instructeurs zijn gebonden door tien leidende principes om ervoor te zorgen dat elke cursus biedt een boeiende, lonende ervaring voor elke student:

Start uw cursus in een tijdige en boeiende manier. Duidelijk te communiceren uw verwachtingen van studenten en over hun verwachtingen van jou. Reiken aan minder betrokken en at-risk studenten. Houd altijd een positieve, bemoedigende toon met je leerlingen. Zijn aanwezig en actief in discussies in de klas. Aantonen dat er een solide beheersing van de inhoud van de cursus en je altijd gedragen op een professionele manier. Handhaven van het hoge niveau van dienstverlening vereist door Ellis College, inclusief 48-uurs turnaround op gesorteerde opdrachten en beschikbaarheid zes dagen per week. Zinvolle, bruikbare feedback voor alle gesorteerde opdrachten. Voorzien in passende begeleiding van het beleid en de procedures. Voltooien laatste natuurlijk de activiteiten in een tijdige en accurate manier.

Faculteit Beschikbaarheid Als je het nodig hebt Ellis College zorgt ervoor dat al haar instructeurs zijn beschikbaar en toegankelijk, zowel binnen als buiten de klas. Elke docent is nodig om in te loggen minstens zes dagen per week om vragen te beantwoorden en deelnemen aan studenten discussies. Daarnaast zijn veel instructeurs houden regelmatig, real-time chat-sessies in de loop platform waar ze vragen en coach studenten over komende opdrachten kan beantwoorden. Studenten kunnen ook persoonlijk communiceren met de docent via de faculteit 1-1 functie die beschikbaar is in alle cursussen. Deze uitgebreide beschikbaarheid zorgt ervoor dat u een persoonlijke aandacht en hulp die u nodig heeft, terwijl het nastreven van je Ellis College onderwijs online te ontvangen

Locaties

New York

Address
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: