Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Eastern Washington University College of Business en Bestuurskunde

Missie Visie waarden en doelen

Het college wordt geleid door zijn verklaarde missie en onderhouden door haar visie: het College of Business and Public Administration (CbpA) is een eenheid van de Eastern Washington University (EWU), een regionaal uitgebreide openbare universiteit gevestigd in Cheney en Spokane, WA, met programma aangeboden door de staat en online.

MISSIE De CbpA bestaat om studenten die kritisch denken te ontwikkelen, ethisch handelen, en bijdragen aan de veranderende publieke en private sector omgevingen. Deze missie wordt bereikt door:

Het begeleiden van diverse studenten in hun zoektocht naar een zinvolle rol in hun beroep en gemeenschappen door middel van onderwijs te creëren Het ondersteunen van onderzoek naar een betrokken en intellectueel huidige faculteit gewijd aan het onderwijs te behouden. Het aanbieden inclusief intellectuele en betrokkenheid van de gemeenschap voor studenten en de samenleving te verrijken door middel van een leven lang leren. Ons motto is "Focussen op de regio -. Open voor de wereld"

VISION De visie van het college is om de programma's in het bedrijfsleven, economie, het openbaar bestuur en de planning erkend voor hun uitmuntendheid en het college van eerste keus in de regio het opleiden van publieke, private en non-profit leiders.

WAARDEN

Daarentegen onze universiteit waarden zijn aanzienlijk gedetailleerd:

Het College of Business en Bestuurskunde biedt kwaliteit van het onderwijs dat bereidt de afgestudeerden aan succesvolle professionals zijn, om door te gaan in hun gekozen loopbaan, of om door te gaan naar post-graduate studies. Onze faculteit leden zijn uitstekende leraren die stroom in hun vakgebied door middel van onderzoek, zoals blijkt uit hun publicaties, en door betrokkenheid in de beroepspraktijk en service aan hun beroep en hun gemeenschappen. Onze afgestudeerden zijn ethisch gevoelige besluitvormers goed thuis in de beste praktijken van hun gekozen beroepen, en klaar om te presteren in de mondiale milieu. Onze afgestudeerden zijn uitstekend communicators, bedreven in het gebruik van de meest recente communicatietechnologie, en afgestemd op de culturele gevoeligheden; ze bereid zijn om te werken in hun lokale omgeving, hun regio en in het mondiale milieu. Onze docenten en studenten waarderen ethisch gedrag en professionalisme en handhaven van de hoogste academische standaarden. Onze studenten, docenten en personeel zijn cultureel divers. Het College bevordert een klimaat dat positieve bewustwording van ideeën en perspectieven met betrekking tot de culturele diversiteit bouwt. STRATEGISCHE DOELSTELLINGEN

Zorg voor een leeromgeving die ondersteunt en stimuleert studenten om deel te nemen in het leven lang leren. Zorgen voor een sfeer die academische uitmuntendheid stimuleert en ondersteunt docenten en personeel ontwikkeling. Aanbod programma's in de regio Groot Spokane, in het hele land en online dat de onderwijsbehoeften van de huidige en toekomstige studenten dienen. Verhoging van de middelen om de missie van het College ondersteunen. Breiden outreach activiteiten die duurzame economische en maatschappelijke ontwikkeling te bevorderen.

Dung Chen;

EnTie Commercial Bank in Spokane, WA en afgestudeerd aan de EWU MBA-programma.

We vroegen Dung waarom hij koos ervoor om zijn MBA aan EWU verdienen. Hij zei: "Omdat de lagere kosten van het collegegeld was betaalbaar en ik heb familie in Spokane". Ten aanzien van zijn MBA ervaring, Dung zegt: "Ik heb genoten van het leren en leiderschap kansen en teamwork aspect van het programma. De lesroosters waren ook erg handig. " Toen we vroegen Dung over de voordelen van het behalen van zijn MBA-graad. Hij zei: "De MBA-programma heeft me geleerd leidinggevende vaardigheden en organisatorische vaardigheden die me helpen in mijn huidige werk '. Dit is Dung Chen's advies voor de huidige MBA-studenten, "Build verbindingen met klasgenoten, want ze hebben allemaal verschillende achtergronden, ervaringen en vaardigheden die je kunt leren van".

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Eastern Washington University

De Master of Public Administration (MPA) programma is ontworpen om zeer gevarieerde educatieve kansen te bieden op het gebied van publieke en not-for-profit management. G ... [+]

De Master of Public Administration (MPA) programma is ontworpen om zeer gevarieerde educatieve kansen te bieden op het gebied van publieke en not-for-profit management. Graduate studie mogelijkheden zijn beschikbaar voor degenen die momenteel werkzaam als voor pas afgestudeerden die een carrière in de openbare dienst. Zowel full-time en part-time opleidingen zijn beschikbaar op een diploma en non-degree basis.

Studenten worden gestimuleerd om op de hoogte van de openbare dienst milieu te worden, de waarden die de openbare dienst leiden en de kritische en analytische vaardigheden die nodig zijn voor het opstellen, uitvoeren en beslissingen openbare dienstverlening te evalueren.

... [-]
Verenigde Staten Spokane
September 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Washington University

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening is één van de middelen van de samenleving voor het aanpakken van deze problemen op een creatieve, positieve manier. Planning is een pro ... [+]

Vele sociale, fysieke, economische, technische en politieke kwesties in de samenleving schreeuwen voor de definitie en de resolutie. Onder deze zijn:

De daling in het centrum van steden; De verslechtering van de wijken; Inefficiënt en onrechtvaardig belasten en regelgeving het beleid; Congestie en andere problemen van de toegankelijkheid; De invloed van groei en verandering; Een erosie van de natuurlijke hulpbronnen; en Inefficiënte of afwezige menselijke diensten.

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening is één van de middelen van de samenleving voor het aanpakken van deze problemen op een creatieve, positieve manier. Planning is een probleemoplossende beroepsgroep die zich bezighoudt met de krachten die de kwaliteit van leven te beïnvloeden in de wijk, stad, regio, staat, natie en de wereld. Zo planning biedt een unieke beroepsmatige laan voor diegenen die een rol willen in het vormgeven van een betere toekomst.... [-]

Verenigde Staten Spokane
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2