Eastern Virginia Medical School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EVMS bereidt studenten voor een loopbaan als competente en medelevend artsen, beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en wetenschappers. Onze studenten profiteren van de brede waaier van instructie die door onze full-time faculteit, die met beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg in de hele gemeenschap in concert werken.

Onderwijs op EVMS machtigt studenten, bewoners en fellows een impact hebben op de mensen die zij dienen. Wij bieden unieke, hands-on aanpak van leren, zoals:

Dienstverlening aan de gemeenschap-gebaseerde activiteiten voor weinig populaties. Deelname aan institutionele verbetering van de kwaliteit en de bemiddelingspogingen. Partnerschappen met regionale of mondiale gezondheidsorganisaties.

EVMS is een van de enige scholen van de geneeskunde en de beroepen in de gezondheidszorg in het land opgericht door de gemeenschap, voor de gemeenschap. We zijn niet alleen gericht op de voorbereiding van de volgende generatie van de zorgverleners, maar ook op het vertalen van de ontdekking in een betere gezondheidszorg voor de inwoners van Hampton Roads. Onze visie is om de community-oriented school van de geneeskunde en de beroepen in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten te worden.

Hoewel de voordelen van de ontdekkingen bij EVMS wereldwijd worden gevoeld, ons onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg inspanningen groeien vanuit de behoeften van de mensen in onze zuidoostelijk Virginia gemeenschap:

EVMS faculteit biedt medisch onderwijs en leiderschap voor de volgende generatie van de top artsen, gezondheidswerkers en onderzoekers. EVMS Medical Group artsen de zorg voor meer dan 1.000 patiënten per dag. EVMS 'onderzoek inspanningen concentreren op de meest urgente gezondheidsproblemen van de regio. EVMS rijdt jaarlijks $ 824.000.000 in de lokale economische activiteit.

EVMS Beurzen

Op EVMS, een aantal beurzen op basis van verdienste, financiële nood, diversiteit, aandachtsgebieden en woonplaats beschikbaar zijn.

Locaties

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Address
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 757-446-5600

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden