Lees de Officiële Beschrijving

EVMS bereidt studenten voor een loopbaan als competente en medelevend artsen, beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en wetenschappers. Onze studenten profiteren van de brede waaier van instructie die door onze full-time faculteit, die met beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg in de hele gemeenschap in concert werken.

Onderwijs op EVMS machtigt studenten, bewoners en fellows een impact hebben op de mensen die zij dienen. Wij bieden unieke, hands-on aanpak van leren, zoals:

Dienstverlening aan de gemeenschap-gebaseerde activiteiten voor weinig populaties. Deelname aan institutionele verbetering van de kwaliteit en de bemiddelingspogingen. Partnerschappen met regionale of mondiale gezondheidsorganisaties.

EVMS is een van de enige scholen van de geneeskunde en de beroepen in de gezondheidszorg in het land opgericht door de gemeenschap, voor de gemeenschap. We zijn niet alleen gericht op de voorbereiding van de volgende generatie van de zorgverleners, maar ook op het vertalen van de ontdekking in een betere gezondheidszorg voor de inwoners van Hampton Roads. Onze visie is om de community-oriented school van de geneeskunde en de beroepen in de gezondheidszorg in de Verenigde Staten te worden.

Hoewel de voordelen van de ontdekkingen bij EVMS wereldwijd worden gevoeld, ons onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg inspanningen groeien vanuit de behoeften van de mensen in onze zuidoostelijk Virginia gemeenschap:

EVMS faculteit biedt medisch onderwijs en leiderschap voor de volgende generatie van de top artsen, gezondheidswerkers en onderzoekers. EVMS Medical Group artsen de zorg voor meer dan 1.000 patiënten per dag. EVMS 'onderzoek inspanningen concentreren op de meest urgente gezondheidsproblemen van de regio. EVMS rijdt jaarlijks $ 824.000.000 in de lokale economische activiteit.

EVMS Beurzen

Op EVMS, een aantal beurzen op basis van verdienste, financiële nood, diversiteit, aandachtsgebieden en woonplaats beschikbaar zijn.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Eastern Virginia Medical School

De Biotechnology masteropleiding aan Eastern Virginia Medical School (EVMS) is een uniek integratieve onderzoeksprogramma dat studenten met een hands-on training in de st ... [+]

De Biotechnologie masteropleiding aan Eastern Virginia Medical School (EVMS) is een uniek integratieve onderzoeksprogramma dat studenten voorziet van hands-on training in de state-of-the-art moleculaire, genomische, proteomics, cellulaire en beeldvormende technieken in combinatie met een solide basis in de theoretische kennis van de biomedische wetenschappen en laboratoriumonderzoek design.

Deze rigoureuze educatieve programma leidt toekomstige laboratorium professionals om biomedisch onderzoek in de academische onderzoekslaboratoria of in de biotechnologische en farmaceutische industrie te ondernemen.

KEY PROGRAMMA VOORDELEN Biedt een versnelde, 16 maanden curriculum van hands-on en theoretisch onderzoek opleiding Voorzien van een zes maanden durende onderzoek stage op de campus of met een biotechnologische industrie partner Impliceert nauwe interactie van studenten met ervaren onderzoek faculteit ... [-]
Verenigde Staten Norfolk
September 2019
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Virginia Medical School

De EVMS Graduate Art Therapie en Counseling programma is een strenge academische programma gebaseerd op groei gerichte en reflecterende klaslokaal, studio, de gemeenschap ... [+]

De EVMS Graduate Art Therapie en Counseling Program is een strenge academische programma gebaseerd op groei gerichte en reflecterende klaslokaal, studio, de gemeenschap en de klinische ervaringen.

Programma EVMS 'is uniek in dat het deel uitmaakt van een bloeiende medische en beroepen in de gezondheidszorg campus biedt studenten de mogelijkheden voor samenwerking die interpersoonlijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​deel van een veelzijdig team van aanbieders bouwt. We hebben voorbereid wereldklasse kunst therapeuten die cultureel responsief, community betrokken zijn, ethische professionals met een succesvolle carrière al meer dan 40 jaar.

Doelen en Doelstellingen Zorg voor een innovatieve rigoureuze creatieve therapie onderwijs dat vereiste onderwijs als nodig is voor begeleiding licentiestatus bevat. Benadruk het begrip van verschillende individuele, groeps- en familie theoretische benaderingen. Leerlingen aanmoedigen om een ​​innovatieve, professionele, ethische en cultureel responsieve benadering van kunst therapie te ontwikkelen. Bevordering van klinische competentie in de beoordeling en behandeling. Daag leerlingen spreken en schrijven professioneel over kunst therapie. Ontwikkelen competentie in de planning, het uitvoeren en evalueren van kunstzinnige therapie onderzoek. Verbeteren student zelfbewustzijn door middel van persoonlijke kunst maken en zelfreflectie. Foster vaardigheden op het therapeutisch gebruik van een breed scala aan werkwijzen en materialen. ... [-]
Verenigde Staten Norfolk
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands