Dulles University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Visie

Dulles universiteit werd opgericht in 2010 en is geïnspireerd op het leven-lang bijdragen van John Foster Dulles, de Amerikaanse staatsman en visionair. Zijn invloed in het ontwerpen en onderhandelingen over internationale overeenkomsten met overheden over de hele wereld had een grote invloed op het ontstaan ​​van de democratie en de vrijheid van de volkeren van de wereld. Zijn prestaties opgenomen die als een adviseur van de Amerikaanse delegatie op de Vredesconferentie van Parijs in 1919. Hij kreeg bekendheid als internationaal advocaat en ook op diverse congressen in het interbellum. Met name was hij betrokken bij de Amerikaanse Commissie voor Vrede Berlijn Schuld Conferenties Onderhandelen, en was speciaal adviseur bij de Raad van ministers van Buitenlandse Zaken bijeenkomsten in Londen, Moskou en Parijs. Hij diende als afgevaardigde naar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (1945-1949), en dit werd gevolgd door zijn onderhandelingen over een vredesverdrag met Japan in 1951. In 1951, President Dwight D. Eisenhower benoemd Dulles als minister van Buitenlandse Zaken, en in 1954 in opdracht van de Verenigde Staten die hij hielp te organiseren De Zuidoost-Azië Treaty Organization (SEATO) die partij zijn uit Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk inbegrepen , Pakistan, Thailand en de Filippijnen. Dulles 'humanitaire bijdragen opgenomen die een ambtstermijn bestuursvoorzitter van de Carnegie Endowment for International Peace als trustee van de Rockefeller Foundation en ook als een van de oprichters van de Council of Foreign Relations, onder vele andere verworvenheden. Dulles Universiteit vindt inspiratie in John Foster Dulles 'sterk staan ​​op de internationale samenwerking en excellentie in het onderhandelen over een eerlijke en evenwichtige overeenkomsten als een getuigenis van het belang van onderwijs en de voorbereiding van individuen voor een vervullend leven. De universiteit stimuleert haar studenten om te streven naar soortgelijke uitmuntendheid in hun aanpak van het onderwijs en het leven.

Missie

Dulles University is gewijd aan de levering van collegiale onderwijs op een wijze die de waardigheid, waarde en het potentieel van elke student respecteert. Door het creëren van een omgeving waarin kennis wordt verworven en ontwikkeld en waar creatieve activiteiten zijn gericht op de ervaringen van de student voorbereid te zijn op een mondiale samenleving verrijken, de Universiteit bereidt haar studenten voor een scala aan werkgelegenheid. Een inherent onderdeel van de missie van de universiteit is om goede burger leiders die zijn uitgerust om een ​​positieve bijdrage aan het "algemeen welzijn van de samenleving" te maken te ontwikkelen. Onze cursussen en persoonlijk ontworpen practica studenten in staat om de droom van het hoger onderwijs een realiteit te maken door hun strategische voorbereiding voor een beroep en de markt. We houden ons aan hoge normen en educatieve kwaliteit van gevestigde en erkende criteria, beleid en uitmuntendheid, zoals vereist door de nationale, regionale en nationale accreditatie-en certificatie-instellingen. Onze doelstellingen voor studenten gaan "voorbij het handboek 'omdat onze bachelor-, master en post graduate opleidingen individueel zijn afgestemd op curriculum fuseren met zakelijke vaardigheden die nieuwe uitdagingen, nieuwe verantwoordelijkheden en nieuwe beloningen voor carrière van elke student te bieden. Momenteel, academische programma Dulles Universiteit richten op het bedrijfsleven, informatietechnologie en informatica, die leidt tot de bachelor-, master-en doctoraal niveau. Deze algemene doelstelling wordt bereikt door de volgende leren vaardigheden en doelstellingen: • Wij zijn van mening dat het gebruik van deskundige docenten van gekozen industrie onze student zal belangrijk zijn echte wereld expertise. Op deze manier bieden we onze studenten de nieuwste vaardigheden en management systemen in hun geplande beroep. Dulles Universiteit gaat verder dan de traditionele leerboek en syllabus. • Wij bieden meer dan instructie in fundamenten van het management door het opnemen van het echte leven voorbeelden in case studies. Onze faculteit onderzoekt complexe vraagstukken en de daadwerkelijke resoluties. • Studenten die afstuderen van Dulles University zal beter gepositioneerd zijn om promoties te krijgen en te worden beoordeeld als een van de top tier in de sollicitant zwembad voor binnenkomst of management niveau posities. • Studenten leren wat te verwachten in een leidinggevende functie. Wij moedigen een-op-een en groep assertieve rol spelen met docenten ten opzichte van de specifieke functie-eisen.

Institutionele Doelstellingen

De universiteit zal: • Zorg ervoor dat de bescherming van de belangen van alle studenten is een primaire zorg. • Evalueer student kandidaten op basis van hun individuele kwalificaties en streven naar integratie van alle leden van de maatschappij in het onderwijsproces, ongeacht leeftijd, cultuur en sociaal-economische achtergrond. • handelen ethisch en respectvol in de begeleiding, werving en inschrijving praktijken. • Zorg voor een gelijke toegang en nauwkeurige opname van informatie met een gemeenschappelijke set van toelating gerelateerde definities en termijnen voor alle studenten. • Zorg voor excellentie in het onderwijs door middel van strenge wetenschappelijke normen en implementatie van een persoonlijke benadering van het onderwijs door middel van kleine klassen en hechte relaties tussen docenten en studenten. • Ondersteuning en handhaving University beleid. • Houd u aan de lokale, provinciale en federale wetten met betrekking tot de behandeling van studenten en vertrouwelijke informatie.

Non-Discrimination/Equal werkgelegenheidsbeleid

Raciaal niet-discriminerend beleid per Rev Proc. 75-50, paragraaf 4.01. Dulles Universiteit geeft studenten van welk ras, kleur, en nationale of etnische afkomst op alle rechten, privileges, programma's en activiteiten in het algemeen verleend of ter beschikking gesteld aan de studenten op onze school en niet discrimineren op basis van ras, huidskleur, nationale en of etnische afkomst in de administratie van ons onderwijsbeleid, toelatingsbeleid, beurs en lening programma's, en atletische en andere schoolgerelateerde beheerde programma's. De universiteit onderhoudt een klachtenprocedure Integratie eerlijk proces beschikbaar voor een ieder die gelooft dat hij of zij is gediscrimineerd. Informeer over de klachtenprocedure of overeenstemming met landelijke en gemenebest wetten en richtlijnen dienen te worden gericht aan het kantoor van de president.

Locaties

Fairfax

Dulles University

Address
Dulles University,
510-1934 Old Gallows Road,
Vienna , VA

22182 Fairfax, Virginia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 703-552-1236

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: