Drury University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

"Bij Drury, maak ik onschatbare verbinding elke dag die me in staat stellen om een ​​verschil in mijn leven en het leven van anderen te maken."

Over Drury University

Drury is een nieuw soort universiteit die eer en effectief verbindt vrije kunsten en wetenschappen aan de studie van vakgebieden. Daarbij studenten zijn authentiek verbonden aan:

Waarom wat zijn ze leren zaken en hoe ze het kunnen toepassen in het echte leven. Waarom beslissingen, zowel persoonlijk als professioneel, moet komen van een plaats van ethiek en moraal. Faculteit: bereikbaarheid is een punt van trots voor ons, want wij zijn een leer universiteit. De gemeenschap: in de klas, op de campus en daarbuiten. Dacht leiders en mentoren: van het eerste jaar aan het afstuderen te zoeken naar een baan te alumni verbindingen. In Drury, studenten levenslang verbindingen. Wellness en duurzaamheid als een manier van leven in plaats van een taak. Wij geloven dat gezonde mensen leiden gelukkiger, meer, meer productief leven. Community outreach als onderdeel van een leven goed geleefd. Een geest van ondernemerschap, die het vertrouwen, creativiteit en verantwoordelijkheid inspireert. Een klimaat van samenwerking waar studenten actief betrokken bij het verbeteren van hun Drury ervaring. Een leven goed geleefd: Drury studenten leren hoe ze dromen en aspiraties te sluiten op een succesvolle toekomst.

Mission Statement

Drury-universiteit is een onafhankelijke universiteit, kerkelijke in de vrije kunsten traditie, en vastbesloten om gepersonaliseerde onderwijs in een gemeenschap van geleerden die de kunst van het onderwijzen en leren waarderen. Onderwijs op Drury streeft naar geestelijke gevoeligheden en creatieve vermogens, alsmede ethische inzicht en kritisch denken te cultiveren; om de integratie van theoretische en praktische kennis te stimuleren; en om personen te bevrijden om verantwoord deel te nemen en bij te dragen tot een wereldwijde gemeenschap.

Visie

Met blijvende toezeggingen aan ons erfgoed en met hernieuwde toezeggingen van de internationale gemeenschap en innovatief onderwijs en wetenschap, zal Drury University een vooraanstaande universiteit waar de beste leraar / geleerden en professionele medewerkers opleiden studenten zijn om verloofd, ethische en medelevende burgers voor dienend leiderschap in gemeenschappen gekenmerkt door verandering, complexiteit en mondiale onderlinge afhankelijkheid.

Om de belangrijkste universiteit in de 21e eeuw dat we voor ogen worden, zullen we creëren en demonstreren concurrentievoordeel Drury universiteit, articuleren haar concurrentiepositie verschillen, uitlijnen al zijn academische programma's met de strategische doelstellingen, bouwen endowment om haar strategische doelstellingen te ondersteunen, het meten van het succes en beheren door resultaten. De strategische behoeften en doelstellingen hieronder gedetailleerde kaart ons pad voor de jaren 2015-2018 en de positie Drury Universiteit zijn sesquicentennial in 2023 te vieren.

Locaties

Springfield

Address
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Missouri, Verenigde Staten