Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Peter F. Drucker en Masatoshi Ito Graduate School of Management bereidt leiders voor met krachtige, ethische en universele managementvaardigheden. We bieden aanpasbare programma's die zijn gebaseerd op de principes van Peter Drucker, de meest invloedrijke managementdenker van onze tijd. Ons wereldwijde netwerk bestaat uit gedurfde individuen die organisaties leiden, de samenleving beïnvloeden en wereldwijd positieve veranderingen aanbrengen.

De school omarmt de filosofie van Peter Drucker dat de praktijk van management een holistisch perspectief vereist, waarbij analytische vaardigheden worden gecombineerd met een stevig begrip van de menselijke dimensie van het bedrijfsleven. Drucker had de gave om complexe inzichten te destilleren tot praktische wijsheid: respecteer uw werknemers, reageer op de behoeften van klanten, neem een wereldwijd perspectief, innoveer, stroomlijn. Hij wist dat de principes van effectief management in gelijke mate gelden, of je nu een klein bedrijf runt of een land.

Als student aan de Drucker School leer je deze vaardigheden in kleine klassen die worden gegeven door professoren met uitgebreide professionele ervaring en bekroonde academische referenties. Uw managementstijl zal evolueren door een gericht, marktgebonden curriculum dat u aanmoedigt om deel te nemen aan klantgerichte projecten en stages. We organiseren regelmatig branche-evenementen en brengen experts naar de klas om ervoor te zorgen dat de theorie die we onderwijzen rechtstreeks verband houdt met de nieuwste trends in de branche.

De locatie van de Drucker School in Claremont, nabij Los Angeles, biedt een ideale omgeving om te leren over management in creatieve, geavanceerde organisaties. Bedrijven en overheden over de hele wereld zijn op zoek naar leiders met de waarden en veelzijdigheid die nodig zijn om te slagen in de hypercompetitieve zakelijke omgeving van de 21e eeuw. Door middel van onze programma's verwerft u de vaardigheden om uw toekomst te creëren en de organisaties en gemeenschappen vorm te geven die op u vertrouwen om een verschil te maken.

De opleiding is in management, maar wat we ontwikkelen is leiderschap.

Locaties

Claremont

Address
East 10th Street,150
91711 Claremont, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden