Diablo Valley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gelieve Bezoek: International Education Center op Diablo Valley College

Over DVC

Diablo Valley College is een van de drie door de overheid gesteunde twee jaar community colleges in de Contra Costa Community College District. De grootste van DVC de twee campussen ligt aan de Interstate 680 in Pleasant Hill, en de nieuwere San Ramon Campus bedient het zuiden provincie in Dougherty Valley. Tussen de twee campussen, DVC bedient meer dan 22.000 studenten per semester met een breed scala van programma-opties.

Degree en overdracht programma's

meer dan 40 AA en AS graden in aanvulling op articulatie overeenkomsten met de Universiteit van Californië (UC) en California State University (CSU) systemen, en de overdracht krediet tot vier jaar hogescholen.

Carrière / technisch onderwijs

meer dan 40 certificaten van volbrengen, en een brede selectie van de certificaten van prestatie.

Dag, 's avonds, en in de zomer klassen

De lessen worden gegeven in de dag en 's avonds in formaten voldragen en korte termijn. Een selectie van de dag en 's avonds lessen worden ook geleerd tijdens de zomer. Zie het schema van de klassen voor meer informatie.

Online en hybride cursussen

Online cursussen worden bijna uitsluitend geleerd via het internet vereisen dat de studenten te weinig face-to-face vergaderingen bij te wonen. Hybride klassen gebruiken een combinatie van klasse vergaderingen en online instructie.

geschiedenis

Het college officieel begon in 1949, in een aantal van de meest onwaarschijnlijke plaatsen: middelbare scholen, banken, kerken, zelfs een oude legerkamp. Genaamd Oost Contra Costa Junior College, zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in 1952, in de tien stalen gebouwen verworven van de overheid voor $ 45 per stuk. De hoeksteen voor de eerste permanente gebouw werd gelegd in 1953, en de naam Diablo Valley College werd in 1958 aangenomen.

We hebben een lange weg afgelegd sinds die bescheiden begin. Meer dan anderhalf miljoen studenten hebben hier ingeschreven sinds 1949! Zoals we begroeten ons erfgoed, we kijken ernaar uit om een ​​van de meest dynamische, onderwijs-minded gebieden Noord-Californië voor nog eens 50 jaar.

Al meer dan 60 jaar, heeft Diablo Valley College kwaliteit van onderwijs aan de gemeenschap het dient. Een miljoen studenten later, inschrijven bij DVC is een van de beste manieren waarop u kunt zorgen voor de aanvaarding in een vier jaar college. DVC is niet alleen erkend als een van California's beste community colleges, maar het leidt ook de toestand in de overbrenging naar vier jaar instellingen.

Onderzoek cijfers onlangs vrijgegeven door UCLA het Centrum voor de Studie van de Community Colleges laten zien dat DVC's overdrachtsnelheid tot vier jaar universiteiten is 67 procent hoger dan het landelijk gemiddelde. Een ander rapport, uitgebracht door de California Post-secundair onderwijs van de Commissie, blijkt dat DVC nummer één van de overdrachten in de staat, met een voorsprong van alle andere Californië community colleges.

Een korte geschiedenis van ons land toont ons dat dit was oorspronkelijk de thuisbasis van de Costanoan Indianen. In 1844, de Mexicaanse overheid verleende het land aan William Welch, en het werd een deel van zijn enorme Rancho Las Juntas, die het noordwesten van Walnut Creek, alle van Pleasant Hill, en de noordoostelijke helft van Martinez inbegrepen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het land onderverdeeld in huisvesting traktaten, en op 5 oktober 1950 de College Board of Trustees van de DVC terrein gekocht voor $ 172.500. De bouw begon in september 1951.

Met meer dan 22.000 studenten van alle leeftijden en tal van programma's, zult u een dynamische educatieve omgeving en een levendige sfeer op DVC vinden. Onze Pleasant Hill campus is gelegen langs de Interstate 680, en de campus ligt op honderd hectare van zacht glooiende heuvels in het licht van Mt. Diablo, een noordelijke mijlpaal van Californië. De San Ramon Valley Center in Dougherty Valley opende haar deuren voor studenten in november 2006. De naam San Ramon Campus werd in 2011 aangenomen.

Zowel van onze fraai aangelegde locaties zijn op korte afstand van San Francisco, het creëren van de ideale instellingen voor de eerste overdracht instituut in Californië. We zijn het college van de keuze voor veel studenten uit de private en openbare middelbare scholen in de nabije Martinez, Mt. Diablo, San Ramon, en Acalanes School Districten.

Locaties

Pleasant Hill

Address
Pleasant Hill Campus
321 Golf Club Road,
Pleasant Hill

94523 Pleasant Hill, Californië, Verenigde Staten

San Ramon

Address
San Ramon Campus
1690 Watermill Road
San Ramon

94582 San Ramon, Californië, Verenigde Staten