Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studies

Het Department of International Studies gebruikt een interdisciplinair raamwerk om de historische en hedendaagse dimensies van complexe mondiale problemen te verkennen.

Studenten op dit gebied ontwikkelen vaardigheden in onderzoek en analyse en cultiveren een kritisch bewustzijn van de relaties tussen macht en ongelijkheid die conflict en ontwikkeling vormen op lokale en mondiale schaal.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Over

Welkom bij de afdeling International Studies, thuisbasis van een undergraduate-programma, een graduate programma en een vijf jaar BA / MA-programma. International Studies is een voortdurend evoluerend veld dat internationale kwesties probeert te begrijpen en aan te pakken op een manier die politieke, sociale, economische en culturele analysemethoden integreert.

Onze studenten ontwikkelen uitstekende vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en kritisch denken, die hen voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten in de publieke, private en non-profitsector, waaronder de buitenlandse dienst, humanitaire hulp en internationale ontwikkeling, openbare orde, internationale zaken, sociale zaken. diensten, journalistiek en recht.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

DePaul University Department of International Studies

Verdien je master in International Studies en ontwikkel een wereldlijk perspectief met een lens op wereldwijde ongelijkheid. Dit academisch rigoureuze, thesis-gestuurde p ... [+]

Hoon kritische perspectieven op internationale politieke kwesties

Verdien je master in International Studies en ontwikkel een wereldlijk perspectief met een lens op wereldwijde ongelijkheid. Dit academisch rigoureuze, thesis-gestuurde programma, gebaseerd op kritische theorie, is uniek gericht op thema's van macht en globale systemen. We zijn toegewijd aan het opbouwen van een gemeenschap van wetenschappers en onderzoekers die een engagement tonen om macht en politiek in vraag te stellen op een manier die theorie en praktijk overbrugt.

Cursussen worden op doordeweekse avonden op de Lincoln Park Campus aangeboden en het programma kan in twee jaar worden afgerond.

Wereldwijd geconcentreerd in het hart van Chicago... [-]
Verenigde Staten Chicago
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands