DePaul University Department of International Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studies

Het Department of International Studies gebruikt een interdisciplinair raamwerk om de historische en hedendaagse dimensies van complexe mondiale problemen te verkennen.

Studenten op dit gebied ontwikkelen vaardigheden in onderzoek en analyse en cultiveren een kritisch bewustzijn van de relaties tussen macht en ongelijkheid die conflict en ontwikkeling vormen op lokale en mondiale schaal.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Over

Welkom bij de afdeling International Studies, thuisbasis van een undergraduate-programma, een graduate programma en een vijf jaar BA / MA-programma. International Studies is een voortdurend evoluerend veld dat internationale kwesties probeert te begrijpen en aan te pakken op een manier die politieke, sociale, economische en culturele analysemethoden integreert.

Onze studenten ontwikkelen uitstekende vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en kritisch denken, die hen voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten in de publieke, private en non-profitsector, waaronder de buitenlandse dienst, humanitaire hulp en internationale ontwikkeling, openbare orde, internationale zaken, sociale zaken. diensten, journalistiek en recht.

Locaties

Chicago

Address
DePaul University Welcome Center
2400 N. Sheffield Ave.
Chicago, IL 60614

Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden