Dakota Wesleyan University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONLINE & volwassen studenten

Dakota Wesleyan University is altijd al een plaats van gemeenschap; een plek waar studenten een deel van iets dat groter is dan alleen maar een college. Nu DWU biedt de volwassen leerling een unieke gelegenheid om een ​​deel van de DWU gemeenschap - digitale gemeenschap, dat is. Wij bieden vier volledig online opleidingen:

Master of Business Administration RN-Bachelor of Science graad verpleegkunde Master of Arts in Education Bachelor of Arts in Organizational Leadership

De DWU digitale campus is een plek waar de volwassen student leert met hun collega's jongleren carrière, gezin en persoonlijke verplichtingen, terwijl de resterende gewijd aan de uitdaging van het behalen van een diploma. asynchrone wijze de programma's geeft studenten de mogelijkheid om deel te nemen in de klas discussies, dienen cursussen en te communiceren met docenten en klasgenoten op elk moment tijdens de dag of nacht. Meer dan alleen een plek om te gaan naar de les online, de digitale campus fungeert als een gemeenschap waarin de relaties met collega's en docenten, zowel in als buiten de klas omgeving te ontwikkelen.

Onze onderscheidende traditie van het leveren van gepersonaliseerde onderwijs verankerd in onze waarden van het leren, leiderschap, het geloof en de dienst zal aanwezig zijn in deze online programma's. Onze toewijding aan boeiende discussies over ethiek, waarden en compassie zal in de voorhoede van deze nieuwe opleidingen blijven.

Cursisten worden aangemoedigd om samen te werken aan een zinvolle real-world problemen om de ervaringen uit de klas in het dagelijks leven overstijgen.

Locaties

Mitchell

Address
Dakota Wesleyan University
1200 W. University Ave
Mitchell, SD 57301

Mitchell, zuid Dakota, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden