Criswell College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Criswell is een christelijke universiteit in Dallas, Texas, biedt graden op de undergraduate en graduate niveau. Sinds haar oprichting in 1970, heeft het college een unieke en belangrijke rol in de Doper en het kerkelijk leven speelde. Dankbaar voor die erfenis, blijven we aan een instelling voor hoger onderwijs op te bouwen, met een diverse gemeenschap van christelijke, evangelische gelovigen, dat is gewijd aan academische uitmuntendheid en geestelijke vitaliteit.

Criswell onderhoudt een geaccrediteerde en ervaren docenten die zijn gewijd aan het ministerie en aan de kerk. Het college van relatief kleine omvang maakt professoren niet alleen te instrueren, maar ook om mentor, de studenten de kans om theologische kwesties te verkennen zowel veilig en diep, en het verkrijgen van de vaardigheden die nodig zijn om de samenleving te beïnvloeden.

Het college is gewijd aan de ontwikkeling van studenten, op zoek naar het karakter en de kennis van de student vorm op vele manieren. Tegelijkertijd vormen onze studenten van onze gemeenschap met hun aanwezigheid als ze testen hun ideeën en uitdaging en leren van hun collega's en mentoren. We daarom kiezen voor onze studenten goed, want we worden geïnvesteerd in hun academische en spirituele ontwikkeling en de bijdragen die zij bieden aan de maatschappij.

Campus

Criswell College is gevestigd in de oude Oost-Dallas, een levendige en groeiende gemeenschap naast Downtown Dallas.

Studenten

75% procent van Criswell studenten zijn mannen; 25% procent is vrouw. 38% is Afro-Amerikaans, Aziatisch, Hispanic / Latino, of Native American.

Faculteit

95% van Criswell full-time faculteit houdt een Ph.D. of andere terminal graad in hun vakgebied, ook wat neerkomt op een verscheidenheid aan disciplines.

Student-Faculty Ratio

Met een student-faculteit verhouding van 12 op 1, Criswell is een plek waar professoren persoonlijk kennen en zorg over hun leerlingen.

Degree Programs

Met een groeiende curriculum, Criswell studenten kiezen uit verschillende opleidingen. Studenten die geïnteresseerd zijn in een algemeen onderwijs geworteld in een sterke bijbelse en theologische stichting kan een Associate of Arts na te streven. Studenten van de baccalaureaat niveau kan een Bachelor of Arts in Biblical Studies, Church Planting & Revitalisering, ministerie, psychologie, of Filosofie, Politiek en Economie (PPE) en een Bachelor of Science in het onderwijs na te streven.

Afgestudeerde studenten kunnen een Master of Arts programma te kiezen in de bediening, counseling, of bijbelse en theologische studies. De Master of Divinity is ook beschikbaar voor degenen die het nastreven van het gewijde ambt of voor degenen die verlangen naar een meer omvattend ministerieel onderwijs.

Studenten leven

Leven student aan Criswell is spannend en veelzijdig. Tussen ministerie kansen, sociale activiteiten, studie groepen en speciale evenementen, studenten nooit gebrek aan om iets te doen en te leren tijdens hun tijd aan het college.

Collegegeld En Aid

In 2014-2015, full-time beginnende studenten betaalden $ 7870 in collegegeld en vergoedingen. 55% van deze studenten ontvangen pakketten financiële hulp.

Accreditatie

Criswell College is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen Commissie over Hogescholen te kennen associëren, baccalaureaat en masters.

Locaties

Dallas

Address
4010 Gaston Avenue

Dallas, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden