Lees de Officiële Beschrijving

Cornell Tech is een revolutionair model voor graduate onderwijs die technologie combineert met het bedrijfsleven en creatief denken. Cornell Tech brengt gelijkgestemde docenten, bedrijfsleiders, tech ondernemers en studenten in een katalytische omgeving om visionaire ideeën gegrond in grote behoeften die de manier waarop wij leven zullen opnieuw uitvinden produceren.

De Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute belichaamt de wetenschappelijke samenwerking tussen de Cornell University en de Technion - Israel Institute of Technology aan de Cornell Tech.

tijdelijke campus Cornell Tech is geweest en draait op Google's Chelsea gebouw in New York sinds 2012, met een groeiende world-class faculteit, master- en PhD-studenten en postdocs die werken met-tech-georiënteerde organisaties en bedrijven en op hun eigen startups.

De bouw is gewerkt aan Cornell Tech permanent, duurzame 12-acre campus op Roosevelt Island, met een eerste fase te wijten aan geopend in 2017. Wanneer deze volledig voltooid, zal de campus omvatten 2 miljoen vierkante voet van state-of-the-art gebouwen, meer dan 2 hectaren van de open ruimte, en zal de thuisbasis van meer dan 2.000 studenten en bijna 280 docenten en personeel.

Onze Missie

Cornell Tech richt zich op het creëren van baanbrekende leiders en technologieën voor het digitale tijdperk, door middel van onderzoek, technologie commercialisering, en graduate-level opleiding aan de professionele masters, doctoraal en postdoctoraal niveau.

Ons uitgangspunt is dat de snelle tempo van innovatie in het digitale tijdperk vraagt ​​om nieuwe benaderingen van de commercialisering van de universiteit technologie, nieuwe niveaus van de strategische samenwerking tussen bedrijven en universiteiten, en de nieuwe curricula voor graduate onderwijs. We zijn het creëren van nieuwe academische programma's die technische diepgang, zakelijke knowhow, design vaardigheden en een "builder" mentaliteit te mengen.

Our Home Campussen

De Cornell Tech-netwerk breidt uit buiten New York City naar de andere instellingen die ons helpen onze missie voort te zetten elke dag.

Cornell is een particuliere, Ivy League universiteit en de land-subsidie ​​universiteit voor de staat New York. Cornell's missie is om te ontdekken, bewaren en verspreiden van kennis; produceren creatieve werk; en het bevorderen van een cultuur van breed onderzoek tijdens en na de Cornell gemeenschap. Cornell Tech biedt graden in combinatie met de volgende scholen:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Toen Cornell was de voorbereiding van een bod voor New York City's Applied Science concurrentie, het Technion - Israel Institute of Technology was een logische keuze voor een academische partner. Met de reputatie van Israël als de "StartupNation" en de geschiedenis van de productie van het land toonaangevende tech ondernemers van de Technion's, Cornell wist dat er een gemeenschappelijke visie:

  • Israël is de thuisbasis van de grootste concentratie van high-tech startende bedrijven buiten de Silicon Valley.
  • Technion afgestudeerden vormen de meerderheid van de Israëlische opgeleide wetenschappers en ingenieurs, die samen meer dan 70% van de oprichters en managers van high-tech industrieën van het land.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Cornell Tech

Het technologische veld is steeds sneller en ondernemend, en de meest succesvolle ontwikkelaars en programmeurs zijn degenen die begrijpen hoe technologie een product wor ... [+]

Master in computerwetenschappen

Technologie bestaat om te voldoen aan menselijke behoeften en om menselijke problemen op te lossen. En de op technologie gebaseerde start-ups van vandaag hebben ingenieurs en computerwetenschappers nodig die ook de zakelijke kant van het brengen van innovatieve oplossingen op de markt begrijpen.

Cornell Tech Master in Computer Science van Cornell Tech zal studenten de technische vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om geavanceerde oplossingen te ontwikkelen en tegelijkertijd bloot te stellen aan ondernemerschap en productbeheer.

Leer door middel van cross-disciplinaire samenwerking

Ongeacht waar u uw computerwetenschappen en technische vaardigheden toepast, u zult waarschijnlijk werken in samenwerking met product- en projectmanagers, leidinggevenden in sales en marketing, zelfs advocaten. Uw succes hangt af van uw vermogen om hun taal te spreken, om te zien hoe uw technologische expertise past in het grotere geheel van het bedrijf en om inspiratie te putten uit elk onderdeel van het bedrijf.... [-]

Verenigde Staten New York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cornell Tech

Ontwikkel de technologie van morgen. Cornell Tech 's Electrical ... [+]

Master in Electrical and Computer Engineering

Ontwikkel de technologie van morgen. Cornell Tech 's Electrical

De Master of Engineering in Electrical

Spannende ontwikkelingen op het gebied van machine learning, sensortechnologie en signaal- en beeldverwerking creëren nieuwe mogelijkheden voor ingenieurs en computerwetenschappers met de geavanceerde technische vaardigheden en ondernemersmentaliteit om die ontwikkelingen om te zetten in nieuwe producten en diensten. Cornell Tech 's Master in Electrical

Leer geavanceerde vaardigheden in de opstartcultuur

De meest succesvolle nieuwe technologieën en startups ontwikkelen zich wanneer technologen, ontwerpers en ondernemers samenwerken. Cornell Tech heeft dat samenwerkingsmodel van productontwikkeling genomen en dit toegepast op onze opleidingen. Je klassikale cursussen, gegeven door een deskundige faculteit met diepgaande sectorervaring, vormen een aanvulling op projectmatige ervaringen waarbij je in teams werkt met studenten van de andere technische opleidingen van Cornell Tech , evenals met onze LLM- en MBA-programma's. U ontwikkelt uw eigen bedrijf in Startup Studio en creëert innovatieve oplossingen voor zakelijke klanten als onderdeel van Product Studio. In dit proces ontwikkel je de zakelijke vaardigheden, communicatieve vaardigheden en uitzonderlijke technische vaardigheden die je nodig hebt om de aandacht te trekken van 's werelds meest innovatieve bedrijven en ambitieuze startups.... [-]

Verenigde Staten New York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cornell Tech

Elk bedrijf in elke branche krijgt een voorsprong op de concurrentie als ze gegevens kunnen gebruiken om strategische beslissingen te nemen. Onze ORIE Masters geven u de ... [+]

Master in Operations Research en Information Engineering

Bedrijven van alle soorten en maten zitten vol gegevens en hebben behoefte aan bekwame analisten en informatiewetenschappers die deze gegevens kunnen gebruiken om inzichtelijke, realtime zakelijke beslissingen te nemen. Cornell Tech 's Master in Operations Research en Information Engineering (ORIE) biedt u de wiskundige modellerings- en gegevensanalysevaardigheden die u nodig hebt om beslissingen te nemen die de klanttevredenheid en operationele efficiëntie verbeteren.

Leer waar Rigor innovatie ontmoet

Cornell Tech 's ORIE Masters combineert de academische nauwkeurigheid van Cornell University met de energie en kansen die het studeren in het hart van de tech start-up community van New York biedt.... [-]

Verenigde Staten New York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Cornell Tech

Deze first-of-its-kind graad, ontwikkeld met behulp van technologie-gedreven bedrijven zoals Facebook en The New York Times, plaatst je op het snijvlak van technologie, m ... [+]

Technion-Cornell Dual Master's Degree in Connective Media

DEGREE: MS INFORMATION SYSTEMS (CORNELL)

Digitale apparaten en platforms hebben de manier waarop we omgaan met de wereld getransformeerd en worden een belangrijk en steeds noodzakelijker onderdeel van hoe we werken, leren, winkelen, communiceren en zelfs autorijden. Maar het nut van verbindingsmedia moet nog volledig worden gerealiseerd en de manieren waarop we ermee omgaan, worden voortdurend vernieuwd.

De Technion-Cornell Dual Master's Degrees in Connective Media, aangeboden via het Jacobs Technion-Cornell Institute op Cornell Tech , zullen je voorbereiden om te gedijen in dit dynamische kruispunt van het menselijke en het technische.... [-]

Verenigde Staten New York
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
false