Contemporary Technology University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Investeren in jou!

Contech investeert in u door het aanbieden van opleidingen, vaardigheden en vacatures voor de carrières van op software gebaseerde economie van morgen.

Vooruitgang in je carrière

Nu slagen en later betalen

In Contech zijn we transparant. We willen in u investeren en de beste versie van u onthullen. Begin je carrière met een kleine vergoeding vooraf en betaal het collegegeld wanneer je een goedbetaalde baan krijgt - als je dat niet doet, hoef je niet te betalen. Het is zo simpel. Dus dit is hoe we onze studenten ondersteunen.

Word een digitale nomade

Contech belooft haar studenten te voorzien van hefboomtechnologie om overal ter wereld te kunnen werken, verschillende culturen te ervaren, ingericht met persoonlijke kerncompetenties, niet alleen voor je studie, maar ook voor je persoonlijke en professionele leven.

4 gigantische technische steden

Contech Nomad Studenten profiteren van wonen en leren in vier verschillende wereldsteden, San Francisco, New York, Berlijn

Projectmatig leren

Wij zijn tegen passieve lessen waarbij u wacht op informatie die naar uw hoofd wordt gegoten. Met de uitdagende projecten, breng je je beste delen van je eerdere ervaringen naar voren en verbind je ze met je project om te cultiveren in die inspirerende en unieke.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Het traditionele leersysteem uitdagen

Onze aanpak is om u inspirerende uitdagingen voor te stellen die uw verbeelding prikkelen, en tegelijkertijd laten zien wat u nodig hebt om deze uitdagingen aan te gaan.

Ontwikkeling van vaardigheden

Een Contech Student iemand die over uitstekende vaardigheden en diepgaande kennis beschikt op hun vakgebied, en die ook graag de tot nu toe onbekende mogelijkheden van de digitale transformatie die onze samenleving ervaart, wil verkennen.

Digitaal leren

Onze aanpak scheurt het rulebook door vast te stellen dat het reproduceren van feiten voor een examen niet nodig is in de snel veranderende economie van vandaag. In plaats daarvan bieden we een 360-graden digitale leerervaring - kennis en begrip inbedden in een praktische omgeving.

hackathons

Leren door rote houdt je niet op de hoogte van technologische ontwikkelingen. Praktische workshops laten je leren in een gemeenschap - stuiteren op ideeën van medestudenten en leren organisch.

mentoring

Ons onderwijzend personeel beschouwt zichzelf niet als degenen die waardevolle kennis bezitten die ze gewoon aan u willen doorgeven. In plaats daarvan richten ze zich op het bieden van betekenisvolle ervaringen uit de eerste hand - waardoor u uitdagende projecten kunt beheersen met de mogelijkheid om creatief te denken, samen te werken en effectief te communiceren.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgOpstarten Stock Photos / Pexels

Ontwikkeling van geschoold personeel

Het oprichtende team achter Contech is sinds 2005 actief in de onderwijs- en talentontwikkelingsector en biedt toegang tot onderwijs aan meer dan 45.000 studenten wereldwijd. Tegen de tijd van 2014 was de vaardigheidskloof op het gebied van technologie zo groot dat al ons werkgeversnetwerk op zoek was naar talenten in de nieuw opgerichte velden, teleurgesteld was dat het academische landschap zich richt op de nooit veranderende basisprincipes van informatica, in plaats daarvan van de opwindende nieuwe mogelijkheden van internet en zijn kansen.

De complexe, wereldwijde economie van vandaag vereist een geschoolde beroepsbevolking die technologie kan inzetten om succes te stimuleren. Het krachtige programma van Contech omvat alle fundamentele pijlers van innovatie om individuen en teams verschillende opties voor groei en ontwikkeling te bieden. We bieden programma's op het gebied van kunstmatige intelligentie, data science, digitale marketing en cloud computing, diep leren, productbeheer, digitaal ontwerp en softwareontwikkeling, programma's die onze digitale economie vandaag de ruimte bieden. Studenten kunnen kiezen uit verschillende indelingen en modaliteiten om hen te helpen hun doelen het beste te bereiken, waaronder fulltime, parttime, op de campus en online.

Een enorm wereldwijd netwerk opbouwen

We hebben 4 campussen in de beste technische hubs over de hele wereld, maar er zullen in 2020 nog 2 campussen beschikbaar zijn. We breiden ons werkgeversnetwerk voortdurend uit, bestaande uit 32 technische partners. Contech's wereldwijde aanwezigheid, technologienetwerk en wervende partners zijn drie van onze grootste troeven. Naast programma's die exclusief zijn ontworpen om aan de behoeften van de werkgever te voldoen, bevorderen we een pijplijn van professionals uit de industrie die als instructeurs, mentoren en coaches fungeren. Dit bloeiende professionele netwerk helpt onze pas afgestudeerden om banen te vinden en verbindingen te leggen, waardoor ze succesvol zijn op het werk en in het leven.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

We passen ons aan de markt aan

Dynamische velden zoals data science en kunstmatige intelligentie evolueren in realtime, en we testen, lanceren en onderbreken voortdurend programma's om te reageren op de marktvraag en de evolutie van tools en technieken. Ons team van educatieve ontwerpers van wereldklasse, experts op het gebied van onderwerp en productmanagers van het onderwijs vernieuwen onze inhoud voortdurend om relevantie te garanderen. Door gegevens, feedback en inzichten uit onze gepatenteerde beoordelingen te gebruiken, produceren we cursussen die een maximale impact op het werk hebben. Diepe werkgeversrelaties zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van het DNA van Contech. Ongeveer de helft van onze studenten wordt gefinancierd door werkgevers die hun werknemers door onze experts willen laten opleiden, en onze curricula worden geleid door de behoeften van de industrie. We hebben tientallen Fortune 100-bedrijven - en honderden andere bedrijven wereldwijd - geholpen om hun talent te beoordelen en op te leiden, op locatie, online of op onze campussen.

Licensing

Contemporary Technology University is bezig met het verkrijgen van de volledige institutionele goedkeuring om te werken als een particuliere graad verlenende instelling door het California Bureau for Private Postsecondary Education. Volledige institutionele goedkeuring is de hoogste status toegekend door de staat Californië. Een dergelijke goedkeuring geeft aan dat wordt voldaan aan de minimumnormen van de staat en houdt geen goedkeuring of aanbeveling door de staat of het Bureau in.

Gesteund door de academische gemeenschap

Onze academische raad biedt ons de nieuwste inzichten in het onderzoek van ons vakgebied, een sterke band met de wetenschappelijke gemeenschap en tientallen jaren ervaring in het creëren van zinvolle leeromgevingen. Ze helpen ons die professoren, onderzoekers en docenten te identificeren die onze drang naar excellentie, onze gemeenschappelijke missie delen en onze educatieve aanpak ondersteunen.

Locaties

Palo Alto

Address
2100 Geng Road, Suite 210
94303 Palo Alto, Californië, Verenigde Staten