Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Columbia Video Network heeft het voortouw genomen op het gebied van online leren sinds haar oprichting in 1986, waardoor duizenden werkende professionals en op afstand gelegen studenten om te profiteren van afstandsonderwijs en streven hun diploma zonder verblijfsvergunning eisen op de campus in New York. Het biedt een brede basis instructie binnen een belangrijke onderzoeksuniversiteit en is bij uitstek geschikt voor morgen technische leiders onderwijzen en technische geletterdheid bevorderen. Onze engineering en toegepaste wetenschap programma's, die behoren tot de natie de oudste en meest invloedrijke, omarmen nieuwe technologieën en interdisciplinaire mogelijkheden.

Ons doel is om onze studenten in staat stellen om technologische leiders van morgen te worden. Tegen het einde, we bevorderen van excellentie in het onderwijs en deel te nemen aan onderzoek van wereldklasse met als doel het bevorderen van superioriteit op het snijvlak. Wij heten u welkom om met ons mee op deze spannende reis naar de toekomst.

Er zijn veel graduate academische mogelijkheden beschikbaar om u online uit Columbia Video Network. CVN studenten profiteren van de persoonlijke aandacht in verband met kleine hogescholen, alsmede uit de uitgebreide academische middelen van een grote onderzoeksinstelling. Als een student van Colombia, heeft u toegang tot wereldberoemde hoogleraren die zijn leiders en vernieuwers in hun respectieve velden hebben.

Afgestudeerde online ingenieursstudenten aan Columbia genieten van een breed scala van academische programma's om uit te kiezen, waaronder Operations Research, Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Chemical Engineering, Toegepaste Wiskunde, Technische Natuurkunde, Informatica, Elektrotechniek, Mechanical en Civil Engineering, Construction Engineering & Management Systems, Materials Science.

Locaties

New York

Address
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Verenigde Staten