Lees de Officiële Beschrijving

Columbia Video Network heeft het voortouw genomen op het gebied van online leren sinds haar oprichting in 1986, waardoor duizenden werkende professionals en op afstand gelegen studenten om te profiteren van afstandsonderwijs en streven hun diploma zonder verblijfsvergunning eisen op de campus in New York. Het biedt een brede basis instructie binnen een belangrijke onderzoeksuniversiteit en is bij uitstek geschikt voor morgen technische leiders onderwijzen en technische geletterdheid bevorderen. Onze engineering en toegepaste wetenschap programma's, die behoren tot de natie de oudste en meest invloedrijke, omarmen nieuwe technologieën en interdisciplinaire mogelijkheden.

Ons doel is om onze studenten in staat stellen om technologische leiders van morgen te worden. Tegen het einde, we bevorderen van excellentie in het onderwijs en deel te nemen aan onderzoek van wereldklasse met als doel het bevorderen van superioriteit op het snijvlak. Wij heten u welkom om met ons mee op deze spannende reis naar de toekomst.

Er zijn veel graduate academische mogelijkheden beschikbaar om u online uit Columbia Video Network. CVN studenten profiteren van de persoonlijke aandacht in verband met kleine hogescholen, alsmede uit de uitgebreide academische middelen van een grote onderzoeksinstelling. Als een student van Colombia, heeft u toegang tot wereldberoemde hoogleraren die zijn leiders en vernieuwers in hun respectieve velden hebben.

Afgestudeerde online ingenieursstudenten aan Columbia genieten van een breed scala van academische programma's om uit te kiezen, waaronder Operations Research, Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, Biomedical Engineering, Chemical Engineering, Toegepaste Wiskunde, Technische Natuurkunde, Informatica, Elektrotechniek, Mechanical en Civil Engineering, Construction Engineering & Management Systems, Materials Science.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Operations Research is een toegepaste wetenschap en houdt zich bezig met kwantitatieve beslissing problemen, waarbij in het algemeen de toekenning en de controle van de b ... [+]

Master of Science in Operations Research

Operations Research is een toegepaste wetenschap en houdt zich bezig met kwantitatieve beslissing problemen, waarbij in het algemeen de toekenning en de controle van de beperkte middelen. Dergelijke problemen ontstaan, bijvoorbeeld in de activiteiten van industriële ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, transportsystemen, energie en middelen, en de overheid. De operations research analist ontwikkelt en maakt gebruik van wiskundige en statistische modellen om te helpen deze beslissing problemen op te lossen. Zoals ingenieurs, ze zijn probleem samenstellers en solvers. Hun werk vereist de vorming van een wiskundig model van een systeem en de analyse en voorspelling van de gevolgen van alternatieve vormen van gebruik van het systeem. De analyse kan wiskundige optimalisatie technieken, probabilistische en statistische methoden, experimenten en computersimulaties te betrekken. Operations Research cursussen zijn aangeboden aan de Columbia University sinds 1952.... [-]

Verenigde Staten New York
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands