Columbia College Hollywood

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Columbia College Hollywood is gebouwd op een basis van hands-on onderwijs en leren. Wij geloven dat de beste manier om je voor te bereiden op de kansen die voor ons liggen, het bevorderen van een campuscultuur is die de echte wereld weerspiegelt. Daarom stimuleren onze programma's creatieve samenwerking tussen disciplines.

Vanaf de eerste dag zul je multi-tasken terwijl je het uitprobeert en nieuwe rollen en onbekende technologieën uitproberen die betrokken zijn bij het maken van creatieve media-inhoud. Onze faculteit van ervaren, bekroonde filmmakers, technici, kunstenaars en mentoren gebruikt hun expertise om u te betrekken bij innovatieve lesmethoden in interactieve klasomgevingen.

Waarom voor ons kiezen?

Voor filmmakers

Columbia College Hollywood is het college voor filmmakers waar je alle aspecten van het filmmaken leert. Onze opleidingen dompelen je onder in het volledige scala aan creatieve, technische en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om te navigeren door de onbeperkte ondernemingskansen in een concurrerende industrie. We geven je toegang tot de kern van de filmindustrie met stages, vacatures, professionele apparatuur en praktische ervaring.

Met filmmakers

Je werkt samen met professionele filmmakers die je passie delen en je in de eerste hand verbinden met het ambacht en het bedrijfsleven van de filmindustrie. Cursussen zijn ontworpen om praktische hands-on instructie te balanceren met principe en theorie, zodat je de vaardigheden en kennis hebt om je persoonlijke visie te realiseren.

Toegang tot de industrie

Je studeert filmmaken in Los Angeles, het centrum van de entertainmentindustrie. Je hebt toegang tot marktleiders, van je instructeurs in de klas tot werkende professionele gastsprekers. Stages bieden je praktijkervaring die je na je afstuderen op de arbeidsmarkt kunt opnemen.

Uitrusting en faciliteiten

U hebt toegang tot professionele apparatuur en faciliteiten die bestaan uit permanente opnamesets, afzonderlijke film- en televisie-geluidsfragmenten, digitale bewerkingssuites en een high-definition surround-soundtheater om uw werk te laten zien. Onze inventaris van films en digitale camera's wordt voortdurend bijgewerkt met de professionele apparatuur die momenteel door professionele professionals wordt gebruikt.

Mission Statement

Columbia College Hollywood leidt studenten op in de kunst en wetenschap van communicatie en de diverse media van hedendaagse verhalen in een verkenning van de vrije kunsten. Onze rigoureuze studie en praktijk bereidt afgestudeerden voor op analytische denkers en effectieve communicators die creatief, deskundig en verantwoordelijk bijdragen aan het bevorderen van een nieuwsgierige, doordachte en meedogenloze wereldwijde gemeenschap.

Filosofie

Columbia College Hollywood zet zich in voor het bevorderen van een leergemeenschap die creativiteit, innovatie en groei bevordert door middel van onderwijs, samenwerking en een gemeenschappelijke liefde voor de amusementsindustrie. We proberen een uitdagende liberale kunstervaring te bieden die studenten voorbereidt op burgerschap in de internationale gemeenschap door te voorzien in:
  • Curricula verrijkt met praktische leerervaringen die de echte wereld van de entertainmentindustrie weerspiegelen.
  • Projectmatig werken vereist dat studenten in teams werken om alle aspecten van het filmproces te leren.
  • Een inspirerende faculteit van professionals uit de entertainmentsector met de ervaring om studenten te helpen hun creatieve potentieel te ontketenen.
  • Een intieme educatieve omgeving die elke student aanmoedigt om de risico's te nemen die nodig zijn om een unieke artistieke visie en stem te ontwikkelen.
  • Kansen voor professionele toegang en voortgezet leren door relaties met de amusementsindustrie om afgestudeerden te helpen een fundament te leggen voor creatief en professioneel succes.

Geschiedenis

Al meer dan 65 jaar biedt Columbia College Hollywood een praktische training in de kunst

Columbia College Hollywood werd oorspronkelijk opgericht in 1952 in de wijk MacArthur Park in Los Angeles als een filiaalcampus van Columbia College in Chicago. Het curriculum was bedoeld om te focussen op de snelgroeiende televisie- en radio-industrie en bevatte een faculteit bestaande uit werkende televisie- en radioprofessionals. In 1959 scheidde Columbia College Hollywood zich af van de instelling in Chicago om te werken als een onafhankelijk, privé, non-profit college.

In 1997 Columbia College Hollywood haar huidige campus op in het historische, voormalige hoofdkantoor van Panavision, de belangrijkste ontwerper en producent van de beste camera's en lenzen voor de film- en televisie-industrie. Het college is nu centraal gelegen in het hart van de San Fernando Valley en biedt studenten en docenten toegang tot alle grote film- en televisiestudio's in Los Angeles.

Studentenleven

Of je nu droomt van het creëren van content voor het grote scherm, een klein scherm, gameconsole of podium, je creatieve visie presenteert in de echte wereld of de virtuele wereld, of je plaats vestigt als een marktleider of meester van je vak, we hebben creëerde een campuscultuur die is ontworpen om je in staat te stellen je persoonlijke artistieke merk uit te vinden, vorm te geven, te bewerken en te verfijnen en je voor te bereiden om je eigen plek te vinden in de oneindige, ondernemende wereld van wereldwijde mediacreatie.

Locaties

Los Angeles

Address
Oxnard Street
18618 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: