College of Saint Elizabeth

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Saint Elizabeth is een gemeenschap van leren in de katholieke liberal arts traditie voor studenten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen.

Het College is in 1899 gesticht door de zusters van de liefde van heilige elisabeth . Het college heeft een sterke traditie van zorg voor de armen, voor het ontwikkelen van leiderschap in een geest van dienstverlening en maatschappelijk verantwoord ondernemen en een verbintenis tot de bevordering van vrouwen als volledige partners in de maatschappij.

Door de visie van Saint Elizabeth Ann Seton, Saint Vincent de Paul, Saint Louise de Marillac en Moeder Mary Xavier Mehegan, blijft CSE studenten ondersteunen omdat zij op zoek zijn naar intellectuele en persoonlijke groei in de zorgzame en ondersteunende atmosfeer van een katholieke liberale kunstcollege.

Het College is trots om een ​​grote verscheidenheid aan programma's aan te bieden om de uitdagingen van de 21ste eeuw te kunnen aanpakken. Studenten hebben de volgende mogelijkheden om een ​​studieprogramma te kiezen die het beste bij hun behoeften past:

  • Undergraduate - het bachelorprogramma stelt studenten in staat om de kennis en ervaringen die ze nodig hebben om hun volledige potentieel academisch, persoonlijk, spiritueel en professioneel te bereiken, te verwerven.
  • Doorlopende studies - flexibele avond, weekend en online programma's die leiden tot een bacheloropleiding voldoen aan de behoeften van volwassen leerlingen die hun carrière willen bevorderen.
  • Graduate Programs - avond-, weekend- en online masteropleidingen en een volledig ingeschreven doctoraal programma zijn ontworpen om studenten te helpen op het gebied van hoogwaardige vakken en beroepen. Deze programma's stellen onze studenten voor om op te staan ​​als ethische, deskundige leiders, die optreden in de geest van dienstverlening en actieve betrokkenheid, uitblinken in hun beroepen, gemeenschappen en dagelijks leven.
  • Professionele certificaatprogramma's - CSE biedt avond-, weekend- en online programma's die leiden tot certificering in counseling, onderwijs, gezondheidszorg, management, ministerie, voeding en andere gebieden.

Het College van Heilige Elizabeth onderscheidt zich niet op grond van geslacht, ras, geloofsovertuiging, kleur, religie, handicap, leeftijd, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit of expressie, of nationale herkomst, in de administratie van zijn toelatingen, onderwijsbeleid , beurzen en lening programma's of andere College beleid, met inbegrip van werkgelegenheid.

Het College van Saint Elizabeth heeft in overeenstemming met het Ministerie van Volksgezondheid, Onderwijs en Welzijn in het kader van de Titel VI-Burgerrechtenwet van 1964, Titel IX, Onderwijsbepaling van 1972 en Artikel 504 van de Rehabilitatiewet van 1973, zoals gewijzigd, ingediend.

Mission Statement

De missie van het College van Saint Elizabeth, gesponsord door de zusters van de liefde van heilige elisabeth, is een gemeenschap van leren in de katholieke liberal arts traditie voor studenten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen.

Door de visie en waarden van Elizabeth Ann Seton, Vincent de Paul en Louise de Marillac en geworteld in evangelische waarden en in het katholieke sociaal onderwijs, bevestigt het College van Heilige Elizabeth haar solidariteit met de armen en de inzet in dienstverlening aan de gemeenschap.

Visie

Het College van Saint Elizabeth wordt nationaal erkend voor het opleiden van individuen die een opleiding zoeken die gericht zijn op verloofd leren voor leiderschap in dienstverlening aan anderen.

Kernwaarden

Het College van Saint Elizabeth als een verloofde instelling van hoger onderwijs, gedreven door missie en geïnformeerd door onze katholieke en zusters van liefdadigheidstradities, streeft naar de volgende kernwaarden om onze missie, visie en strategische doelen te bereiken:

Integriteit

Als gemeenschap worden wij geroepen om in eerlijkheid, vertrouwen en wederzijds respect te verenigen en transparant te zijn in onze keuzes.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als gemeenschap hebben we het rechtvaardige en ethische welzijn van individuen en gemeenschappen nodig om rechtvaardigheid, diversiteit en duurzaamheid te bevorderen.

leiderschap

Als gemeenschap zijn we geïnspireerd en gemachtigd om verder te gaan dan onze eigen grenzen om aansprakelijk te zijn, te innoveren en te transformeren voor het algemeen goede.

Excellentie in het onderwijs en leren

Als gemeenschap zijn we toegewijd aan het creëren van een stimulerende leeromgeving die kritisch onderzoek en de holistische ontwikkeling van het individu bevordert.

Locaties

Morristown

Address
College of Saint Elizabeth
2 Convent Road

07960-6989 Morristown, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden