Coleman University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor 50 jaar, Coleman University heeft gediend als San Diego SLECHTS het exclusieve Computer Training Institution. Opgericht in 1963, is Coleman erkend als een drijvende kracht op het gebied van Informatie Technologie. Bekend om zijn innovatieve, omgekeerd curriculum, heeft de universiteit bewezen succesvol te zijn in het onderwijzen van duizenden studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om uit te blinken in hun vakgebied te zijn.

De Universiteit motto 'dromen te realiseren "is een bewijs van Coleman's toewijding om ervoor te zorgen dat elke student is uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om de toekomst van hun dromen te bouwen. Gespecialiseerd in programma's zoals: Application Development, Network Security, en Game Programming Ontwikkeling en Ontwerp, Coleman streeft ernaar om studenten te voorzien van een toptarief educatieve ervaring, terwijl het aanbieden van een ondersteunend, vriendelijk en bemoedigend leeromgeving. Deskundig en ondersteunend administratief personeel en docenten Coleman's zorgen verder voor het eigen leerproces en maken het bijwonen van Coleman een prachtige en bevredigende ervaring. Toegewijd aan het verbeteren van het leven van haar studenten, Coleman University streeft naar academische uitmuntendheid en professionele grootheid behouden.

Missie en Visie

De missie van Coleman universiteit is om studenten voor te bereiden op een zinvolle professionele loopbaan in informatie technologie en business, terwijl het verstrekken van een omgeving waar degenen die een deel van deze academische gemeenschap geworden, kunnen hun volledige potentieel als mens te ontwikkelen. Coleman University biedt de gelegenheid, voor personen met verschillende achtergronden en leeftijden om ideeën en waarden te delen en te leren om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen:

Om te leren om analytisch en creatief te denken; naar feiten en ideeën te begrijpen; te redeneren van hen en een automatische conclusies duidelijk. Te erkennen dat degenen die de meesters van de machines in deze tijd van alomtegenwoordige technologie hebben de eindverantwoordelijkheid van verzekeren dat hun inspanningen verbeteren van de kwaliteit van het leven van de mensheid. Om de geest van intellectueel onderzoek, waarin de culturele en sociale ontwikkeling van de gemeenschap verbetert promoten.

De doelstellingen van de academische programma's zijn:

Voor een beter begrip van het onderwerp in een gebied van specialisatie te ontwikkelen. Om de relatie van de speciale ruimte de gehele wereld kennis daarvan. Om de vaardigheden die nodig zijn voor zelfstudie en onderzoek in het gerelateerde veld te ontwikkelen. Om de kennis en principes van het vakgebied in een samenhangend theoretisch en praktisch kader te integreren. Te versterken en te verfijnen zowel schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Aan de stichting voor een leven van voortdurend leren te bieden.

Locaties

San Diego

Coleman University

Address
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 858-499-0202