Lees de Officiële Beschrijving

Over The Graduate School

Op Clarkson, innovatie impact. Studenten die Clarkson kiezen voor graduate en professionele programma's komen hier met een doel: om kennis te vergroten, om ideeën die de maatschappij voortbewegen te verkennen en om zinvolle carrière op te bouwen. Door wereldwijd relevant curriculum en betrokkenheid met de leiders in de industrie, het bedrijfsleven en het onderwijs, zal u bereid zijn om gevoel van complexe systemen te maken, smeden verbindingen over mensen en velden, en vind creatieve oplossingen voor enkele van de meest ergerlijke uitdagingen. U zal uw kennis om uw ideeën te versnellen in grote producten en lood organisaties die invloed hebben te verdiepen.

Aansluitingen maken het verschil. De Clarkson alumni-netwerk is meer dan 40.000 mensen sterk en vol van leiders die impactvolle organisaties te inspireren, te produceren ideeën die de manier waarop mensen leven te veranderen, en gaan met de huidige studenten in zinvolle manieren. Onze decanen en docenten overleggen regelmatig met hun eigen adviesraden samengesteld van de industrie leiders, alumni werkgevers, onderzoekspartners, denk-tank consortiumleden en collega's in de academische wereld. Als een geregistreerde afgestudeerde student, kunt u profiteren van Clarkson Alumni Association programma's en toegang tot onze Career Center diensten aan uw professionele ontwikkeling te bevorderen.

Strenge en persoonlijk. Van Fulbright en de National Science Foundation Scholars om zeer credentialed werkende professionals en onderzoekers samenwerken met de gedachte leiders in de industrie, de faculteit van Clarkson brengen hun eigen ervaringen en netwerken in hun onderwijs en het adviseren. Ze kunnen betrekking hebben op de eisen van het leven buiten het klaslokaal, of u een werkende ouder, een carrière strever, of een taakstraf vrijwilliger bent. U maakt kennis met de faculteit persoonlijk als klassen zijn opzettelijk klein in alle vormen van leren kennen: onsite, online, full-time en part-time.

De moeite waard. educatieve benadering Clarkson resultaat oplevert. Volgens het Brookings Institution, een Clarkson mate verhoogt afgestudeerden 'mid-career winst met meer dan 40%. PayScale Inc. gelederen Clarkson in de top 12 van beste Master's Degree Verlening Programma's door salaris potentieel. En één op de vijf Clarkson alumni is al een CEO, de eigenaar van een bedrijf, of in een senior executive positie.

Onderscheidingen

  • 95% van de Education Program Afgestudeerden Geplaatst in 3 maanden na het afstuderen
  • Meer dan 90% van de MBA-programma Afgestudeerden Place in 3 maanden na het afstuderen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, America's Best Colleges 2016
  • Best Colleges voor veteranen, US News & World Report, America's Best Colleges 2016.
  • Online MBA-programma gerangschikt als een van de top 40 in de natie, US News & World Report 2015.
  • Top 50 Amerika's meest ondernemende universiteiten, Forbes

Graduate School Mission

Om graduate programma's en beroepsonderwijs kansen die veelbelovende studenten met de kennis en competenties werkgevers rusten willen en studenten nodig hebben om een ​​succesvolle loopbaan vorm te verstrekken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Clarkson University Graduate School

Het doel van de elektrotechnische programma's is om uw kennis van gebieden zoals moderne elektrische machines, modellering, besturing van vermogenselektronica, supergelei ... [+]

De wereld van vermogenselektronica en energieconversie verandert snel, waardoor er mogelijkheden ontstaan ​​voor elektrotechnici met geavanceerde vaardigheden en het vermogen om deze toe te passen op technologieën en producten die de groei stimuleren. Het doel van de elektrotechnische programma's is om uw kennis van gebieden zoals moderne elektrische machines, modellering, besturing van vermogenselektronica, supergeleiding, synchrone generatie, brandstofceltechniek, fotovoltaïsche energie en meer uit te breiden. U leert ook hoe u uw kennis aan het werk kunt zetten, zodat u een onmiddellijke en langdurige impact op uw vakgebied kunt hebben.

Dit programma is ontworpen voor:... [-]

Verenigde Staten Schenectady Potsdam
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

De Master of Engineering (ME) programma in het Departement van Burgerlijke en Environmental Engineering richt zich op engineering praktijk en ontwerp. Het kan worden volt ... [+]

De Master of Engineering (ME) programma in het Departement van Burgerlijke en Environmental Engineering richt zich op engineering praktijk en ontwerp. Het kan worden voltooid binnen een kalenderjaar en bestaat uit maximaal 24 studiepunten van goedgekeurde goedgekeurde cursussen, (maximaal 18 in het belangrijkste vakgebied en zes in een klein gebied), en maximaal zeven studiepunten van een ontwerpproject.

Een ontwerpproject maakt integraal deel uit van het Master of Engineering-programma. Het is de bedoeling een intensieve teamervaring te zijn die door de studenten wordt beheerd en die bestaat uit het onderzoeken en analyseren van een reëel probleem gevolgd door de implementatie van een ontwerpbeslissing. Vaak zal het probleem worden getrokken uit de feitelijke ervaringen van de ontwerpingenieurs die beschikbaar zijn voor interactie met het ontwerpteam. Het ontwerpteam zal verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van schriftelijke interim- en eindverslagen en zal aan het einde van het programma een formele presentatie zonder beoordeling maken voor studenten, docenten en andere geïnteresseerde partijen.... [-]

Verenigde Staten Potsdam
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

De Master of Engineering (ME) in Civil and Environmental Engineering met een concentratie in Construction Engineering Management (CEM) is beschikbaar voor studenten met e ... [+]

De Master of Engineering (ME) in Civil and Environmental Engineering met een concentratie in Construction Engineering Management (CEM) is beschikbaar voor studenten met een BS in Civiele Techniek of een andere technische discipline.

De diploma-eisen zijn

Totaal 30 afgestudeerde creditsThree Core CEM-cursussen (9 studiepunten)Drie Civil and Environmental Engineering (CEE) -cursussen uit onze keuzelijst (9 studiepunten)Drie bedrijfsmanagementcursussen (9 studiepunten)ME-project (3 credits).

De CEM-track is bedoeld voor flexibiliteit, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om cursussen te kiezen die aan hun behoeften en planning voldoen. De adviseur van het CEM-programma is de directeur van CEM (Erik Backus). De CEM-projectadviseur wordt geselecteerd in onderling overleg tussen de directeur van CEM, de student en projectadviseur. Aan het einde van het projectwerk zal de student een formeel rapport opstellen en dit voorleggen aan de projectadviseur. Wanneer het rapport wordt goedgekeurd door de adviseur, worden de projectkredieten formeel toegekend. Projectcredits kunnen in de zomer worden opgenomen.... [-]

Verenigde Staten Potsdam
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

De Masters of Engineering in Electrical Engineering met een concentratie in Power Engineering is beschikbaar voor studenten met een BS in elektrotechniek of een andere te ... [+]

De Masters of Engineering in Electrical Engineering met een concentratie in Power Engineering is beschikbaar voor studenten met een BS in elektrotechniek of een andere technische discipline.

Vereisten voor de Master of Engineering (ME) -graad met een concentratie in Electric Power zijn:

Totaal van 30 afgestudeerde credits Minstens 6 elektrotechnische cursussen, waarvan 4 op het gebied van power engineering 21-27 credits van coursework 1-7 credits van ME-project (optie beschikbaar in zomerperiode)

De Power Engineering-concentratie geeft studenten de maximale flexibiliteit om hun studieprogramma te ontwerpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Voorbeeld opties:

Student A wil zich misschien strikt concentreren in de krachtzone, 7 krachtstroomtrainingen volgen en een significant 7-uren project in de power area uitvoeren. Student B kan 4 krachtcentralelessen, 2 andere engineeringcursussen, 3 bedrijfscursussen en een project met 1 kredietuur willen volgen.... [-]

Verenigde Staten Potsdam
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
2 - 3 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MA

Clarkson University Graduate School

Begin nu aan de Clarkson University Master of Arts in het lesgeven in een eenjarig programma, start in juni met ons intensieve zomerprogramma dat is ontworpen om les te g ... [+]

Begin nu aan de Clarkson University Master of Arts in het lesgeven in een eenjarig programma, start in juni met ons intensieve zomerprogramma dat is ontworpen om les te geven aan aspirant-leraren.

Begin dit najaar met een mentor alt = "lesstage, studeer in mei, verdien de lerarencertificering van de New York State en wees klaar om te beginnen met alt =" fulltime lesgeven in slechts één jaar.

Gebruik je diploma om anderen te leren wat je weet en om toekomstige wetenschappers, ingenieurs, wiskundigen, technologen en taalspecialisten te inspireren. Clarkson biedt versnelde opnames en uitgebreide beuropties voor studenten die het programma in juni starten.

Andere voordelen zijn:... [-]

Verenigde Staten Schenectady
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Clarkson University Graduate School

Een BS, BE of gelijkwaardige graad van een geaccrediteerd programma in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. K ... [+]

Toelatingseisen

Een BS, BE of gelijkwaardige graad van een geaccrediteerd programma in Civiele Techniek en Milieutechniek of een andere technische discipline is vereist voor toelating. Kandidaten met een diploma in andere disciplines dan engineering kunnen worden verplicht om vaardigheid aan te tonen door aanvullende undergraduate cursussen zoals vastgesteld door de departementale Graduate Committee. Dit kan een extra semester van studie omvatten waarvoor geen graduate krediet kan worden verleend.

Voor toelating is geen minimum cijfer voor een cijfer vereist. Er wordt echter van alle aanvragers een superieure staat van dienstprestaties verwacht.

MS Programma Degree Vereisten... [-]
Verenigde Staten Potsdam
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresys ... [+]

Het doel van het Computer Science-programma is om de fundamenten uit te breiden en de vooruitgang te verkennen in de computationele theorie, programmeertalen, softwaresystemen, hardware-integratie en informatietechnologie.

Een studieprogramma dat leidt tot de Master of Science in de computerwetenschappen is een interdisciplinair programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door de afdeling Electrical and Computer Engineering en het Department of Computer Science. Cursussen worden in beide afdelingen aangeboden op een groot aantal verschillende gebieden, variërend van theoretische topialt = "cs tot applied topialt =" cs. Studenten met een niet-gegradueerde achtergrond met de juiste computerwetenschappelijke inhoud worden uitgenodigd om een ​​aanvraag in te dienen. Dertig credit-uren en een scriptie zijn vereist voor de MS-graad.... [-]

Verenigde Staten Potsdam
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Clarkson University Graduate School

Iedereen wil het. Bedrijven, overheden, startups en kleine bedrijven hunkeren naar de inzichten begraven onder bergen van big data. Maar ze realiseren zich dat ze speciaa ... [+]

Iedereen wil het. Bedrijven, overheden, startups en kleine bedrijven hunkeren naar de inzichten begraven onder bergen van big data. Maar ze realiseren zich dat ze speciaal opgeleide en zeer bekwame mensen nodig hebben die eindeloze gegevensstromen kunnen omzetten in business intelligence.

Clarkson zal u een meester maken in data-analyse en de vraag naar uw kennis en vaardigheid zal uw carrièremogelijkheden bijna onbeperkt maken.

Dit is de graad die alles verandert

Big Data is overal. Om dit te begrijpen, is een multidimensionale, multidisciplinaire aanpak vereist. Het op maat ontwikkelde programma van Clarkson combineert business, wiskunde en computerwetenschappen en levert een ongeëvenaarde uitgebreide, industrie-klaar data-analyse skillset.... [-]

Verenigde Staten Schenectady Potsdam
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands