Clarkson University Graduate School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over The Graduate School

Op Clarkson, innovatie impact. Studenten die Clarkson kiezen voor graduate en professionele programma's komen hier met een doel: om kennis te vergroten, om ideeën die de maatschappij voortbewegen te verkennen en om zinvolle carrière op te bouwen. Door wereldwijd relevant curriculum en betrokkenheid met de leiders in de industrie, het bedrijfsleven en het onderwijs, zal u bereid zijn om gevoel van complexe systemen te maken, smeden verbindingen over mensen en velden, en vind creatieve oplossingen voor enkele van de meest ergerlijke uitdagingen. U zal uw kennis om uw ideeën te versnellen in grote producten en lood organisaties die invloed hebben te verdiepen.

Aansluitingen maken het verschil. De Clarkson alumni-netwerk is meer dan 40.000 mensen sterk en vol van leiders die impactvolle organisaties te inspireren, te produceren ideeën die de manier waarop mensen leven te veranderen, en gaan met de huidige studenten in zinvolle manieren. Onze decanen en docenten overleggen regelmatig met hun eigen adviesraden samengesteld van de industrie leiders, alumni werkgevers, onderzoekspartners, denk-tank consortiumleden en collega's in de academische wereld. Als een geregistreerde afgestudeerde student, kunt u profiteren van Clarkson Alumni Association programma's en toegang tot onze Career Center diensten aan uw professionele ontwikkeling te bevorderen.

Strenge en persoonlijk. Van Fulbright en de National Science Foundation Scholars om zeer credentialed werkende professionals en onderzoekers samenwerken met de gedachte leiders in de industrie, de faculteit van Clarkson brengen hun eigen ervaringen en netwerken in hun onderwijs en het adviseren. Ze kunnen betrekking hebben op de eisen van het leven buiten het klaslokaal, of u een werkende ouder, een carrière strever, of een taakstraf vrijwilliger bent. U maakt kennis met de faculteit persoonlijk als klassen zijn opzettelijk klein in alle vormen van leren kennen: onsite, online, full-time en part-time.

De moeite waard. educatieve benadering Clarkson resultaat oplevert. Volgens het Brookings Institution, een Clarkson mate verhoogt afgestudeerden 'mid-career winst met meer dan 40%. PayScale Inc. gelederen Clarkson in de top 12 van beste Master's Degree Verlening Programma's door salaris potentieel. En één op de vijf Clarkson alumni is al een CEO, de eigenaar van een bedrijf, of in een senior executive positie.

Onderscheidingen

  • 95% van de Education Program Afgestudeerden Geplaatst in 3 maanden na het afstuderen
  • Meer dan 90% van de MBA-programma Afgestudeerden Place in 3 maanden na het afstuderen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, America's Best Colleges 2016
  • Best Colleges voor veteranen, US News & World Report, America's Best Colleges 2016.
  • Online MBA-programma gerangschikt als een van de top 40 in de natie, US News & World Report 2015.
  • Top 50 Amerika's meest ondernemende universiteiten, Forbes

Graduate School Mission

Om graduate programma's en beroepsonderwijs kansen die veelbelovende studenten met de kennis en competenties werkgevers rusten willen en studenten nodig hebben om een ​​succesvolle loopbaan vorm te verstrekken.

Locaties

Potsdam

Clarkson University

Address
8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 315-268-6400

Schenectady

Address
80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, Verenigde Staten