Citrus College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vieren dan 90 jaar dienst, Citrus College is gelegen in Glendora in de uitlopers van de San Gabriel Mountains, ongeveer vijfentwintig mijl ten noordoosten van grootstedelijke Los Angeles. Het college heeft het onderscheid van de oudste community college in Los Angeles County en de vijfde oudste in de staat.

Citrus College werd opgericht in 1915 onder leiding van Dr. Floyd S. Hayden, Die hielp brengen de community college beweging naar Californië. Van 1915-1961, werd het college wordt geëxploiteerd door de High School District Citrus Unie.

In juli 1961, de Citrus Community College District werd opgericht om de Azusa en Glendora unified school districten omvatten. In 1967, de wijk uitgebreid naar de Claremont, Duarte en Monrovia school districten omvatten.

Vandaag, Citrus College is gevestigd in een 104-hectare grote campus. Het college wordt momenteel een belangrijke faciliteiten uitbreidingsproject dat het uiterlijk van de campus zal veranderen. Het college ingeschreven 27 studenten in 1915 en op dit moment het college bedient meer dan 11.000 studenten.

De lessen worden aangeboden op een 16-week kalender (herfst en de lente semesters), Evenals in een verscheidenheid van niet-traditionele scheduling opties - zes weken winter intersession, avonden, late start en vroegtijdig einde, de zomer sessies en optionele klasse indelingen, zoals onderwijs op afstand online cursussen en onderwijs op afstand geïntegreerde klassen.

Mission Statement

Citrus College levert hoge kwaliteit instructie die machtigt studenten om wereldwijd te concurreren en bij te dragen aan de economische groei van de hedendaagse samenleving.

We zijn toegewijd aan het bevorderen van een diverse educatieve gemeenschap en culturele leeromgeving die student succes bij het nastreven van academische uitmuntendheid, economische kansen, en persoonlijke prestatie ondersteunt.

Accreditatie

Citrus College is geaccrediteerd door Westelijke Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC). De vele professionele lidmaatschappen onder meer de American Association of Community Colleges (ACA) en Community College League of California (CCLC).

Locaties

Los Angeles

Address
1000 West Foothill Boulevard
Glendora

91740 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten