Lees de Officiële Beschrijving

Charleston Southern tracht te ontwikkelen studenten met een goed afgeronde liberal arts onderwijs geworteld in een Bijbels wereldbeeld. CSU biedt 48 undergraduate majors en acht graduate programma's. Cursussen zijn beschikbaar in de klas en online. Professionele graden zijn verkrijgbaar in Nursing, Onderwijs, Wetenschap, Bedrijfsleven, Techniek, Muziektherapie, Criminal Justice, Wiskunde, Graphic Design en Pre-Engineering.

Faith Integratie De visie van de universiteit wordt een christelijke universiteit nationaal erkende voor de integratie van geloof in het leren, toonaangevende en serveren. Missie Charleston Southern University is om academische excellentie te bevorderen in een christelijke omgeving. Alle docenten, medewerkers en coaches zijn toegewijd aan de missie en visie van de universiteit.

Bereid Afgestudeerden CSU bereidt afgestudeerden met integriteit, die zijn kritische denkers, bekwame communicators en effectieve medewerkers gepositioneerd om verantwoorde rollen te vervullen in de samenleving. CSU de afgestudeerden zijn werkzaam over de hele wereld in het onderwijs, overheid, bedrijfsleven en non-profit organisaties, zoals: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments en Wells Fargo.

NCAA Division I Atletiek Charleston Southern University is een van de oprichters van de Big South Conference en sponsort 16 sporten op de NCAA Division I Level. CSU biedt student-atleten de mogelijkheid voor academische uitmuntendheid, sportieve succes en spirituele groei.

Missie Het bevorderen van academische uitmuntendheid in een christelijke omgeving

Visie Om een ​​christelijke universiteit nationaal erkende voor de integratie van geloof in het leren, toonaangevende en serveren leren 2 Korintiërs 10 zijn: 5 "We slopen argumenten en elke pretentie die wordt opgetrokken tegen de kennis van God, en we maken iedere gedachte krijgsgevangene om haar aan te maken Christus. "Leading Kolossenzen 3:17:" En wat je ook doet, hetzij in woord of daad, doe het allemaal in de naam van de Heere Jezus, dankende God en de Vader door Hem. "Serving Efeziërs 2:10" Want wij zijn Gods maaksel, geschapen in Christus Jezus tot goede werken, welke God voorbereid op voorhand voor ons om te doen. "

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Charleston Southern University

De Master of Science in Computer Science is ontworpen om voor te bereiden studenten voor op een leidinggevende rol in hun vakgebied te nemen of voor te bereiden op verder ... [+]

Master of Science in Computer Science

De Master of Science in Computer Science is ontworpen om voor te bereiden studenten voor op een leidinggevende rol in hun vakgebied te nemen of voor te bereiden op verdere promotie-onderzoek in de informatica. Ons programma biedt een goed afgeronde curriculum, waardoor studenten een stevige basis in een breed scala van onderwerpen, ongeacht hun focus.

De kleine klasse instelling bij CSU biedt studenten de mogelijkheid om te leren en relaties op te bouwen met docenten en medestudenten, en de cursussen zijn beschikbaar in een online of hybride-formaat, waardoor het gemakkelijk voor iedereen om hun diploma te voltooien, ongeacht hun schema.

Cybersecurity Nadruk ... [-]
Verenigde Staten Charleston
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

International Student-Athletes

Charleston Southern University: First Look