Lees de Officiële Beschrijving

Als enige Katholieke Universiteit in Hawaï, en een van de drie Marianist hoger onderwijs instellingen in de VS, zijn we op Chaminade University leiden door het besef dat zowel de rede en geloof zijn essentiële voorwaarden in het streven naar waarheid. Onze gemeenschap is een familiebedrijf waar de studenten groeien tot wereldburgers die de complexiteit en diversiteit van anderen, waarde dienstverlening aan de gemeenschap te respecteren, en streven naar een meer rechtvaardige samenleving te creëren. Onze faculteit benadrukken kritisch denken en creatief oplossen van problemen, terwijl mentoring studenten in meer dan 25 undergraduate en graduate programma's in de beeldende kunst en geesteswetenschappen, wetenschappen en wiskunde, gedragswetenschappen, business en communicatie, onderwijs en verpleegkunde. Gevestigd in de internationale stad van Honolulu op het eiland Oahu, wordt Chaminade aangeschreven om zijn opmerkelijk diverse studentenpopulatie - studenten komen uit de Hawai'i, het vasteland van de VS, de Pacific-regio, en daarbuiten. De klassen zijn klein, met een lage student-to-faculteit ratio. Hier, studenten ontwikkelen professioneel door middel van service learning projecten, onderzoek en stage-ervaringen, en leiderschap en maatschappelijke mogelijkheden om te netwerken. Op Chaminade, studenten krijgen een gepersonaliseerde opleiding die hen voorbereidt op een steeds veranderende toekomst.

Onze Geschiedenis Chaminade University of Honolulu werd opgericht in 1955 onder leiding van vijf Marianists te popelen om een ​​katholieke instelling voor hoger onderwijs te vestigen in Hawai`i. Aanvankelijk Chaminade begon als een twee-jaar college, St. Louis Junior College, en is verheugd over dertig jonge mannen om de inaugurele klasse. Binnen twee jaar, de school uitgebreid met een vier jaar, co-educatieve intuïtie en veranderde haar naam in Chaminade College ter ere van pater William Joseph Chaminade, de stichter van de Sociëteit van Maria (Marianists). Chaminade breidde haar diensten aan de gemeenschap in 1967 met de oprichting van een avondsessie aan volwassenen te dienen met het bedrijfsleven, familie en militaire verantwoordelijkheden die gewenst is om een ​​hbo-opleiding voort te zetten. In 1977, de universiteit afgerond zijn evolutie, het toevoegen van graduate programma's om Chaminade University of Honolulu geworden. Op dit moment, 23 undergraduate graden en 7 graduate programma's zijn beschikbaar.

De geschiedenis van onze campus De iconische Spaanse missie geïnspireerde gebouwen van Clarence TC Ching Hall, Eiben Hall en Henry Hall hebben prominent op de hellingen van Kalaepohaku zat voor bijna een eeuw. Veel functies van onze mooie campus, zoals de E Komo Mai Circle en het standbeeld van Pater Chaminade geweest armaturen sinds de eerste studenten van de Saint Louis School in 1928 aankwam. In de ware geest van onze missie, werd de campus opgeroepen om de gemeenschap te dienen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Klassen werden verplaatst naar het nabijgelegen instellingen en de campus werd omgevormd tot een tijdelijke ziekenhuis, hosting van het leger 147 General Hospital voor vijf jaar. Klassen hervat in januari 1946 en is verheugd over de eerste klasse van de studenten in 1955. In de afgelopen tien jaar, heeft onze campus een enorme tweede transformatie ondergaan, de uitbreiding van faciliteiten en bijwerken van onze technische infrastructuur aan de Sullivan Family Library, Dr. omvatten en mevrouw Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Centrum voor verpleegkunde onderwijs en wetenschap laboratoria gerenoveerd.

Missie

Chaminade University biedt haar studenten een opleiding in een samenwerkingsverband leeromgeving die hen voorbereidt op het leven, service en een succesvolle carrière. Geleid door de katholieke, Marianist en vrije kunsten educatieve tradities, Chaminade stimuleert de ontwikkeling van morele karakter, persoonlijke competenties, en het streven naar een rechtvaardige en vreedzame samenleving op te bouwen. De universiteit biedt zowel de burgerlijke en kerkgemeenschappen in de Stille Oceaan zijn academische en intellectuele middelen bij het nastreven van gemeenschappelijke doelstellingen.

Verklaring van Core Verbintenissen

Vanuit onze missie stromen de volgende Core Verplichtingen die zowel versterken en geef de missie. We begrijpen onze Core verplichtingen als het begeleiden van zowel de service die wij bieden en de vorming van onze educatieve gemeenschap:

Verplichtingen naar Service

Om de kwaliteit academische programma's bieden, zowel die leidt tot een diploma en die gericht op het voortgezet onderwijs, op een manier inspelen op de behoeften van onze studenten en gemeenschappen; Aan studenten die staan ​​bekend om hun vrije kunsten te leren, voorbereiding op de beroepsloopbaan, faciliteit in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie, interesse in het leven lang leren, waardering voor diversiteit, gevoel voor ethische verantwoordelijkheid en toewijding aan leiderschap af te studeren door middel van dienst aan invloed op een positieve individuele levens en het algemeen welzijn; Om een ​​gemeenschap die verder kijkt dan zelf en houdt zich bezig met de openbare dienst, dat het leven van de bredere gemeenschap verrijkt zijn; Om een ​​sterk sociaal bewustzijn dat uitdrukkelijk doordringt alle curricula vertonen; Om deel te nemen aan partnerschappen met de Hawaii gemeenschap, onze Pacific Island buren, de kerk en de mensen met wie we delen Marianist sponsoring; Kritisch de snijpunten van geloof en cultuur en, in overeenstemming met onze identiteit te ontdekken, gaan onze studenten in deze dialoog en deel te nemen aan de processen van de openbare leren en beleidsformulering en de opbouw van een meer rechtvaardige en vreedzame samenleving.

Verplichtingen tot het karakter van onze onderwijsgemeenschap

Om een ​​uniforme educatieve gemeenschap waar leden zich inzetten voor onze gemeenschappelijke missie en hun eigen ontwikkeling; Om een ​​faculteit en personeel met een primaire focus op het leren van studenten en de ontwikkeling van de hele persoon zijn; Om een ​​weids uitzicht van gastvrijheid te houden, wat betekent hartelijkheid om de ideeën en talenten van anderen; met een open geest dat onze integriteit verbetert en bevestigt onze menselijkheid te luisteren; Om een ​​cultuur die eer en een open onderzoek, reflectie, kritische dialoog met collega's op en buiten de campus en de verspreiding van onze scholarship bevordert voeden; Om een ​​wetenschappelijke gemeenschap die onderzoekt en stimuleert verbindingen tussen disciplines en zorgt voor de diverse ervaringen die nodig zijn om die verbindingen te maken. Dit impliceert intense, toegewijde samenwerking tussen collega's en studenten; Om een ​​uitstekende multi-culturele leeromgeving op basis van onze unieke Pacific Island locatie te bevorderen; Om onszelf te voeren met persoonlijke integriteit, misschien wel de meest krachtige leermiddel wij bezitten; om te dienen als mentoren en rolmodellen; de manier waarop we met studenten kunnen ze met andere op soortgelijke wijze; Om een ​​gemeenschap die de cursus blijft door de moeilijke periodes. Geduld, zelfdiscipline en opoffering zijn nodig om een ​​sterke gemeenschap op te bouwen. We kijken in onszelf naar oplossingen en de vastberadenheid om te werken door middel van moeilijkheden.

academische Excellence

Chaminade studenten studeren onder leiding van een uitstekende, betrokken faculteit. Onze opleidingen zijn een gedegen voorbereiding voor een loopbaan in de werkplaats, of voor verdere studies in graduate school. Onze programma's zijn gericht, zodat elke individuele student kan ontwikkelen om hun volle academische potentieel.

Bij Chaminade we zijn toegewijd aan het opleiden van de student als een hele persoon. Onze campus is een levendige klas om te leren over het leven en werken in de 21e eeuw. Chaminade studenten worden voorbereid door middel van uitdagende discours; oefening in diverse methoden van onderzoek; en morele begeleiding en spirituele verkenning. Deelname aan de multiculturele gemeenschap Chaminade's verrijkt en verdiept perspectieven van de mensheid, en helpt om de vaardigheden en kennis die nodig zijn door de leiders te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Chaminade University of Honolulu

De Master of Arts in Teaching programma is ontworpen voor de student die is afgestudeerd met een Bachelor of Art of Science graad en is op zoek licentiestatus om les te g ... [+]

De Master of Arts in Teaching programma is ontworpen voor de student die is afgestudeerd met een Bachelor of Art of Science graad en is op zoek licentiestatus om les te geven. De succesvolle kandidaat in deze licentiestatus programma moeten kunnen putten uit zijn of haar bachelor en levenservaring.

Studenten in de Master of Arts in Teaching programma moet één van de volgende staat erkende leraar licentiestatus programma's te selecteren:

Basisonderwijs met Licensure Voortgezet Onderwijs met Licensure (met accenten in wiskunde, wetenschap, Engels of Social Studies) Speciaal Onderwijs Early Childhood Education met Licensure

De missie van de afdeling Onderwijs van Chaminade University is om de professionele ontwikkeling van leraren en educatieve leiders te bevorderen door middel van programma's op basis van de vrije kunsten traditie, katholieke Marianist waarden, het huidige onderzoek, en beste praktijken. De Master of Arts in Teaching biedt de staat erkende lerarenopleidingen die leiden tot de eerste licentiestatus voor leerkrachten in de staat Hawaï in vijf gebieden: basis-, secundair, speciaal onderwijs, PK- K, en PK-3 (Pre-kindergarten- graad 3). Als dit niet op zoek naar een Hawai'i staat lesbevoegdheid, kan leraar kandidaten willen het onderwijs eisen voor de stand van hun keuze uit te vinden... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Chaminade University of Honolulu

De Master of Science in counseling-programma (MSCP) is ontworpen om afgestudeerden voor het werk voor te bereiden in de gemeenschap en scholen, het bijstaan ​​van kindere ... [+]

De Master of Science in counseling-programma (MSCP) is ontworpen om afgestudeerden voor het werk voor te bereiden in de gemeenschap en scholen, het bijstaan ​​van kinderen, jongeren en volwassenen bij de aanpassing aan diverse onderwijsinstellingen, familie, organisatorische en maatschappelijke eisen.

Samenhang tussen curriculum, instructie, klinische ervaring, en de evaluatie over het programma van een kandidaat is gevestigd op verschillende manieren, met inbegrip van de fundamentele gebruik van NBCC en CACREP normen. Het MSCP programma op Chaminade University maakt gebruik van de normen van de NBCC en CACREP als kader voor curriculaire ervaring en bewezen kennis van de gemeenschappelijke kerngebieden dat van alle studenten verplicht worden over elk van de drie accenten: School Counseling, Mental Health Counseling en Huwelijk en gezinsbegeleiding. Het MSCP programma is zo gestructureerd dat alle studenten hebben een sterke theoretische basis en fundamentele ontwikkeling counselingvaardigheden voordat ze de klinische deel van het programma in te voeren. De klinische deel van het programma vindt plaats tijdens de laatste drie termijnen van het programma. Dus studenten verhuizen van gemeenschappelijke basiscursussen via gemeenschappelijke kern cursussen en de nadruk-specifieke cursussen.... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
30 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Chaminade University of Honolulu

De studie van Forensic Sciences bij Chaminade zorgt ervoor dat onze studenten de mogelijkheid om een ​​deel van een unieke gemeenschap van wetenschappers die de doelstell ... [+]

Over Forensic Sciences bij Chaminade

De studie van Forensic Sciences bij Chaminade zorgt ervoor dat onze studenten de mogelijkheid om een ​​deel van een unieke gemeenschap van wetenschappers die de doelstellingen van justitie dienen te worden.

Chaminade biedt undergraduate en graduate graden. Daarnaast Chaminade biedt aanvullende opleiding door de Chaminade Summer Institutes.

Over de opleiding

De Chaminade Forensics Sciences programma's onder te dompelen studenten in de nieuwste technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van strafrechtelijk onderzoek. Bovendien, onze Forensic Sciences programma's te leveren onderwijs in het strafrecht en hands-on, praktische ervaringen in het veld.... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour