Carthage College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Carthage College , opgericht in 1847, is een vierjarige privéschool voor vrije kunsten en wetenschappen in Kenosha, Wisconsin. Carthage combineert een omgeving van reflectie en zelfontdekking met een cultuur van hoge verwachtingen, zodat onze studenten hun ware potentieel ontdekken en ontbranden.


De Carthage-missie


Op zoek naar waarheid, opbouwende kracht, inspirerende service-samen

Dat is de Carthage-missie. Het is geen oud gezegde dat wordt gereciteerd tijdens alumnibanketten en presidentsdiners. Het is een uitdaging. Een die we elke dag opnieuw naar voren brengen. Voor onze studenten. Aan onze faculteit en personeel. Om van deze wereld een betere plek voor ons allemaal te maken.


DE WAARHEID ZOEKEN

 • Carthago is een college van de Evangelisch-Lutherse kerk in Amerika, die de joods-christelijke traditie omarmt en uitdrukt.
 • Carthago eert Gods liefde voor alle mensen en viert de rijke diversiteit van de schepping.
 • Carthago omarmt studiebeurs en onderwijs die gebaseerd zijn op respect voor de waarheid, de mogelijkheden en beperkingen van individuele perspectieven en persoonlijke verantwoordelijkheid.
 • Carthago erkent dat de zoektocht naar de Waarheid een levenslange reis is en dat kennis, ervaring en begrip, verkregen door een liefde voor leren, de zekerste gidsen zijn.
 • Carthage bevordert persoonlijke, professionele en sociale relaties die worden gekenmerkt door waarheid, eerlijkheid en integriteit.


BOUWKRACHT

 • Carthago daagt alle leden van de gemeenschap uit om bij elke onderneming naar uitmuntendheid te streven.
 • Carthago levert de middelen, hulpmiddelen en faciliteiten die nodig zijn om betrokken studenten, faculteitsleden, personeel en trustees aan te trekken en te ontwikkelen.
 • Carthago streeft naar robuustheid tijdens zijn onderwijservaring en biedt studenten kansen om te groeien in alle facetten van het leven.
 • Carthago zoekt breedte en diepte van culturele ervaring van faculteit en studenten, en bouwt een basis voor geïnformeerde, moedige en effectieve actie in de grotere wereld.
 • Carthage werkt samen met adviseurs en partners die bijdragen aan het vergroten van de relevantie, levendigheid en veerkracht van de onderwijservaring.
 • Carthago is een verantwoordelijke steward, die investeert in en bronnen bewaart in dienst van huidige en opeenvolgende generaties studenten.


INSPIRERENDE SERVICE

 • Carthago bevestigt dat het voorrecht van het onderwijs gepaard gaat met de verantwoordelijkheden van sociaal bewustzijn.
 • Carthago daagt studenten uit om bouwers te worden van een rechtvaardige en medelevende wereld door ze onder te dompelen in een educatieve ervaring die blootstelling biedt aan de volledige breedte van het bestaan ​​op aarde.
 • Carthago bereidt studenten voor op het leven van dienstbetoon en de voortgang naar leiderschap door mogelijkheden te bieden om zichzelf te geven en anderen te helpen - lokaal, nationaal en internationaal.
 • Carthaagse modellen en bevordert de kunst van het rentmeesterschap, het opleggen van respect voor het leven in al zijn verschillende vormen en culturen.


SAMEN

 • Carthago is een universiteitsgemeenschap die generaties overspant en ideologieën overbrugt en levens van dienst, werk, waardering en begrip voedt.
 • Carthago bevestigt dat Waarheid, Kracht en Dienst gedurende het hele leven weldadig met elkaar verweven zijn, en moedigt leden van de gemeenschap aan om paden te volgen die alle drie omvatten.
 • Carthago omarmt tradities die de gemeenschap verheffen en de relevantie en het prestige ervan vergroten.
 • Carthage moedigt gemeenschapsleden aan om elkaar uit te dagen en te ondersteunen, verantwoordelijkheid te accepteren en verantwoording te eisen en samen te werken om de belangen van studenten zo goed mogelijk te dienen.


Over Carthage

Ideale locatie

De campus van Carthage is een arboretum van 80 acre gelegen aan de oever van Lake Michigan, halverwege Chicago en Milwaukee. De campus biedt een adembenemend uitzicht op Lake Michigan vanuit bijna elk gebouw op de campus, waaronder veel kamers met een woonruimte. Gemakkelijke toegang tot twee belangrijke grootstedelijke gebieden geeft studenten kansen voor real-world ervaring en netwerken.


Inschrijving en klasgrootte

Carthage heeft 2.600 full-time studenten en 400 part-time studenten. Onze gemiddelde klasgrootte is slechts 17 studenten. De student-naar-faculteit verhouding van Carthago is 12: 1.


Aangeboden graden

Carthage kent het Bachelor of Arts-diploma met majors toe in meer dan 40 vakken, de Bachelor of Science in Nursing, een Master of Education en een Master of Science in Business Design and Innovation. Carthage gastheren ook de Loyola University Master of Social Work graduate degree-programma.


academici

Carthago biedt majors, minderjarigen en concentraties in meer dan 50 studiegebieden, waaronder biologie, financiën, internationale politieke economie, onderwijs, theater en neurowetenschappen. We benadrukken interdisciplinaire studie, niet-gegradueerd onderzoek, hands-on leren, individuele aandacht en levendige discussies en discussies in de klas. Het curriculum is ontworpen om kritisch denken te bevorderen terwijl studenten worden uitgedaagd om zichzelf effectief uit te drukken. Carthage senioren scoren in de top 11 procent nationaal in kritisch denken, probleemoplossend en geschreven communicatie; de academische voordelen van Carthago-studenten van hun eerstejaars tot hogere jaar staan ​​nationaal gezien op de hoogste 17 procent.


Accreditatie, prijzen en onderscheidingen

Carthage is sinds 1916 geaccrediteerd door de Higher Learning Commission. Carthage is door The Princeton Review (2016) uitgeroepen tot Best Midwestern College, een aanduiding die slechts aan 25 procent van de vierjarige scholen wordt toegekend.


Toegewijde faculteit

Hoogleraren, geen onderwijsassistenten, geven les aan alle klassen. Onze toegewijde faculteit bestaat uit meer dan 150 wetenschappers, van wie 90 procent doctoraten of terminale graden bezit van 's werelds beste graduate schools waaronder Harvard, Yale, MIT, Princeton en Oxford.


Levendig Campusleven

Het studentenleven in Carthage zal een monumentaal deel van je ervaring zijn. 70 procent van de studenten woont op de campus; studenten moeten tot hun laatste jaar op de campus blijven wonen en huisvesting op de campus is gegarandeerd voor alle vier de jaren. Kenosha is een levendige buurt met kunstgalerijen, musea, theaters, winkels en restaurants; Milwaukee en Chicago zijn slechts een korte rit verwijderd. Op de campus is altijd iets te doen: toneelstukken, lezingen, films, bezoekende artiesten, 5K-runs. Tarble Arena heeft onder andere de Script, de Fray en Phillip Phillips gehost. Met meer dan 120 studentenorganisaties zijn er tal van manieren om mee te doen.


Doordacht onderzoek in de Lutherse traditie

Een hbo-opleiding zou meer moeten doen dan alleen een baan voor je krijgen. Het zou je moeten helpen ontdekken wie je bent, waarvoor je bent gecreëerd en hoe je voor het grotere goed kunt werken. Carthago is gelieerd aan de evangelische lutherse kerk in Amerika, maar alleen omdat we lutheraan zijn, betekent nog niet dat je dat moet zijn. We delen en verwelkomen meningen, ervaringen en geloofsverhalen van religies over de hele wereld. Onze Lutheraanse waarden betekenen dat we je uitdagen om de zware vragen te stellen en ernaar streven onze studenten te helpen een sterk moreel en intellectueel kompas te ontwikkelen.


Top faciliteiten

De dingen zien er nieuw uit bij Carthage, omdat ze dat zijn. Carthage heeft de afgelopen 12 jaar meer dan $ 200 miljoen geïnvesteerd in campusfaciliteiten. In de herfst van 2015 is een gloednieuw science center geopend. Andere nieuwe gebouwen zijn Campbell Student Union, Oaks Residential Village, NE Tarble Athletic en Recreation Centre en AW Clausen Center for World Business.


NCAA Division III Atletiek

Carthage-velden 24 NCAA Division III-teams die strijden in de College Conference van Illinois en Wisconsin. Ongeveer een derde van ons studentenlichaam neemt deel aan varsity intercollegiate atletiek, en nog een derde deel neemt deel aan de vele aangeboden intramurale en clubsporten.


Een leider in de studie in het buitenland

Carthago staat nummer 5 in de natie onder baccalaureaat instellingen voor studentenparticipatie in korte termijn studenten in het buitenland. Veel studenten die anders niet tijdens hun studie in het buitenland zouden studeren, hebben de gelegenheid om tijdens de regeerperiode van Carthage tot een maand in een ander land te verblijven, wanneer de faculteit studiereizen naar bestemmingen als Duitsland, Zweden, Cuba, China en Nicaragua leidt.


Onze rijke geschiedenis

In Carthage hebben we 170 jaar leiders, makers en doorzetters zien uitgaan en uitgaan. We hebben onze naam - en zelfs onze locatie - veranderd sinds we in 1847 zijn opgericht. Maar de kern van een Carthago-opleiding is hetzelfde gebleven: Onze liberale kunststichting biedt studenten een sterk academisch, moreel en intellectueel kompas, dus zij worden scherpzinnige, vindingrijke en geaarde personen.
Carthage College werd gesticht door Lutheraanse pioniers in het onderwijs en gecharterd door de Algemene Vergadering van Illinois op 22 januari 1847. Destijds was het College gevestigd in Hillsboro, Illinois, en stond bekend als The Literary and Theological Institute of the Lutheran Church in het verre westen. De naam werd snel ingekort tot Hillsboro College.
Met een faculteit van twee personen en 79 studenten, beloofde Hillsboro "een opleiding ontworpen om grondig en praktisch te zijn, en om alle takken van leren te omarmen, meestal gevolgd in de beste academies en hogescholen."
Hillsboro bloeide in de eerste twee jaar, dankzij de steun van de Lutherse gemeenten. In 1852 verhuisde het College naar de grotere stad Springfield, Illinois, en nam de nieuwe naam aan van de Illinois State University.
In 1870 verhuisde het College opnieuw, dit keer naar de landelijke, west-centrale stad Carthago, Illinois, waar het College zijn huidige naam kreeg. Tegen 1916 kreeg het College erkenning van de North Central Association of Colleges and Secondary Schools en ontving de hoogste beoordeling van de vereniging van "A" - een van slechts vier colleges in Illinois om deze eer te behalen. Tegen 1927 had de inschrijving in het college bijna 300 studenten bereikt.
De Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog verlaagden de inschrijving tot 131 studenten in 1943. Tien jaar later stemde de Board of Trustees ermee in om te overwegen om Carthago opnieuw te verhuizen. In 1962 had Carthago zijn campus aan het meer in Kenosha, Wis., Opgericht en het College lanceerde een tijdperk van opwindende groei.
Het volgende decennium bracht een periode van voortdurende expansie. De inschrijving nam vijfmaal toe, de schenkingen verdrievoudigden en fysieke bezittingen stegen met 600 procent. In de herfst van 1995 schreef Carthago 1.527 voltijdstudenten in, waarmee een nieuw record werd gevestigd. Full-time inschrijving staat nu op een recordniveau van 2.600 studenten. Totale inschrijving is 3.000 studenten. Intensieve nationale zoekopdrachten hebben een onderwijsgeoriënteerde faculteit gebouwd met Ph.Ds van grote afstudeerprogramma's in het hele land. Sinds 1999 heeft Carthage meer dan $ 250 miljoen geïnvesteerd in nieuwbouw, grote renovaties en technologische acquisitie.

Locaties

Kenosha

Address
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden