Carnegie Mellon University School of Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Design in Carnegie Mellon is een van de oudste en meest gerespecteerde programma's in Noord-Amerika. We hebben een rijke geschiedenis in het ontwerpen van producten en communicatie, en waren een van de eerste opleidingen die een master in interaction design aanboden. Onze programma's schrijven ongeveer 250 niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten in met verschillende achtergronden, geïnspireerd door een breed scala aan motivaties en carrièreambities.

Krijg toegang tot een breed scala aan disciplines.

Wij zijn een van de weinige toonaangevende ontwerpprogramma's die graden aanbieden op het niveau van niet-gegradueerden, afgestudeerden en doctoraten binnen een vooraanstaande multidisciplinaire onderzoeksuniversiteit. Carnegie Mellon, gelegen in Pittsburgh, Pennsylvania, is een unieke plek waar design, kunst, wetenschappen en geesteswetenschappen samenkomen. We promoten een geïntegreerd ontwerpproces dat perspectieven uit elk van deze disciplines integreert.

Je werkt met mensen op elk punt in hun carrière, met ervaring in uiteenlopende vakgebieden als journalistiek, techniek, beeldende kunst, antropologie, psychologie, het bedrijfsleven - en natuurlijk design. Je krijgt ook de kans om een sterk en divers professioneel netwerk op te bouwen met anderen die tot de beste in hun vakgebied behoren.

Een solide basis voor uw volgende stappen.

In de kern gaat design over het oplossen van problemen. Het is geen wonder dat bedrijven en instellingen de waarde van design omarmen, en de vraag naar designprofessionals is nog nooit zo groot geweest. Organisaties zijn actief op zoek naar nieuwe benaderingen voor het oplossen van problemen in het licht van escalerende zakelijke, sociale en ecologische uitdagingen.

Onze programma's bereiden je voor op topfuncties bij toonaangevende bedrijven en organisaties van vandaag, terwijl je leert ontwerpen met toekomstige generaties in gedachten. In recente ranglijsten van ontwerpscholen op basis van loopbaanresultaten, komen onze programma's consequent als beste uit de bus. Onze alumni gaan door naar enkele van de meest gewilde posities in het veld, bij multinationals, ontwerpbureaus en non-profitorganisaties. Sommigen worden ontwerponderzoekers en opvoeders, en velen beginnen hun eigen bedrijf. De carrièremogelijkheden - en uw potentieel om invloed uit te oefenen op de wereld - zijn grenzeloos.

Onze afgestudeerden zijn in dienst van Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, de Mayo Clinic en de Carnegie-musea van Pittsburgh, om er maar een paar te noemen.

Locaties

Pittsburgh

Address
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden