California State University San Bernardino College of Natural Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het personeel, de faculteit en de adviseurs van ons College of Natural Sciences (CNS) werken virtueel voor het herfst 2020-semester om te voldoen aan de behoeften van studenten, collega's en leden van de CSUSB-gemeenschap. Momenteel kunt u het beste via e-mail contact met ons opnemen. U bent belangrijk voor ons en we zullen uw e-mails zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt e-mails van docenten en medewerkers opzoeken in de CSUSB Campus Directory. Kijk op de homepages van je afdeling voor aanvullende contactgegevens of updates die relevant zijn voor je major - onze afdeling biologie en afdeling scheikunde en biochemie hebben bijvoorbeeld hun homepages bijgewerkt.

Houd uw Coyote-e-mail dagelijks in de gaten voor belangrijke aankondigingen en informatie van CNS- en CSUSB-beheerders, docenten en personeel. Houd naast e-mail ook contact met je docenten via Blackboard.

Blijf veilig, blijf gezond en oefen sociaal afstand nemen. We doen dit allemaal samen - wij allemaal - en we nemen alle nodige stappen om uw academische doelen en vooruitgang in deze uitdagende tijden te ondersteunen.

Locaties

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden