California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ons curriculum verrijkt studenten en bereidt ze voor op een loopbaan in een grote verscheidenheid aan vakgebieden. Onze faculteit en studenten zijn actief betrokken bij onze lokale gemeenschap en bieden een onschatbare openbare dienst. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan het leven op de campus en de dienstverlening aan de gemeenschap, wat helpt bij het opbouwen van levenslange sociale en professionele verbindingen. Bijna elke afdeling heeft minstens één actieve studentenclub of -organisatie.

Missie

Het College of Arts and Letters cultiveert creativiteit en kritisch denken bij studenten, waardoor ze nieuwe vormen van denken en expressie kunnen communiceren die voortbouwen op wereldwijde tradities in kunst en letters. Het College zet zich in voor de allernieuwste studiebeurzen, visionair creatief kunstenaarschap, innovatief onderwijs, digitale geletterdheid en betrokkenheid van de gemeenschap. We leiden de hele persoon op en bereiden afgestudeerden voor die reflectief, ethisch en samenwerkend zijn.

Visie

Wij, het College of Arts and Letters, bevestigen kunst en geesteswetenschappen als het centrum van het intellectuele leven, waardoor onze creatieve en wetenschappelijke passies de transformatie van lokale en mondiale gemeenschappen kunnen inspireren.

Locaties

San Bernardino

Address
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden