California State University, East Bay

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Snel overzicht

Al meer dan 60 jaar heeft Cal State East Bay het San Francisco Bay Area gediend als onderdeel van het California State University-systeem, het grootste systeem van openbaar hoger onderwijs in de Verenigde Staten. CSUEB staat bekend om bekroonde programma's, deskundige instructie, kleine klassen en een zeer persoonlijke leeromgeving. De universiteit bevindt zich in het prachtige en cultureel diverse San Francisco Bay Area, waar onze studenten profiteren van professionele ontwikkeling en carrièremogelijkheden in Silicon Valley en Noord-Californië.

CSUEB wordt nationaal erkend als een van de meest diverse universiteiten in de VS, met internationale studenten uit meer dan 60 landen die meer dan 8% van de totale inschrijving vertegenwoordigen. De school biedt undergraduate degrees in 49 velden en graduate degrees in 30 gebieden.

De huisvesting op de campus is veilig, gemakkelijk en comfortabel, in ruime, volledig ingerichte appartementen. Onze parkachtige campus in de heuvels van Hayward met uitzicht op de Baai van San Francisco ligt in een woonwijk en biedt het comfort en de veiligheid van een gezinsgemeenschap.

Studenten kunnen kiezen uit meer dan 120 academische, atletische, eer, religieuze, recreatieve en culturele clubs en organisaties, alsook deelnemen aan NCAA Division II sport, studentenregering en dienstverlening aan de gemeenschap.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

colleges

  • College van Bedrijf en Economie
  • College of Education and Allied Studies
  • College of Letters, Arts and Social Sciences
  • College of Science

Degree-programma's

Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Fine Arts, Bachelor Online Degree Afronding Programma's, Minors, Master of Arts, Master of Science, Master Online Degree-programma's, Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration, Master of Social Administration Werk, legitimatieprogramma's, afzonderlijke onderwerpen voorbereiden en certificaatprogramma's, doctoreren in het onderwijs

49 bachelors, 51 minors, 34 master's degrees, 24 referenties en certificaten, 1 doctoraat

Meest populaire undergraduate majors

Bedrijfskunde, Computerwetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Industriële techniek, Kinesiologie, Criminal Justice, Biology, Biology, Sociology, Pre-Nursing, Human Development.

Meest populaire post-baccalaureaatprogramma's

Bedrijfskunde, Business Analytics, Informatica, Bouwmanagement, Engineering Management, Administratie Gezondheidszorg, Sociaal werk, Statistiek, Bestuurskunde, Spraak-Taalpathologie, Counseling en begeleiding, Educatief Leiderschap.

Niet-gangen programma's

Het Amerikaanse taalprogramma op de campus biedt een intensieve Engelse taalstudie ter voorbereiding op een universitaire studie. Een breed scala aan certificaat- en gateway-programma's - inclusief voorwaardelijke toelating voor studenten, het pre-MBA-programma en International Business-diploma- bieden uitstekende mogelijkheden voor professionele en academische vooruitgang. Via het Visiting Student-programma kunnen internationale studenten ervoor kiezen om in Californië in het buitenland te studeren voor een zomer, een semester of een jaar.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Distinguished Faculty

Cal State East Bay heeft nationale bekendheid gekregen vanwege de excellentie van zijn faculteit en onze professoren zijn toegewijd aan uw succes - in de klas en daarbuiten. Onze locatie in het midden van de levendige San Francisco Bay Area stelt ons in staat om toegewijde faculteitsleden aan te trekken die niet alleen erkende experts zijn in hun vakgebied, maar ook vaak wereldberoemd zijn in hun vakgebieden, waaronder het vakgebied, technologie, openbare dienstverlening, de kunst en het onderwijs. Dit stelt ons in staat om u een sterke academische opleiding en een realistisch curriculum aan te bieden die u voorbereiden op een leven lang persoonlijke prestaties en carrièresucces.

Praktische opleidingsmogelijkheden voor internationale studenten

Aan de California State University, East Bay , is ons doel om studenten voor te bereiden op toekomstige carrières. De locatie van CALC State East Bay in de heuvels met uitzicht op de Baai van San Francisco biedt meer dan alleen een geweldig uitzicht; het plaatst onze studenten ook op de ideale locatie voor loopbaanontwikkeling op slechts 30-40 minuten rijden van San Francisco en Silicon Valley, waar jaarlijks honderden van onze studenten praktische training krijgen in startups, techreuzen, lokale organisaties en internationale bedrijven die gevestigd zijn in de Bay Area. CSUEB biedt zowel niet-gegradueerde als afgestudeerde programma's op 24 goedgekeurde STEM-gebieden, waaronder Business Analytics, Computer Science, Industrial Engineering, Engineering Management, Multimedia / Interaction Design en Statistiek. Afgestudeerden van deze programma's komen mogelijk in aanmerking voor de 2-jarige STEM OPT-verlenging.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Universiteitsgeschiedenis

Cal State East Bay heeft de afgelopen 60 jaar een lange weg afgelegd - het heeft vijf presidenten gehad, vijf verschillende namen gevolgd en duizenden afgestudeerden geproduceerd die het personeelsbestand van de regio zijn binnengegaan.

De universiteit werd oorspronkelijk het State College voor Alameda County genoemd toen het officieel werd opgericht door de California State Assembly in 1957. Baanbrekende ceremonies voor de huidige Hayward Campus werden gehouden in februari 1961 en het college verhuisde naar zijn permanente locatie in de herfst van 1963. Een pionier geest doordrongen campus in de idealistische maanden voordat president John F. Kennedy werd vermoord in november 1963, geboren uit identificatie met Kennedy's New Frontier-programma's. Daarom koos het studentenlichaam ervoor om zichzelf Pioneers te noemen, en de eerste Pioneer-mascotte was een astronaut uit het Pioneer Space Program van NASA.

De campusuitbreidingen van de jaren zestig kwamen tot bloei in de vroege jaren zeventig met verschillende nieuwe gebouwen, waaronder de bibliotheek- en administratiegebouwen, het universiteitstheater en Robinson Hall in 1971, en het studentengezondheidscentrum in 1973. Pioneer Heights, de eerste universiteits- bezeten studentenhuisvesting op campus, opende zijn deuren in 1987. Pioneer Heights bood plaats aan 400 studenten en daagde de reputatie van de universiteit uit als een "forensenschool" en bood een nieuwe kern van het studentenleven op de campus.

De universiteit breidde haar bereik uit naar Contra Costa County in 1992, opende een satellietcampus in Concord en veranderde toen de naam in California State University, East Bay in 2005 om de nieuwe regionale positionering weer te geven. De drie campussen van de universiteit - de Hayward-campus, de Concord-campus en het Oakland Center - versterkten de regionale invloed van de universiteit.

In het midden van de jaren 2000, bloeide nieuwbouw op de Hayward campus, met de constructie van de Valley Business and Technology Building en het recreatie- en wellnesscentrum. Vanwege seismische kwetsbaarheid werd Warren Hall, dat decennia lang het kenmerkende gebouw van de universiteit was, op 17 augustus 2013 gesloopt en vervolgens vervangen door de nieuwe studentenadministratie en -student

Naarmate de universiteit blijft groeien, is ze vooral bekend om haar diversiteit. Vanaf 2015-2017 heeft de Almanac van The Chronicle of Higher Education het studentenlichaam van de Cal State East Bay aangewezen als de meest diverse in het vasteland van de Verenigde Staten.

* Informatie over de geschiedenis van de universiteit is afkomstig uit de 60ste verjaardagstentoonstelling van de bibliotheek

Mission Statement

Cal State East Bay verwelkomt en ondersteunt een divers studenteninstituut met academisch rijke, cultureel relevante leerervaringen die studenten voorbereiden op het toepassen van hun opleiding op zinvol levenswerk en maatschappelijk verantwoord bijdragen aan de samenleving. Via haar educatieve programma's en activiteiten streeft de universiteit ernaar om aan de onderwijsbehoeften te voldoen en bij te dragen aan de vitaliteit van de East Bay, de staat, de natie en wereldwijde gemeenschappen.

110392_110247__MG_6552.jpg

Locaties

Hayward

Address
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden