California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Milieuontwerp bestudeert de relaties die we hebben met de gebouwde en natuurlijke omgevingen, en de manieren waarop menselijke interacties de omgeving beïnvloeden. Uitingen van omgevingsontwerp komen we in ons dagelijks leven tegen: de gebouwen waarin we wonen; de groene ruimtes die we leuk vinden; de steden en wegen die we doorkruisen; en vormen van visueel ontwerp die complexe ideeën vertalen en opleveren.

Het College of Environmental Design (ENV) aan Cal Poly Pomona biedt niet-gegradueerde en afgestudeerde graden in architectuur, landschapsarchitectuur en stedelijke en regionale planning; bachelordiploma's in kunstgeschiedenis en ontwerp van visuele communicatie; en een minor en graduate degree in Regenerative Studies. Het beheert ook de activiteiten van twee permanente University Art Galleries, de W. Keith & Janet Kellogg University Art Gallery en de Don B. Huntley Gallery.

ENV gebruikt de rijke creatieve economie en culturele hoofdstad van Zuid-Californië - en zijn geografische voordeel als een wereldwijde toegangspoort voor handel en ideeën - om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière. We leiden toekomstige ontwerpers op en leiden ze op tot probleemoplossers die sociaal bewust en milieubewust zijn, zich bezighouden met ambacht en gerechtigheid, en technisch en technologisch geavanceerd zijn. De kracht van onze programma's wordt consequent weerspiegeld in nationale ranglijsten.

Locaties

Pomona

Address
West Temple Avenue,3801
91768 Pomona, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden