California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Business Administration van Cal Poly Pomona is een door AACSB-International geaccrediteerde instelling die zich inzet om studenten de kennis, vaardigheden en ervaringen te bieden om wereldleiders te worden.

Het College of Business Administration wordt de school bij uitstek voor goed presterende studenten die op zoek zijn naar een uitdagende polytechnische omgeving en voor marktleiders die op zoek zijn naar getalenteerde medewerkers.

Het College zal worden erkend voor zijn geavanceerde, leer-door-te-doen academische programma's die hebben geresulteerd in carrièregerichte, innovatieve probleemoplossers met effectieve communicatieve vaardigheden. Afgestudeerde en niet-gegradueerde curricula zullen inspelen op de snel veranderende behoeften van het wereldwijde bedrijfsleven en tegelijkertijd ethische benaderingen van zakelijke uitdagingen bevorderen.

Naast klassikaal leren, zullen academische en professionele excellentiecentra dienen als levende laboratoria voor onze diverse studenten en docenten en zullen waardevolle bronnen zijn voor onze gemeenschapspartners en marktleiders.

Locaties

Pomona

Address
W Temple,3801
91768 Pomona, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden