California Southern University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

California Southern University (CalSouthern) is een ander soort online universiteit en biedt een 100% online programma voor de drukke, werkende volwassen student. De academische programma's zijn streng en robuust en worden voortdurend bijgewerkt om de nieuwste trends en ontwikkelingen op dit gebied te weerspiegelen. Het eigen leermanagementsysteem is geavanceerd, maar intuïtief en gemakkelijk te gebruiken.

Maar wat CalSouthern het meest onderscheidt, is de unieke, studentgerichte cultuur, de 'persoonlijke benadering' en de totale toewijding om een superieure leerervaring te leveren. Het is het CalSouthern-verschil. Het is waar de universitaire gemeenschap trots op is, en dat is wat CalSouthern onderscheidt van uw andere educatieve opties.

Goede gratis foto's / Unsplash

California Southern University - Een ander soort online universiteit

California Southern University (CalSouthern) is een regionaal geaccrediteerde, online universiteit met graden in psychologie, bedrijfskunde, recht, strafrecht en verpleegkunde op het niveau van de associate, bachelor, master en doctor.

Sinds de oprichting van de universiteit in 1978 heeft de California Southern University zich gericht op het maken van hoger onderwijs van uitzonderlijke kwaliteit, zowel handig als betaalbaar voor niet-traditionele studenten, meestal werkende volwassenen.

Wat California Southern University onderscheidt van uw andere online universitaire opties is de unieke combinatie van academische kwaliteit, gemak, betaalbaarheid en geïndividualiseerde ondersteuning.

California Southern University is regionaal geaccrediteerd door de Western University of Schools and Colleges (WASC) Senior College en University Commission . Regionale accreditatie is de meest gerespecteerde en erkende vorm van accreditatie en biedt een garantie voor academische kwaliteit en integriteit, naast een breed scala aan kansen voor de leerlingen van de California Southern University . De opleidingen van CalSouthern zijn robuust, relevant en worden voortdurend geactualiseerd om de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te weerspiegelen.

Op California Southern University , is al uw cursussen online en volgens uw planning gereed, zodat u uw diploma kunt verdienen terwijl u uw drukke professionele en persoonlijke leven in balans houdt. Met geen toelatingsexamens en maandelijkse cursusbegin, kunt u meteen aan de slag en werken in het tempo dat het beste bij u past. Je werkt één op één met docenten van de faculteit die toegewijde docenten zijn en ervaren professionals op de gebieden waar ze lesgeven.

Het collegegeld van CalSouthern is redelijk geprijsd en neemt nooit toe zolang je continu ingeschreven blijft. We bieden ook een verscheidenheid aan renteloze betalingsopties waarmee u degene kunt kiezen die het beste bij uw budget- en financiële omstandigheden past.

Misschien wel het belangrijkste is het ongeëvenaarde niveau van gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning die u op CalSouthern zult ontvangen. Vanaf het inschrijvingsproces tot en met het afstuderen, zal een team van toegewijde professionals - faculteit, adviseurs, decanen en ondersteunend personeel - bij je zijn om elke stap te zetten om je te helpen je academische en professionele doelen te bereiken.

Mission Statement

California Southern is een wereldwijde online universiteit. We bereiden leerlingen voor om te slagen in een wereld die we ons nog moeten voorstellen. We doen dit door actief te leren, diversiteit te respecteren en intellectuele vrijheid te bevorderen.

California Southern University voldoet aan zijn missie door:

 • Het geven van instructie via online onderwijs door het monitoren, evalueren en rapporteren van de studievoortgang van de leerling via een facultaire mentorrelatie in elke cursus.
 • Leerlingen de mogelijkheid bieden feiten en ideeën te begrijpen, analytisch te denken en helder te redeneren en uit te drukken.
 • Bevordering van intellectueel onderzoek dat de culturele, sociale en professionele ontwikkeling van de leerling bevordert.
 • Verbreding van de reikwijdte en diepgang van de kennis van de leerling op de verschillende vakgebieden.
 • Een mogelijkheid bieden voor persoonlijke verrijking.
 • Onderwijs verzorgen op gebieden waar een aangetoonde behoefte is vastgesteld.

Universitaire doelen

 • Bied opleidingen aan die traditionele onderwijsvormen combineren in een online-format om lerenden in staat te stellen hun academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken.
 • Verstrek kwaliteitsinstructie voor de ontwikkeling van essentiële vaardigheden op het gebied van gedragswetenschappen, zaken en rechten.
 • Flexibiliteit behouden bij het leveren van programma's om tegemoet te komen aan de behoeften van de studenten van de universiteit.
 • Bewustwording van en respect voor diversiteit door een sfeer van respect en acceptatie te handhaven voor de diverse wereld waarin onze studenten leven en werken.
 • Een institutionele cultuur handhaven die wordt gekenmerkt door openhartigheid, transparantie en beste professionele praktijken.
 • Demonstreer de naleving van ethische normen terwijl het academische ondersteuning en intellectuele vrijheid biedt.

Institutionele leerresultaten

Tijdens de studie aan de California Southern University wordt van elke leerling verwacht dat hij:

 • Specifieke materie toepassen in een gekozen vakgebied dat leidt tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Gebruik een verscheidenheid aan informatie nauwkeurig en passend.
 • Communiceer effectief schriftelijk over instellingen, doelen en doelgroepen.
 • Effectief mondeling communiceren, goed georganiseerde gedachten, ideeën en meningen demonstreren in een samenhangende presentatie.
 • Pas het gebruik van logica, cijfers en / of wiskunde toe op een wetenschappelijk systeem van onderzoek om logische conclusies te trekken.
 • Maak weloverwogen beslissingen die voldoen aan de professionele normen van ethisch en juridisch gedrag.
 • Oefen kritisch denken en redeneren in oordeel, besluitvorming en probleemoplossing.
 • Integreer bewustzijn van culturele diversiteitskwesties in een mondiale samenleving.

Brooke Cagle / Unsplash

Met online leren, kunt u uw diploma altijd en overal verdienen!

Alle certificaten en opleidingen van CalSouthern worden online aangeboden. Geen verplichte log-in tijden. Geen groepsprojecten.

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat je de vrijheid en flexibiliteit hebt om je diploma rond je schema te verdienen, zonder je werk en gezinsleven in gevaar te brengen. Veel van onze studenten vertellen ons dat als het niet om CalSouthern's unieke, flexibele benadering van online leren ging, het bereiken van hun educatieve dromen gewoon onmogelijk zou zijn geweest.

Online leren is meer dan alleen flexibel en handig. Het is ook efficiënt. Er is geen verspilde tijd. We dwingen je niet om te voldoen aan het tempo van het klaslokaal. Vooruitgang in uw tempo. Beweeg snel door materiaal dat je meteen vasthoudt. Neem meer tijd om ervoor te zorgen dat u meer uitdagende concepten begrijpt.

Online leren is ook effectief. Maar neem ons niet op ons woord. Een studie uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs ("Evaluatie van op evidentie gebaseerde praktijken bij online leren: een meta-analyse en beoordeling van online-leerstudies") vond dat studenten die hun instructie geheel of gedeeltelijk online deden, gemiddeld beter presteerden dan degenen die dezelfde koers volgen door traditionele persoonlijke instructie.

California Southern University : een regionaal geaccrediteerde, online instelling

California Southern University is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Regionale accreditatie is de meest gerespecteerde en erkende vorm van accreditatie in de Verenigde Staten en biedt studenten een aantal belangrijke voordelen en kansen. Het is een bevestiging van de striktheid en kwaliteit van de universitaire academische programma's en een garantie dat de instelling integer handelt. Regionale accreditatie verhoogt ook aanzienlijk de overdraagbaarheid van studiepunten en de erkenning van het diploma in de academische gemeenschap en op de werkplek.

Western Association of Schools and Colleges

CalSouthern is geaccrediteerd door het alt = "WASC Senior College en University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001. Www.wascsenior.org

Raad voor Accreditatie voor Business schools en programma's

California Southern University bedrijfsprogramma's van de California Southern University zijn geaccrediteerd via de Accreditatieraad voor Business Schools en Programma's (alt = "ACBSP) www.acbsp.org

Commission On Collegiate Nursing Education

De baccalaureaat in de verpleegkunde en de masterdiploma in de verpleegkunde aan de California Southern University zijn geaccrediteerd door de Commissie voor Collegiate Nursing Education, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Raad voor Hoger Onderwijs Accreditatie

Het WASC Senior College en de Universiteitscommissie is een erkend lid van de accreditatie voor accreditatie van het hoger onderwijs CHEA is een nationale organisatie zonder winstoogmerk die de accreditatie-activiteiten in de Verenigde Staten coördineert. dat erkenning van accreditatieorganisaties een sleutelstrategie moet zijn om de kwaliteit, verantwoordelijkheid en verbetering van het hoger onderwijs te waarborgen. "Erkenning door CHEA bevestigt dat de normen en processen van accrediterende organisaties consistent zijn met de kwaliteit, verbetering en verantwoordingsverwachtingen die CHEA heeft vastgesteld. chea.org

Locaties