California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

California Polytechnic State University, San Luis Obispo

California Polytechnic State University (Cal Poly), opgericht in 1901, is een van de vijf uitgebreide polytechnische universiteiten in de VS, met ongeveer 18.000 studenten en 900 afgestudeerde studenten. Cal Poly handhaaft een leidende filosofie van 'Leren door te doen', hetgeen tot uiting komt in het uitgebreide curriculum van de school dat technische en professionele training combineert met kunst en geesteswetenschappen. Dit bereidt studenten voor om vindingrijke professionals en innovatieve leiders te worden vanaf het moment dat ze voet op de campus stappen. Als een van de meest selectieve universiteiten in het California State University (CSU) -systeem, scoort Cal Poly consequent 'Beste in het Westen' door US News en World Report en wordt het door Money Magazine beschouwd als een van de 'De beste colleges voor uw geld'.

accreditatie

Cal Poly is om de tien jaar geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges (WASC). Tijdens het accreditatieproces voltooit Cal Poly een zelfstudieproces, waarin we onze voortdurende toewijding tonen aan de voortdurende verbetering van onze programma's - zowel curriculair als co-curriculair. Het voertuig om dit te doen is de zelfstudie, die ons vraagt om een onderzoek te definiëren dat het leren van studenten meetbaar kan verbeteren, een oefening in samenwerking en in kritisch en creatief denken, om onze eigen universitaire leerdoelen aan te halen.

Awards

 • # 1 openbare master-universiteit in het Westen door US News. 22 opeenvolgende jaren
 • # 70 van de 1500 hogescholen voor "beste algemene waarde"
 • # 13 onder openbare scholen voor de gemiddelde salarissen van afgestudeerden
 • # 7 bij openbare universiteiten voor rendement op investering
 • # 4 in de natie voor ruimtevaart
 • # 5 in de natie voor ROI, Orfalea College of Business
 • # 1 in de natie voor industriële / fabricagetechniek
 • # 3 in de natie voor civiele techniek
 • # 1 in de natie voor architectuur en design
 • # 4 Aerospace Engineering-programma in het land voor universiteiten die geen doctoraat aanbieden
 • Top 10 hogescholen voor best betaalde afgestudeerden op het gebied van onderwijs

San Luis Obispo

San Luis Obispo is een aangename, progressieve stad van ongeveer 46.000 aan de Central Coast van Californië, halverwege tussen San Francisco en Los Angeles. De stad en de universiteit delen een naburig, klein campusgevoel, een klein dorpsgevoel en een van de mooiste natuurlijke omgevingen overal. Sprankelend-heldere lucht en een klimaat dat het hele jaar door gematigd is met majestueuze pieken, stille valleien en de nabijgelegen oceaan om een opwindende omgeving te creëren die ideaal is om te leren en te groeien. Een ander belangrijk kenmerk dat bijdraagt aan de grote levenskwaliteit van de stad is de prachtige binnenstad. Het hart van het centrum is Mission Plaza met zijn prachtige creekside setting en prachtig gerestaureerde missie. Dit historische plein wordt aangevuld met een bruisende binnenstad met veel winkels, buiten en binnen dineren, het nachtleven en de beroemde donderdagavond boerenmarkt. San Luis Obispo won Sunset magazines "Best Downtown" in de West-aanduiding. Wij zijn een vriendelijke plek en moedigen u aan om ons persoonlijk te bezoeken. Kom naar de campus en zie de ware rijkdom van de educatieve mogelijkheden op Cal Poly en de gewoon prachtige natuurlijke omgeving van San Luis Obispo en de centrale kust van Californië.

Locaties

San Luis Obispo

California Polytechnic State University

Address
California Polytechnic State University
1 Grand Ave. Bldg 52-E47

93407 San Luis Obispo, Californië, Verenigde Staten