California Lutheran University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ CAL LUTHERAN

Onze toegewijde en ervaren faculteit werkt met kleine klassen van academici en studenten die open-minded - over ideeën, over mensen, en over het geloof - en op zoek zijn naar om te groeien als individuen, terwijl zij hun passies en ontdekken hun doel.

California Lutheran University, opgericht in 1959, is de thuisbasis van meer dan 2.892 undergraduate en 1282 afgestudeerde studenten die afkomstig zijn uit meer dan 61 landen en vertegenwoordigen een breed scala aan religies.

Onze toegewijde, volbracht faculteit werkt met kleine klassen van studenten die open-minded-over ideeën, over mensen, en over het geloof-en op zoek zijn naar om te groeien als individu.

Zowel in de klas en daarbuiten, is iedereen bij Cal Lutherse toegewijd aan het helpen elke student na te streven hun passies om hun doel te ontdekken, en volg dat doel aan hun gemeenschap en de wereld te veranderen.

De Universiteit

California Lutheran University is een selectieve, uitgebreide instelling die undergraduate en graduate graden in de liberal arts and sciences en vakgebieden. Geworteld in de lutherse traditie, Cal Lutherse stimuleert kritisch onderzoek naar zaken van geloof en rede. Begeleid door toegewijde en ervaren docenten, studenten na te streven hun passie en ontdekken hun doel als ze proberen om te groeien als individu. California Lutheran College is opgericht in 1959 op een ranch geschonken door Richard Pederson, de zoon van Noorse immigranten. Het college opende haar deuren voor 330 studenten in september 1961 en hield haar eerste Begin mei 1964.

Missie

De missie van de universiteit is om leiders op te voeden voor een mondiale samenleving die sterk zijn in karakter en beoordelingsvermogen, vertrouwen in hun identiteit en roeping, en hecht waarde aan service en rechtvaardigheid.

Inschrijving

  • Totaal: 4174
  • Undergraduate: 2892
  • Graduate: 1282

Cal Lutherse studenten komen uit 38 staten en 35 landen en vertegenwoordigen een diversiteit aan religies en culturen. De universiteit handhaaft de nadruk in woonwijken met 53 procent van de traditionele studenten wonen op de campus. Gemiddelde klasgrootte voor alle programma's is 15.

Plaats

De 225-acre campus ligt halverwege tussen Los Angeles en Santa Barbara, op slechts 20 mijl landinwaarts vanaf de Stille Oceaan gelegen tegen de heuvels in Thousand Oaks. Off-site centra zijn gevestigd in Woodland Hills, Westlake Village, Oxnard en Santa Maria. Pacific Lutheran Theological Seminary bevindt zich in Berkeley.

Voorkeuren en Accreditaties

Cal Lutherse is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie voor Senior Hogescholen en Universiteiten van de Westelijke Vereniging van Scholen en universiteiten. De Graduate School of Education is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding, en de universiteit is goedgekeurd door de California Commissie over Leraar Credentialing referenties te bieden. Pacific Lutheran Theological Seminary is geaccrediteerd door de Commissie op accrediteren van de Vereniging van Theologische Scholen. Cal Lutherse is een lid van de Nationale Vereniging van Onafhankelijke Hogescholen en Universiteiten, de Vereniging van Onafhankelijke Californië Hogescholen en universiteiten, en de Raad van Onafhankelijke Hogescholen. Haar programma in Financial Planning is geregistreerd bij de Certified Financial Planner Board of Standards Inc. Cal Lutherse is één van de 26 hogescholen en universiteiten verbonden aan de Evangelisch-Lutherse Kerk in Amerika. intercollegiate atletische programma van de universiteit concurreren in de Zuid-Californië Intercollegiate Atletische Conferentie, NCAA Division III.

De Lutherse Onderwijs Experience

California Lutheran University belichaamt een vitale en langdurige educatieve traditie.

Als onderdeel van die 500-jaar-oude lutherse traditie, zijn wij van mening dat het begrijpen van ons doel als individu zal ons te helpen met onze best mogelijke bijdrage aan de wereld.

Wij moedigen studenten hun eigen passie te volgen om hun doel te ontdekken. Dit bereidt hen voor op een leven van succes in die zij bieden altijd hun uiterste best doen om anderen een familie, de gemeenschap en de wereld.

Dit gebeurt in het kader van een diverse, open-minded, en uitdagende academische omgeving.

Allen zijn welkom

Niemand hier is een buitenstaander.

Dit is een van de meest diepgewortelde waarden in de lutherse traditie. En het belang ervan is duidelijk op de campus-onze studenten komen uit meer dan 56 landen en belichamen een breed scala aan religies.

Bij Cal Lutherse, worden uw persoonlijke overtuigingen en overtuigingen geëerd en gerespecteerd. Wij geven u ook mogelijkheden om te overwegen en te bespreken zaken van geloof en verstand in een open en vriendelijke omgeving. Dit daagt en versterkt je met nieuwe intellectuele en theologische reflecties.

Maak je eigen beslissingen

We hebben een omgeving waarin je het leren te nemen om een ​​dieper niveau gemaakt.

Als een student, zullen wij u aanmoedigen om harde vragen te stellen. Je zal niet worden overhandigd gemakkelijke antwoorden.

We willen dat je je eigen beslissingen te nemen. Om de fundamentele problemen met moed aan te pakken. Om te kiezen voor jezelf of de informatie die je tegenkomt voldoet aan de criteria van kennis en waarheid.

Door middel van uw vragen, zult u ontdekken diepe verbindingen en betekenis.

Wij zullen u structuur met opties, vrijheid met verantwoordelijkheid en integriteit bieden mededogen. Dit soort uitdagende academische omgeving stelt u in staat om te groeien als een onafhankelijke, attent en medelevend individu.

Maak je best mogelijke bijdrage

De Cal Lutherse ervaring is over het maken van echte keuzes voor je leven.

Het gaat om het verkrijgen van vertrouwen in uw identiteit. Het gaat over het ontdekken doel in je leven en carrière.

Het perspectief je wint zal u toelaten om een ​​leven vol betekenis ver buiten het werk dat je kiest om te doen leiden.

academische programma's

Cal Lutherse biedt undergraduate, graduate en professionele programma's via het College van Kunsten en Wetenschappen, School of Management, Graduate School of Education, Graduate School of Psychology and Pacific Lutheran Theological Seminary. Zesendertig undergraduate majors en 36 minderjarigen worden aangeboden in de traditionele undergraduate programma. De Bachelor's Degree for Professionals programma biedt graden in acht majors. Graduate programma's omvatten doctoraten in onderwijskundig leiderschap, leiderschap hoger onderwijs, klinische psychologie en theologie; en masters in het onderwijs, psychologie, bedrijfseconomie, informatietechnologie, de openbare orde en administratie, goddelijkheid en theologische studies. Catalogi zijn online beschikbaar.

Athletic Programs

intercollegiale atletische teams Cal Lutherse's concurreren in de Zuid-Californië Intercollegiate Athletic Conference (SCIAC) en de NCAA Division III. Heren teams strijden in het honkbal, basketbal, cross-country, voetbal, golf, voetbal, zwemmen en duiken, tennis, atletiek, volleybal en waterpolo. Vrouwen teams strijden in basketbal, cross-country, golf, voetbal, softbal, zwemmen en duiken, tennis, atletiek, volleybal en waterpolo. Junior Varsity teams strijden bij mannen en vrouwen basketbal, mannen en vrouwen voetbal, honkbal en vrouwen volleybal.

Onze inzet voor diversiteit

California Lutheran University begon in 1959 als een liberal arts college diep geworteld in de traditie van de Lutherse het hoger onderwijs. Hoewel de universiteit exponentieel de loop der jaren is gegroeid, heeft een belangrijke huurder van de Lutherse filosofie standvastig gebleven-wisselende adviezen aan te moedigen, te onderzoeken, te vragen en om de waarheid te zoeken.

Deze cultuur, op basis van het naast elkaar plaatsen van geloof en rede, blijkt niet alleen in de klas, maar ook over de campus.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze cultuur wordt versterkt wanneer individuen van verschillende achtergronden en ervaringen worden deel van de familie University en brengen hun talenten en uitzicht op de academie.

In de klas en laboratorium, zien we dat leren en onderzoek voordeel bij de universiteit is divers en wanneer er sprake is van een reeks van vragen en adviezen. In de administratieve kantoren, hebben we dat probleem gevonden te lossen en het plannen van vaardigheden te verbeteren bij verschillende standpunten worden gepresenteerd. In elke sector, de Universiteit van de gevarieerde mix van studenten, medewerkers en docenten is een enorme bron die allemaal ten goede komt.

Bij Cal Lutherse, we zijn toegewijd aan een inclusieve leer- en werkomgeving die individuele verschillen waardeert en respecteert de waardigheid van elke persoon. Wij streven ernaar om onze deuren open voor studenten en medewerkers uit alle lagen van het leven en om hen te helpen zodra ze aankomen. Veel van onze studenten zijn de eerste in hun familie naar de universiteit bij te wonen. Hun inzichten toe te voegen sterk bij aan de algehele leerzame ervaring.

Cal Lutherse is ook lid van de Latijns-Amerikaanse Vereniging van Hogescholen en Universiteiten (HACU) en we delen de missie van de verbetering van de toegang tot en de kwaliteit van postsecondary onderwijskansen voor Spaanse studenten. Cal Lutherse is aangewezen als Latijns-serving orgaan door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, wat betekent dat Latinos deel uitmaken van ten minste 25% van de full-time undergraduate studenten. Dertien procent van de Amerikaanse colleges houdt momenteel de benaming, waardoor ze in aanmerking komen zorgt voor subsidies aan academische prestatie voor Latino's en alle andere studenten te ondersteunen.

Er is geen twijfel dat het multiculturalisme in Cal Lutherse sterk de leer- en werkomgeving van de campus gemeenschap verbetert. Het weerspiegelt niet alleen de veranderende wereld om ons heen, maar stimuleert ook de dialoog en de verschillende standpunten-basis van de Lutherse het hoger onderwijs. Belangrijker nog, diversiteit inspireert ons te waarderen en het bereiken van onze missie om leiders op te voeden voor een mondiale samenleving.

Wij geloven sterk in onze missie, en we geloven dat de toenemende diversiteit zal ons helpen om dit te bereiken. Real diversiteit, echter, kan werkelijkheid worden wanneer ieder van ons, op een dagelijkse basis, zoekt naar manieren om de kracht in de verschillen te vinden.

We roepen de hulp van iedereen. Als opvoeder Adela Allen zo treffend schreef: "We moeten de verschillen erkennen, we verschillen moeten begroeten, totdat verschil maakt geen verschil meer."

Meer informatie over onze Campus Diversity Initiative.

Locaties

Duizend eiken

Address
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Duizend eiken, Californië, Verenigde Staten

Westlake Village

Address
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, Californië, Verenigde Staten

Oxnard

Address
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, Californië, Verenigde Staten

Los Angeles

Address
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden