California Health Sciences University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over California Health Sciences University (CHSU)

California Health Sciences University (CHSU) is geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC). CHSU, opgericht in 2012 en ontworpen door de familie Assemi, biedt een lokale optie voor diegenen die naar een apotheek of medische school willen gaan en om het tekort aan gezondheidszorg in de Central Valley te helpen verhelpen. CHSU biedt momenteel een Doctor of Pharmacy (PharmD) -programma en een Doctor of Osteopathic Medicine (DO) -programma.

CHSU-studenten genieten van de unieke combinatie van hoge kwaliteit van leven, betaalbare kosten van levensonderhoud en overvloedige carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg die de Valley biedt. CHSU maakt de prestaties van studenten de hoogste prioriteit door onze actieve leeraanpak; innovatieve curricula en een cultuur van ondersteuning, die academici, welzijn, leiderschap en carrièrediensten omvat. Studenten voelen zich gesteund door hun leeftijdsgenoten, de administratie, de faculteit en het personeel van de universiteit, evenals het leiderschap, inclusief de Board of Trustees.

De universiteit wordt met trots geleid door de Board of Trustees met verschillende achtergronden in de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Dr. John D. Welty, emeritus voorzitter van de California State University, Fresno, is al jarenlang onderwijzer en leider van de gemeenschap en is voorzitter van de raad van bestuur en heeft geholpen de universiteit te versnellen. De oprichtende president van CHSU, Florence Dunn, is een oude inwoner van Valley en voormalig bankdirecteur.

Deze partnerschappen zijn essentieel geweest voor het succes van de universiteit en hebben uiteindelijk geleid tot een snelle groei, waardoor de campus moest worden uitgebreid.

CHSU's onlangs uitgebreide campus

De campus van de California Health Sciences University bevindt zich in het prachtige Clovis, Californië. De campus omvat drie gebouwen gelegen aan Clovis Avenue, nabij Highway 168 en Herndon Avenue, waar de administratieve kantoren van de universiteit en het College of Pharmacy zijn gevestigd. Het nieuwste gebouw aan Alluvial Avenue, vlakbij Highway 168 en Temperance Avenue, herbergt het College of Osteopathic Medicine en het Simulation Center.

Het College of Pharmacy omvat vijf klaslokalen; bibliotheek; twee studentenlounges; een verscheidenheid aan flexibele studieplekken; faculteits- en stafbureaus; en apotheekpraktijken, bereidingen en onderzoekslaboratoria.

Het gebouw aan de N. Clovis Avenue 65 doet dienst als kantoorruimte voor de administratie en het personeel van de universiteit.

CHSU's nieuwste campusuitbreidingsproject begon in mei 2018 toen ze de grond legden op het eerste gebouw op 2500 Alluvial Avenue, nabij Clovis Community Medical Center aan Temperance Avenue en Highway 168. De bouw van het nieuwe CHSU College of Osteopathic Medicine-gebouw werd in slechts achttien maanden voltooid en de faculteit en het personeel hebben begin 2020 hun intrek genomen in het gebouw.

Het nieuwe, drie verdiepingen tellende COM-gebouw op de uitgebreide campus van CHSU is omgeven met een prachtig uitzicht op de bergen van de Sierra Nevada en voorziet de decanen, docenten, personeel en medische studenten van de modernste, innovatieve technologie. De nieuwe medische school heeft drie grote klaslokalen, een Osteopathic Skills-lab, een bibliotheek, veel privé- en samenwerkingsstudieruimtes, een ruime studentenlounge met Teaching Kitchen en een simulatiecentrum.

Het CHSU-simulatiecentrum heeft een interne ruimte die is gemodelleerd om op de ziekenhuisomgeving te lijken en een ambulante ruimte die is ontworpen om op een kliniek of dokterspraktijk te lijken. Het innovatieve CHSU-simulatiecentrum was zorgvuldig gepland om de interactieve leerbehoeften van de studenten van vandaag te verbeteren, met name wat betreft de grondslagen van medische en klinische wijsheid.

Andere gebouwen die in het uitbreidingsplan van de universiteit worden overwogen, omvatten maximaal negen extra hogescholen, een studentencentrum, een bibliotheek en een auditorium, samen met ondersteunende gebouwen. De ongeveer 80 hectare grote site biedt voldoende ruimte voor decennia van voortdurende uitbreiding. De campus zou in de toekomst uiteindelijk 2.000 studenten en bijna 300 docenten en personeel kunnen benaderen.

Verdere ontwikkeling van de campus zal in meerdere fasen plaatsvinden, aangezien elke nieuwe gezondheidswetenschappelijke universiteit wordt opgericht. De timing en de specifieke discipline voor elk nieuw programma zullen worden bepaald op basis van de behoefte aan en mogelijkheden voor arbeidsbemiddeling in de regio. CHSU is van plan om de komende jaren tot 10 postdoctorale hogescholen te openen om zorgprofessionals op te leiden, het hele ontwikkelings- en bouwproces zal waarschijnlijk tot 20 jaar duren.

Locaties

Clovis

Address
North Clovis Avenue,120
93612 Clovis, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: