CCRP Course

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Clinical Research Associate Training Course is een module met 110 modules onder leiding van Senior CRA en Physician of 25 Years, Dr.Kamal. Deze cursus biedt de training, ervaring, interviews, referenties en connecties die je nodig hebt om een ​​baan te krijgen die toezicht houdt op klinisch onderzoek. We bieden klinisch onderzoek en training voor verpleegkundigen, bachelor-afgestudeerden en internationale medische afgestudeerden.

Meer dan 1,9 miljoen studenten ontvangen elk jaar een bachelors of science. Terwijl enkelen doorgaan naar Ph.D., Masters en medische programma's; velen staan klaar om hun carrière te beginnen. Als nieuwe student die solliciteert op de wetenschappelijke arbeidsmarkt, kun je alleen stage lopen of erkennen dat zelfs instapbanen voor exacte banen 1-2 jaar ervaring vereisen . Meer nog, je kunt je realiseren dat veel van deze banen intensieve arbeid vereisen tijdens de bevalling, maar niet voldeden aan je verwachtingen voor je bachelordiploma. Dit is de reden waarom een carrière als CRA moet worden overwogen .

Een klinisch onderzoeksmedewerker of -coördinator leidt en houdt toezicht op klinische onderzoeken die worden uitgevoerd door artsen, verpleegkundigen en andere wetenschappelijke graadhouders. In tegenstelling tot de banen die u momenteel op de markt kunt toepassen, is een positie als een CRA eigenlijk veel moeilijker te verkrijgen. Hoewel er veel generieke cursussen op de markt zijn; we hebben gezien dat veel van de studenten die bij ons komen nog steeds geen baan kunnen vinden. Dit komt omdat andere cursussen uw training niet aanvullen met de ervaring, verwijzingen, voorbeelden en verbindingen die nodig zijn om een CRA-baan te beveiligen. Deze op wetenschap gebaseerde medische positie kan privé worden gedaan voor farmaceutische bedrijven zoals Pfizer, of academisch in medische scholen.

Niettemin, voor degenen die altijd al een carrière in de geneeskunde hebben gewild of een heel jaar voor de medische school willen hebben ; dit is de volgende stap naar een voorsprong in je carrière. Omdat de positie niet overeenkomt met feitelijk werken in het laboratorium en een managementrol vereist; u krijgt 1-op-1 verbindingen met artsen en medisch personeel die later kunnen leiden tot een betere toepassing voor medische school en andere medische carrières.

Beste van alles; veel van deze functies accepteren personeel op afstand (en sommige laten je toe om 20-100% te reizen met volledige uitgaven, inclusief voedsel, huisvesting en gedekte reizen) . Dit kan u helpen geld te besparen en tegelijkertijd uw salaris te verhogen. CRA's met ons opleidingsniveau kunnen tussen $ 7.000- $ 12.000 per maand verwachten ; een bedrag dat niet gebruikelijk is in andere wetenschappelijke carrières.

Veel CRA's zijn in feite buitenlandse artsen die ervoor hebben gekozen om de USMLE niet te nemen of hun residency-training te herhalen. Sterker nog, sommige van onze studenten komen direct na ons verhuizen naar de VS en vragen zich af wat ze moeten doen met een MBBS-diploma in Amerika.

In tegenstelling tot wat je hebt geleerd tijdens je 3-4 jaar aan de universiteit of een internationale school; de informatie die nodig is om een ​​CRA te worden, bouwt voort op jouw diploma. Het is geen herhaling van een cursus die je hebt gevolgd in een undergrad en dus hebben we 110 modules (meer dan enige andere cursus beschikbaar) om je de gewenste positie als CRA te geven. Omdat we ook de interviewtraining verzorgen (1-op-1 tutoring sessies) voor de meerdere interviews met deze bedrijven; je kunt verwachten om het interviewverzoek veilig te stellen en alle rondes door te geven.

Locaties

Norwood

Address
Norwood, Massachusetts, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: