Bryant University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Bryant

Bryant is een particuliere universiteit in New England met een traditie van innovatie en een wereldwijde visie op succes. Onze academische programma's onderscheiden zich door een integratie van het bedrijfsleven en de kunsten en wetenschappen met een mondiaal perspectief.

Versnel je carrière

Bryant University landelijk erkende afgestudeerde opleidingen van Bryant University bieden u het concurrentievoordeel dat u nodig heeft.

100% hoge aanraking

Kleine klassen, persoonlijke begeleiding en zorgzame en ondersteunende faculteit helpen je ervaringen aan te passen aan je carrière-ambities.

34% salarisverhoging

Van de gecombineerde afgestudeerde diploma's die bij Bryant worden aangeboden, is dit de gemiddelde salarisverhoging, volgens "Economische waarde van College Majors."

Een curriculum

Onze professoren zijn gerenommeerde leiders in hun specialisaties. Hun leer combineert de nieuwste theorie met praktische benaderingen.

Top faciliteiten

Het Academic Innovation Center heeft nationale onderscheidingen gewonnen; afgestudeerde studenten rangschikken Bryant-voorzieningen als "zeer goed" of "uitstekend" (enquête 2018).

Strategische initiatieven

Vier strategische doelstellingen

Met het oog op de toekomst Bryant University naar vier strategische doelstellingen:

 • Steeds grotere academische excellentie.
 • Opleiding van de hele persoon, voor succes op een technologiegedreven werkplek.
 • Bouwen aan een diverse en inclusieve gemeenschap van Amerikaanse en internationale studenten.
 • Inspirerend voor de collectieve geest en toewijding van onze studenten, docenten, medewerkers, alumni en vrienden.

Deze vier strategische doelstellingen zullen worden bereikt door middel van specifieke initiatieven om goed afgeronde wereldburgers voor te bereiden op een productief leven en een loopbaan. De initiatieven omvatten:

 • Academische excellentie verhogen in graduate programma's in het College of Business.
 • Bouwen aan de School of Health Sciences met zowel certificaat- als managementgerichte afstudeerprogramma's.
 • Integratie in het curriculum van de studie en toepassing van gegevenswetenschap, analyse en aanvullende technologiegerelateerde onderwerpen om te voldoen aan de behoeften van de toekomstige werkplek.
 • Uitbreiding van het internationale bereik van Bryant buiten China naar andere landen en culturen, waaronder Latijns- en Zuid-Amerika.
 • Het verbeteren van een van Bryants belangrijkste troeven - onze veilige en mooie residentiële campus - om de beste studenten aan te trekken en te behouden in een steeds competitiever wordende markt.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Samenwerken met het bedrijfsleven

Sinds de eerste opening in 1863 heeft Bryant University onderwijsprogramma's voor afgestudeerden, afgestudeerden en leidinggevenden ontwikkeld die gelijke tred houden met de veranderende behoeften van zowel het bedrijfsleven als de samenleving. Deze aanpak bereidt hoogopgeleide afgestudeerden voor en biedt bedrijven kansen om samen te werken met de faculteit en studenten van Bryant en tegelijkertijd toegang te krijgen tot experts uit de industrie en de nieuwste generatie opkomende zakelijke leiders.

Bryant deelt graag enkele manieren waarop bedrijven samenwerken met de universiteit en verwelkomt uw interesse en betrokkenheid bij onze programma's. De mogelijkheden voor samenwerking zijn eindeloos, van adviesdiensten, sponsoring en giften voor goede doelen, niet-gegradueerden en afgestudeerden, uitvoerend onderwijs en professionele certificaatprogramma's en toegang tot een rijke talentenpool van sollicitanten. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst met u samen te werken.

Het kantoor van Corporate

 • Coördineert sponsormogelijkheden voor universitaire evenementen.
 • Ontwerpvoorstellen ter ondersteuning van universitaire prioriteiten.
 • Dient als een link naar honderden publieke en private organisaties die de missie van Bryant ondersteunen.
 • Betrekt Bryant-studenten en alumni bij bedrijven en stichtingen.
Corporations

Samenwerking met Bryant University biedt meer dan alleen toegang tot getalenteerde toekomstige werknemers; het biedt uw bedrijf een unieke kans om samen te werken met een dynamische leider in onderwijs.

duurzaamheid

Duurzaamheid bij Bryant bevordert de wereldwijde visie van Bryant, ons engagement voor bedrijfsinnovatie en de kunsten en wetenschappen.

Duurzaamheid bij Bryant voorziet onze studenten van de vaardigheden en hulpmiddelen die nodig zijn om te concurreren en deel te nemen aan deze economie, terwijl ze kansen bieden voor maatschappelijke betrokkenheid en leren.

Duurzaamheid bij Bryant bestaat uit betrokkenheid van stakeholders binnen de campus, waaronder het duurzaamheidcomité, het kernteam Duurzaamheid en de studentengroep SustainUs.

Bryant University heeft een STARS Silver-rating gekregen als erkenning voor haar duurzaamheidsprestaties van de Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

Locaties

Smithfield

Bryant University

Address
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, Verenigde Staten
Telefoonnr.
(401) 232-6000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden