Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Over Brooklyn College

Brooklyn College is een integraal onderdeel van de maatschappelijke, stedelijke en artistieke energie van New York en maakt gebruik van de hele stad als een levende klaslokaal dat begrip van de wereld om hen heen onze studenten verbreedt.

Al meer dan 80 jaar, heeft het college het aantrekken van een breed scala van gemotiveerde studenten - veel van hen immigranten of kinderen van immigranten die wensen om hun leven te verbeteren door middel van een uitstekende opleiding. Ze komen vanwege het college vermaarde faculteit van academici, professionals en kunstenaars die behoren tot de beste in hun vakgebied. Ze weten dat ze zullen moeten leren op een campus beschouwd als een van de mooiste in het land, met een goed uitgeruste faciliteiten, studio's, slimme klaslokalen, en de productie en de praktijk kamers - allemaal met een zeer betaalbare collegegeld.

feiten

Brooklyn College heeft een student inschrijving van 17.390 studenten - 14.115 studenten en 3275 afgestudeerden die afkomstig zijn uit 150 landen en 105 talen spreken.

Het college heeft 120 undergraduate en graduate opleidingen in de creatieve kunsten; geesteswetenschappen; sociale, gedrags- en natuurwetenschappen; wiskunde; onderwijs en bedrijfsleven. Toelatingseisen steeds selectief de afgelopen tien jaar te worden, met een gemiddelde SAT score van 1134 voor 2011. Ontving meer dan 4.000 studenten bachelor en master, evenals geavanceerde certificaten, op onze laatste Aanvang oefeningen.

Academische kansen

Studenten op zoek naar een zeer uitdagende academische programma na strenge totale programma van het college worden uitgenodigd om te solliciteren naar de Macaulay Honors College in Brooklyn College en de gespecialiseerde programma's in de Honors Academy. Toelating tot deze programma's is zeer concurrerend en biedt enorme voordelen, waaronder mogelijk de mogelijkheden om deel te nemen in het academisch rigoureus activiteiten in de stad en over de hele wereld, gratis onderwijs en laptops, stipendia voor reizen en nog veel meer.

Voor studenten, het college hoog aangeschreven Core Curriculum zorgt voor een stevige basis in de vrije kunsten en wetenschappen. Onze sterke advisering programma begeleidt hen tijdens hun studententijd. Zelfs voor hun eerste semester begint, zijn eerstejaars kennis met de Eerste College Jaar, waardoor ze de overgang van middelbare school naar de universiteit door middel van de zomer brug programma's en met Learning Communities that banden tussen hen en met de faculteit te versterken helpt. Preprofessional programma's zijn beschikbaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in techniek, rechten, geneeskunde, optometrie en podotherapie.

Speciale programma's voor afgestudeerde studenten zijn ook aanwezig. De Graduate Investment Program biedt reisbeurzen dat deelname aan nationale en internationale conferenties, onderzoeksbeurzen die goederen en materialen, en workshops over onderwerpen financieren van specifieke belang voor studenten afstuderen ondersteunen - subsidie ​​schriftelijk, scriptie bijstand en nog veel meer. Brooklyn College is ook een actieve rol van graduate CUNY gerichte programma's, waaronder de New York City Louis Stokes Alliance for Minority Participatie, de bruggen tot de promotie en het Latijn / Grieks Instituut.

Het college stimuleert studenten om te studeren in het buitenland door middel van speciale academische programma's. Studenten hebben verkend geneeskunde in China, namen deel aan de archeologische opgravingen in Israël en IJsland, studeerde politieke systemen in Argentinië, maakte documentaires in India, en aangescherpt hun artistieke vaardigheden in Italië en Frankrijk, om er maar een paar te noemen. Ze vaak te helpen bij het onderzoek van hun professoren ', het aangaan van cutting-edge onderzoek tijdens het verkennen van een deel van de wereld ze niet gezien hebben op hun eigen.

Een wereld-klasse faculteit

Brooklyn College professoren zijn prijswinnaars en de ontvangers van nationale financiering van instellingen zoals de NASA, de National Science Foundation, de National Institutes of Health en het Ministerie van Onderwijs. De faculteit bestaat uit Paul Moses, een Pulitzer Prize-winnende journalist; Ursula Oppens, een Grammy Award-genomineerde concertpianist en hedendaagse Amerikaanse muziek performer; Mac Wellman, een Obie Award-winnende toneelschrijver; en Kristoff Diaz, een Tony Award-genomineerde toneelschrijver. Andere opmerkelijke faculteit leden zijn oprichting decaan van de Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema en filmmaker Jonathan Wacks, befaamde biograaf Jeanne Theoharis, chemicus Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1.700.000 subsidie-winnaar en psycholoog Anthony Sclafani, internationaal erkende computer theoreticus Rohit Parikh , gewaardeerde audioloog Shlomo Silman, toonaangevend expert in microalgen biotechnologie Juergen Polle en politicoloog en auteur Corey Robin.

Studentenleven

Leven student aan Brooklyn College actief is divers en veelzijdig. Onze studenten zijn actief in meer dan 100 studenten clubs en organisaties verspreid over een breed scala van culturele, etnische gemeenschap, de media, artistieke, sociale actie, religieuze en andere speciale belangen. Meer dan een dozijn corpora brengen Griekse leven op de campus. Intramurale sporten zijn populair, en bekroonde basketbal het college, cross country, voetbal, softbal, tennis en volleybal teams strijden in de divisie III niveau van de National Collegiate Athletic Association.

Bouwen voor de Toekomst

Brooklyn College heeft gebroken grond voor een nieuw centrum voor de podiumkunsten, die een passend huis zal zorgen voor zijn bekroonde prestatie's. Het college is ook diep in de planning voor een nieuwe state-of-the-art wetenschap complex.

Campus leven

Als Brooklyn College student, maak je deel uit van een diverse en levendige gemeenschap van wetenschappers. We zijn toegewijd aan het verstrekken van een veilige ruimte waarin u kunt verkennen alle aspecten van het leven op de campus, of academische, sportieve, culturele, politieke, recreatieve, sociale of geestelijke.

Onze studenten zijn nieuwe middelbare school afgestudeerden die net beginnen hun carrière college, studenten met een graad al in de hand en werken in de richting van hun geavanceerde graad, overdragen studenten van andere hogescholen, veteranen, studenten van andere staten en landen, en volwassenen terug te keren naar school. En we bieden een breed scala van de campus activiteiten waarmee u kunt hen ontmoeten. U kunt deelnemen aan een van onze intercollegiate of intramuraal sportteams, of toon uw steun als toeschouwer bij onze spellen; uitgegroeid tot een gemeenschap vrijwilliger of deelnemen aan student de overheid; pandrecht één van onze vele Griekse organisaties; lid worden van een of meer van onze 100 studenten clubs; of ga naar het Westen Quad Center voor een goede training of een pick-up basketbal spel.

Een van de beste manieren om anderen te ontmoeten is door het verplaatsen in op de Residence Hall, die alle gemakken van thuis, plus toegevoegd gemakken, tegen betaalbare prijzen biedt. Maar onze woon-studenten - en dat is het grootste deel van onze studenten - hebben tal van plaatsen om te ontmoeten, ook, zoals onze 24/7 Library Café, die een Starbucks omvat; de bruisende Student Center; en onze mooie (en zeer goed onderhouden) terrein.

Er zijn ook twee dozijn op de campus en instituten - hubs van leren en sociale activiteit voor degenen die hebben dezelfde interesses met de jouwe. En speciale evenementen het hele jaar open zijn voor iedereen, verenigen ons in een hechte gemeenschap.

Wij raden u aan om een ​​actief lid van Brooklyn College geworden. Als u hulp in het navigeren in de vooruitzichten voor u beschikbaar nodig, de afdeling Studentenzaken, in samenwerking met het Bureau van de Academische Zaken, zal u helpen bij het selecteren van de mogelijkheden die uw campus ervaring zal verrijken.

een
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Brooklyn College CUNY

Dit programma bereidt de student voor entry-level leidinggevende posities als generalisten op het gebied van personeel en human resources in organisaties of voor vergelij ... [+]

Dit programma bereidt de student voor entry-level leidinggevende posities als generalisten op het gebied van personeel en human resources in organisaties of voor vergelijkbare-level posities in overleg met bedrijven die hun diensten aanbieden op deze terreinen. Het deelt een gemeenschappelijke kern van vijf gangen met andere concentraties in de arbeids- en organisatiepsychologie, maar legt extra nadruk op de theorie en de praktijk op het niveau van de groep van de organisatorische activiteiten.

Toelatingsexamen eisen

Aanvragers moeten hebben: (a) een algemene GPA van 3,00 of beter, (b) een minimum van 12 studiepunten in de psychologie, en (c) cursussen, zowel in de statistiek en in de methoden van onderzoek, met een graad van B of beter in beide cursussen. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

De politicologie masteropleiding biedt studenten een keuze uit drie concentraties: politicologie, internationale zaken, of stedelijk beleid en administratie. ... [+]

De politicologie masteropleiding biedt studenten een keuze uit drie concentraties: politicologie, internationale zaken, of stedelijk beleid en administratie.

De politicologie concentratie combineert de theorieën en methoden van de politieke wetenschap met de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de vier gebieden: de Amerikaanse politiek, vergelijkende politiek, politieke theorie, of de internationale betrekkingen.

De internationale zaken concentratie is ontworpen om studenten voor professionele en academische carrière in internationale zaken voor te bereiden door middel van opleidingen afgestemd op hun specifieke belangen en doelstellingen. Cursussen variëren van brede overzichten seminars over specifieke delen van de wereld, en worden gecombineerd met een onafhankelijk onderzoek en de masterproef cursussen in nauwe samenwerking met de faculteit leden. Om professionele voorbereiding te bevorderen, het programma publiceert ook student werk in de afdeling Politieke Wetenschappen Journal en plaatst studenten in stages, alsmede studie en werk kansen in het buitenland. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

De kapitein van de beeldende kunst in de bioscoop kunsten is een driejarig programma dat studenten accepteert slechts een full-time basis. ... [+]

De kapitein van de beeldende kunst in de bioscoop kunsten is een driejarig programma dat studenten accepteert slechts een full-time basis. Het biedt een zeer gespecialiseerde opleiding in een samenwerkingsverband hands-on leeromgeving in zes films specialisaties:

Cinematografie Regisseren Na-productie Het produceren Scenarioschrijven Digital Arts (begint in de herfst 2016)

Studenten worden toegelaten tot de opleiding in een van de bovenstaande specialisaties. Hoewel de lessen worden aangeboden in de verschillende specialisaties filmmaken een afgeronde opleiding, eenmaal toegelaten tot een bepaalde specialisatie te bieden, worden de studenten niet toegestaan ​​om over te schakelen.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

De afgestudeerde programma in de prestaties en interactieve mediakunst (PIMA) zal u helpen zich te ontwikkelen tot een performance kunstenaar met een reputatie voor innov ... [+]

De afgestudeerde programma in de prestaties en interactieve mediakunst (PIMA) zal u helpen zich te ontwikkelen tot een performance kunstenaar met een reputatie voor innovatie en creatieve succes. Ons programma zal u de tools te bedenken en uit te voeren op samenwerking, multidisciplinair theatrale stukken te geven. PIMA zal je leren om manieren om technologie te gebruiken in de artistieke samenwerkingen met diverse creatieve disciplines te verkennen. Je studeert met studenten van verschillende achtergronden, die misschien al een gevestigde carrière in een kunst gebied, en die brengen een rijkdom aan invloeden en contacten. Een ander belangrijk onderdeel van het programma is de intense begeleiding ontvangt u van succesvolle alumni en docenten uit vier afdelingen - Kunst, Computer and Information Science, televisie en radio, en Theater - evenals het Conservatorium. Zelfs voordat u overstapt, krijgt u uw artistieke visie hebben gerealiseerd.... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

De MFA in televisie productie bereidt studenten voor op een loopbaan als professionele media schrijvers, producenten, regisseurs en editors. ... [+]

De MFA in televisie productie bereidt studenten voor op een loopbaan als professionele media schrijvers, producenten, regisseurs en editors. Deze productie-based curriculum bloot studenten aan vele programma genres, waaronder, maar niet beperkt tot, documentaire, drama, nieuws, sport, kunst en cultuur, experimenteel, en demonstratie. Studenten ontwikkelen en produceren van inhoud en directe zowel enkelvoudige en meervoudige camera, live geschakeld producties. De MFA programma is gebouwd op een fundament van de productie-esthetiek, kritische analyse, en mediageletterdheid. Er wordt geleerd hoe ze programma's die op de hoogte te creëren, te vermaken en te instrueren het publiek door het interpreteren van de inhoud door middel van een sociaal, politiek en economisch perspectief. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Brooklyn College CUNY

Een business administration diploma kunnen studenten met een verscheidenheid van loopbaantrajecten, variërend van de openbare orde aan de internationale financiering van ... [+]

Een business administration diploma kunnen studenten met een verscheidenheid van loopbaantrajecten, variërend van de openbare orde aan de internationale financiering van het bankwezen. De Accounting, Business Management, Financiën, Economie en afdelingen bieden een 33-credit master of science graad in bedrijfskunde met vijf opties voor specialisatie: economische analyse, wereldwijde business, accounting, algemene zaken, business intelligence en data-analyse.

Optie één is flexibeler en geeft studenten de mogelijkheid om verschillende gebieden van de economie, waaronder de gezondheid van de economie, de overheidsfinanciën en de openbare orde en de internationale handel te verkennen. Optie twee is meer gericht en is nadrukkelijk voor studenten met een interesse in de wereldwijde business. Het omvat cursussen in de wereldwijde financiën en beheer, internationale economie en financiën, onderhandeling en conflictoplossing, mondiale zakelijke omgeving, en internationale human resource management. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

Aanvragers wordt verwacht dat zij het equivalent van ten minste 15 studiepunten in computer en informatica en aanverwante gebieden, met inbegrip van alle van de volgende: ... [+]

Toelatingsexamen eisen

Aanvragers wordt verwacht dat zij het equivalent van ten minste 15 studiepunten in computer en informatica en aanverwante gebieden, met inbegrip van alle van de volgende: kennis van een high-level computer taal (bij voorkeur C ++ of Java), kennis van assembler en computer architectuur, een cursus in discrete structuren, een cursus in datastructuren, en een cursus in calculus. Studenten die niet al deze eisen hebben, kunnen worden aanvaard met de voorwaarde dat ze voltooien van deze cursussen op het bachelorniveau.

[-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

De MS in informatie-systemen is bedoeld voor studenten die ervoor kiezen om zich te concentreren op het gebruik van computersystemen om zakelijke en administratieve activ ... [+]

De MS in informatie-systemen is bedoeld voor studenten die ervoor kiezen om zich te concentreren op het gebruik van computersystemen om zakelijke en administratieve activiteiten en problemen te beheren.

Het programma voorziet in de voorbereiding voor een breed scala van functies binnen de steeds uitbreidende gebied van informatie-systemen en technologie, waaronder computersystemen software ingenieur, computer applicaties software ingenieur, computer systemen analist, database administrator, en netwerk-systemen en data communicatie analist. Al deze functies verschijnen in de top tien betaalde banen in het Bureau of Labor Statistics de lijst van de dertig snelst groeiende banen, geprojecteerd door 2.014. De opleiding bereidt studenten ook voor doctorale studie of onderzoek in het veld. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Brooklyn College CUNY

Dit programma is een onderzoek en theorie-based programma dat de verbinding tussen theorie en praktijk benadrukt. ... [+]

Dit programma is een onderzoek en theorie-based programma dat de verbinding tussen theorie en praktijk benadrukt. Het curriculum onderzoekt de omgevingen en de impact van de elektronische media van sociale, politieke, culturele en economische perspectieven. Studenten krijgen een grondige kennis van de televisie- en radio-industrie, de opkomende digitale media-industrie, mediageletterdheid, en de belangrijkste kritische, theoretische en onderzoek perspectieven op de media in grote lijnen. De opleiding bereidt studenten om hun opleiding toe te passen in een verscheidenheid aan professionele posities of om hun opleiding voort te zetten door het inschrijven in een doctoraal programma.

Toelatingsexamen eisen ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Brooklyn College CUNY Campus