Brooklyn College CUNY

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Brooklyn College

Brooklyn College is een integraal onderdeel van de maatschappelijke, stedelijke en artistieke energie van New York en maakt gebruik van de hele stad als een levende klaslokaal dat begrip van de wereld om hen heen onze studenten verbreedt.

Al meer dan 80 jaar, heeft het college het aantrekken van een breed scala van gemotiveerde studenten - veel van hen immigranten of kinderen van immigranten die wensen om hun leven te verbeteren door middel van een uitstekende opleiding. Ze komen vanwege het college vermaarde faculteit van academici, professionals en kunstenaars die behoren tot de beste in hun vakgebied. Ze weten dat ze zullen moeten leren op een campus beschouwd als een van de mooiste in het land, met een goed uitgeruste faciliteiten, studio's, slimme klaslokalen, en de productie en de praktijk kamers - allemaal met een zeer betaalbare collegegeld.

feiten

Brooklyn College heeft een student inschrijving van 17.390 studenten - 14.115 studenten en 3275 afgestudeerden die afkomstig zijn uit 150 landen en 105 talen spreken.

Het college heeft 120 undergraduate en graduate opleidingen in de creatieve kunsten; geesteswetenschappen; sociale, gedrags- en natuurwetenschappen; wiskunde; onderwijs en bedrijfsleven. Toelatingseisen steeds selectief de afgelopen tien jaar te worden, met een gemiddelde SAT score van 1134 voor 2011. Ontving meer dan 4.000 studenten bachelor en master, evenals geavanceerde certificaten, op onze laatste Aanvang oefeningen.

Academische kansen

Studenten op zoek naar een zeer uitdagende academische programma na strenge totale programma van het college worden uitgenodigd om te solliciteren naar de Macaulay Honors College in Brooklyn College en de gespecialiseerde programma's in de Honors Academy. Toelating tot deze programma's is zeer concurrerend en biedt enorme voordelen, waaronder mogelijk de mogelijkheden om deel te nemen in het academisch rigoureus activiteiten in de stad en over de hele wereld, gratis onderwijs en laptops, stipendia voor reizen en nog veel meer.

Voor studenten, het college hoog aangeschreven Core Curriculum zorgt voor een stevige basis in de vrije kunsten en wetenschappen. Onze sterke advisering programma begeleidt hen tijdens hun studententijd. Zelfs voor hun eerste semester begint, zijn eerstejaars kennis met de Eerste College Jaar, waardoor ze de overgang van middelbare school naar de universiteit door middel van de zomer brug programma's en met Learning Communities that banden tussen hen en met de faculteit te versterken helpt. Preprofessional programma's zijn beschikbaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in techniek, rechten, geneeskunde, optometrie en podotherapie.

Speciale programma's voor afgestudeerde studenten zijn ook aanwezig. De Graduate Investment Program biedt reisbeurzen dat deelname aan nationale en internationale conferenties, onderzoeksbeurzen die goederen en materialen, en workshops over onderwerpen financieren van specifieke belang voor studenten afstuderen ondersteunen - subsidie ​​schriftelijk, scriptie bijstand en nog veel meer. Brooklyn College is ook een actieve rol van graduate CUNY gerichte programma's, waaronder de New York City Louis Stokes Alliance for Minority Participatie, de bruggen tot de promotie en het Latijn / Grieks Instituut.

Het college stimuleert studenten om te studeren in het buitenland door middel van speciale academische programma's. Studenten hebben verkend geneeskunde in China, namen deel aan de archeologische opgravingen in Israël en IJsland, studeerde politieke systemen in Argentinië, maakte documentaires in India, en aangescherpt hun artistieke vaardigheden in Italië en Frankrijk, om er maar een paar te noemen. Ze vaak te helpen bij het onderzoek van hun professoren ', het aangaan van cutting-edge onderzoek tijdens het verkennen van een deel van de wereld ze niet gezien hebben op hun eigen.

Een wereld-klasse faculteit

Brooklyn College professoren zijn prijswinnaars en de ontvangers van nationale financiering van instellingen zoals de NASA, de National Science Foundation, de National Institutes of Health en het Ministerie van Onderwijs. De faculteit bestaat uit Paul Moses, een Pulitzer Prize-winnende journalist; Ursula Oppens, een Grammy Award-genomineerde concertpianist en hedendaagse Amerikaanse muziek performer; Mac Wellman, een Obie Award-winnende toneelschrijver; en Kristoff Diaz, een Tony Award-genomineerde toneelschrijver. Andere opmerkelijke faculteit leden zijn oprichting decaan van de Barry R. Feirstein Graduate School of Cinema en filmmaker Jonathan Wacks, befaamde biograaf Jeanne Theoharis, chemicus Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1.700.000 subsidie-winnaar en psycholoog Anthony Sclafani, internationaal erkende computer theoreticus Rohit Parikh , gewaardeerde audioloog Shlomo Silman, toonaangevend expert in microalgen biotechnologie Juergen Polle en politicoloog en auteur Corey Robin.

Studentenleven

Leven student aan Brooklyn College actief is divers en veelzijdig. Onze studenten zijn actief in meer dan 100 studenten clubs en organisaties verspreid over een breed scala van culturele, etnische gemeenschap, de media, artistieke, sociale actie, religieuze en andere speciale belangen. Meer dan een dozijn corpora brengen Griekse leven op de campus. Intramurale sporten zijn populair, en bekroonde basketbal het college, cross country, voetbal, softbal, tennis en volleybal teams strijden in de divisie III niveau van de National Collegiate Athletic Association.

Bouwen voor de Toekomst

Brooklyn College heeft gebroken grond voor een nieuw centrum voor de podiumkunsten, die een passend huis zal zorgen voor zijn bekroonde prestatie's. Het college is ook diep in de planning voor een nieuwe state-of-the-art wetenschap complex.

Campus leven

Als Brooklyn College student, maak je deel uit van een diverse en levendige gemeenschap van wetenschappers. We zijn toegewijd aan het verstrekken van een veilige ruimte waarin u kunt verkennen alle aspecten van het leven op de campus, of academische, sportieve, culturele, politieke, recreatieve, sociale of geestelijke.

Onze studenten zijn nieuwe middelbare school afgestudeerden die net beginnen hun carrière college, studenten met een graad al in de hand en werken in de richting van hun geavanceerde graad, overdragen studenten van andere hogescholen, veteranen, studenten van andere staten en landen, en volwassenen terug te keren naar school. En we bieden een breed scala van de campus activiteiten waarmee u kunt hen ontmoeten. U kunt deelnemen aan een van onze intercollegiate of intramuraal sportteams, of toon uw steun als toeschouwer bij onze spellen; uitgegroeid tot een gemeenschap vrijwilliger of deelnemen aan student de overheid; pandrecht één van onze vele Griekse organisaties; lid worden van een of meer van onze 100 studenten clubs; of ga naar het Westen Quad Center voor een goede training of een pick-up basketbal spel.

Een van de beste manieren om anderen te ontmoeten is door het verplaatsen in op de Residence Hall, die alle gemakken van thuis, plus toegevoegd gemakken, tegen betaalbare prijzen biedt. Maar onze woon-studenten - en dat is het grootste deel van onze studenten - hebben tal van plaatsen om te ontmoeten, ook, zoals onze 24/7 Library Café, die een Starbucks omvat; de bruisende Student Center; en onze mooie (en zeer goed onderhouden) terrein.

Er zijn ook twee dozijn op de campus en instituten - hubs van leren en sociale activiteit voor degenen die hebben dezelfde interesses met de jouwe. En speciale evenementen het hele jaar open zijn voor iedereen, verenigen ons in een hechte gemeenschap.

Wij raden u aan om een ​​actief lid van Brooklyn College geworden. Als u hulp in het navigeren in de vooruitzichten voor u beschikbaar nodig, de afdeling Studentenzaken, in samenwerking met het Bureau van de Academische Zaken, zal u helpen bij het selecteren van de mogelijkheden die uw campus ervaring zal verrijken.

een

Locaties

New York

Brooklyn College

Address
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 718-951-5000

Accreditaties

AACSB Accredited