Bowie State University College of Arts and Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bowie State University bouwt aan een gedurfde toekomst op basis van een trots erfgoed!

Bowie State, opgericht in 1865, is de oudste historisch zwarte universiteit / universiteit in Maryland en een van de tien oudste van het land. Het is ook een diverse universiteit waarvan de studenten, samen met docenten en personeel, veel etnische en culturele achtergronden vertegenwoordigen.

Bowie State University biedt hoogwaardige en betaalbare educatieve mogelijkheden voor studenten met ambities om te bereiken en te slagen. Naast de 23 niet-gegradueerde majors, biedt Bowie State 20 masteropleidingen, 14 specialiteitscertificaten en twee doctoraatsprogramma's met specifieke focus op wetenschap, technologie, bedrijfskunde, onderwijs en aanverwante disciplines. Een ondersteunende academische omgeving stelt studenten in staat kritisch te denken, nieuwe ontdekkingen te doen, verschillen te waarderen en op te komen als leiders in een zeer technische, snel veranderende mondiale samenleving.

Bowie State's Center for Natural Sciences, Mathematics and Nursing omvat onderzoeks- en instructielaboratoria, flexibele klaslokalen, een verpleegsimulatievleugel en een volledig gesloten kas. Bowie State is ook de thuisbasis van een volledig Steinway Fine and Performing Arts Center, uitgerust met de nieuwste technologieën voor digitale mediakunst en muziekproductie.

Als lid van het University System of Maryland bevestigt Bowie State de missie van het systeem om hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare onderwijskansen te bieden.

Bowie State ligt midden in een van de meest opwindende grootstedelijke gebieden van het land, op korte afstand van Washington, DC en Baltimore. Tegelijkertijd heeft het een serene campus op een bebost gebied van 300 hectare in de voorsteden. Met zeven residentiehallen is de universiteit een centrum van 24/7 studentenleven, maar het biedt ook handige avondlessen en online cursussen voor professionals in loondienst die vooruit willen in hun carrière.

Bekijk Bowie State van dichterbij: wat je ziet, zal je bevallen.

Locaties

Bowie

Address
Jericho Park Road,14000
20715 Bowie, Maryland, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden