Boutique Universities Consortium

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Consortium van Boutique Universiteiten helpt studenten te bereiken van economische en sociale vooruitgang door middel van een student-centric benadering van het onderwijs. Onze kleine hogescholen ons toelaten om een ​​uitzonderlijke, persoonlijke en flexibele diensten voor studenten, evenals een kwaliteit van het onderwijs te bieden tegen een betaalbare prijs.

Verenigde Staten University

On-Campus, Online en Blended Opties

Het bereiken Succes door de student centraal Onderwijs Regionaal erkende Gevestigd in San Diego, Californië Diverse studenten

Verenigde Staten universiteit ligt in de zuidwestelijke hoek van de Verenigde Staten: het prachtige San Diego, Californië. Mooie stranden van San Diego en de internationale cultuur trekken bezoekers uit de hele wereld. San Diego is beoordeeld als een van de meest gewilde Amerikaanse steden op basis van het weer, recreatie, zakelijke en culturele mogelijkheden.

Aan het regionaal erkende Verenigde Staten University, zijn we trots op de principes van een studentgerichte onderwijs; een opleiding waarin de hele universitaire gemeenschap is toegewijd aan het succes van elke student.

Universiteit van de Potomac

On-Campus, Online en Blended opties Wij begeleiden u naar uw toekomst. We vieren uw succes.

Regionaal erkende Locaties in Washington DC en Wenen, Virginia Flexibel voor studenten met alle schema's

De universiteit van Potomac biedt een levendige multiculturele sfeer. Het is gelegen in het hart van de Amerikaanse hoofdstad Washington, DC; ook de thuisbasis van het hoofdkwartier van vele toonaangevende organisaties, non-profit organisaties, internationale organisaties en ambassades uit de hele wereld.

Studenten kunnen University klassen in Washington DC, Virginia of online bij te wonen. Universiteit van de Potomac heeft veel voordelen voor studenten met een druk leven. Ongeacht uw plannen eisen, Universiteit van de Potomac partners bij elke student om de instrumenten en middelen voor een gepersonaliseerde educatieve ervaring die voldoet aan uw behoeften te voorzien.

London College of International Business Studies

Gelegen in het hart van het centrum van Londen, Engeland Application, ervaring en stages beschikbaar International campus met wereldwijde ervaring

The London College of International Business Studies (LCIBS) is een particuliere universiteit gelegen in het hart van het centrum van Londen. LCIBS heeft een omgeving waar een student zowel een praktische en analytische kennis van hun gekozen onderwerp maar ook als onderdeel van een werkelijk wereldwijde omgeving kan krijgen gemaakt. We hebben programma's die het bedrijfsleven, de gezondheidszorg management, accounting / financiën, marketing, public relations en sportmanagement dekken. Wat stelt LCIBS onderscheidt van alle andere HE college is hoe de openbare orde en de ethiek onderbouwen al onze programma's.

UBIS

On-Campus, Online en Blended Opties

Internationaal geaccrediteerde Gelegen in het hart van Genève, Zwitserland - een bedrijf van de wereld Exclusieve Global Opportunities

UBIS is gelegen in het hart van Genève, Zwitserland, misschien wel een van de meest invloedrijke hoofdsteden van de wereld. UBIS geeft u de keuze van fysiek studeren in Genève-de levendige, wereldwijde business kapitaal of om online te studeren. UBIS Universiteit biedt bachelor- en masterdiploma in Business Administration en Internationale Betrekkingen.

UBIS schrijft momenteel studenten uit meer dan 40 landen en is een actieve partner van meer dan 35 programma's voor samenwerking in vele andere landen. Die dynamiek creëren exclusieve graden en mogelijkheden uniek afgestemd op de behoeften van bedrijven en organisaties te pakken voor een geglobaliseerde carrière.

Locaties

VS Online

Address
VS Online, Verenigde Staten

Zwitserland Online

Address
Zwitserland Online, Zwitserland

San Diego

Address
United States University
830 Bay Blvd, Chula Vista

91911 San Diego, Californië, Verenigde Staten

Washington

Address
University of the Potomac
1401 H St NW #100

20005 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Londen

Address
London College Of International Business Studies
14 Southampton Place

WC1A 2AJ Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Genève

Address
UBIS University of Business and International Studies
Avenue Blanc 46

1202 Genève, Genève, Zwitserland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden