Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lees meer over hoe BU is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Maximaliseer uw potentieel voor succes. Verdien een masterdiploma van de Graduate School of Arts & Sciences aan de BU.

Welkom! Arts & Sciences is de grootste academische afdeling van Boston University, het hart van een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse. Onze faculteit in de Graduate School of Arts & Sciences is een van 's werelds meest gerespecteerde professoren, onderzoekers en professionals in hun disciplines. Onze alumni leiden innovatie en onderzoek en maken impact op hun vakgebied . Onze campus is Boston, een stad vol geschiedenis, cultuur en diversiteit, en wemelt van de mogelijkheden voor connecties en carrières.

Kwalificaties voor toelating

Degenen die een bachelordiploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit of met gelijkwaardig internationaal onderwijs, kunnen een aanvraag indienen.

  • Je bachelorprogramma moet inleidende studies in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen omvatten; het voltooien van specifieke cursussen zonder credit kan nodig zijn om een tekort te compenseren.
  • Je kunt een masteropleiding aanvragen als je een bachelordiploma hebt (als je een driejarige opleiding hebt, moet je misschien een eenjarige masteropleiding of postuniversitair diploma in een relevant vak afleggen).
  • Je mag je niet tegelijkertijd inschrijven voor meer dan één graduate programma tenzij de programma's deel uitmaken van een BU-goedgekeurde gecombineerde graad.
  • Als je twee keer bent afgewezen voor toelating tot dezelfde opleiding, moet je een goedkeuringsbrief voor de aanvraag indienen van de huidige directeur van graduate studies van de afdeling waar je toelating vraagt.

Locaties

Boston

Address
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden