Lees de Officiële Beschrijving

Maak je klaar om je innerlijke Husky te ontketenen!

Dit is een spannende tijd voor jou. U staat op het punt te ontdekken wie u bent en Bloomsburg University biedt u de mogelijkheid al uw interesses te verkennen. Sinds 1839 heeft de BU een traditie van academische excellentie. Een netwerk van meer dan 70.000 alumni voor stage- en carrièrekabonnementen helpt je om in slechts vier jaar van high school senior naar arbeidskrachten te gaan.

Onze vriendelijke campusgemeenschap hier aan de Bloomsburg University staat klaar om u te verwelkomen. Je ervaart aanpasbare kernklassen, studentenonderzoek en samenwerking met je professoren, evenals vrijwilligerswerk in de gemeenschap. Met 56 afstudeerrichtingen en 58 minors behalen studenten persoonlijk en professioneel succes door ervaringsgerichte mogelijkheden die een aanvulling vormen op het onderwijs in de klas. We hebben de technologie en hands-on leren die u zullen helpen opvallen. Met meer dan 250 studentenclubs en -organisaties is er voor elk wat wils. Door al deze ervaringen zul je comfortabel genoeg zijn om je te verdiepen in de ideeën die je fascineren, nieuwe activiteiten op te zetten zoals rotsklimmen of dansen, en je carrière starten - allemaal tegelijkertijd!

Een ding dat ons onderscheidt is Professional U. Bij de BU integreren uw vele ervaringen, die u verbinden met alumni, werkgevers en kansen, de academische ervaring met professionele ervaring in 'echte' omgevingen. We focussen ons op het voorbereiden en inspireren van studenten om zelfvertrouwen aan de leiding te krijgen door middel van één professionele ervaring per jaar per student.

Waarom Bloomsburg University ?

Bloomsburg University biedt een persoonlijke en vriendelijke leeromgeving die de overgang van internationale studenten naar een nieuw onderwijssysteem en -cultuur vergemakkelijkt. Om onze internationale studenten te helpen acclimatiseren, bieden wij:

 • Een peer mentoring-programma om u te helpen zich aan te passen aan het universitaire leven in de VS.
 • Academische en ESL-ondersteuning
 • Toegelaten studenten komen in aanmerking voor een 50% buiten de staat zijnde collegegolf, op basis van financiële behoefte
 • Stage en ervaringsgerichte ervaringskansen
 • Subsidiemogelijkheden voor onderzoek
 • Career Prep Boot Camp bereidt je voor op de wereld

Erkenningen en onderscheidingen

Bloomsburg University staat bekend om de volgende erkenningen en onderscheidingen, en de lijst blijft groeien!

Nationale en regionale erkenningen:

 • Topuniversiteiten in de noordelijke regio - Amerikaans nieuws
 • # 5 onder vierjarige colleges in Pennsylvania - Schools.com. De ranglijst richt zich op betaalbaarheid, flexibiliteit en studentendiensten met behulp van de meest recente overheidsgegevens om hogescholen en universiteiten in de hele staat te evalueren.

Onderscheidingen academisch programma:

 • Verplegingsprogramma beoordeeld als # 1 in PA en # 60 in de VS - CollegeAtlas.org
 • Digital Forensics-programma is aangewezen als een nationaal centrum voor academische excellentie in Cyber ​​Defense Education.
 • Lid NCAA Afdeling Defensie Concussie Assessment, Onderzoek en Onderwijs Consortium.
 • Top Noord-Amerikaanse scholen - Sales Education Foundation's (SEF) lijst van de beste universiteiten met professioneel verkooponderwijs 2017
 • Gerangschikt als een van de 25 beste bachelordiploma's in het speciaal onderwijs voor 2017 - Beste onderwijsgraden, de leidende gids voor educatieve carrières en hogescholen.
 • Een van de top tien scholen in PA voor justitie majors - Zippia.com

BU is een geweldige plek om jou te zijn. Een geweldige plek om jou te worden .

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Bloomsburg University

Educatieve technologie is een divers veld met mogelijkheden voor individuen in verschillende eclectische rollen, allemaal gericht op het creëren van webgebaseerde instruc ... [+]

Overzicht

Instructional Technology is een divers veld met kansen voor individuen in verschillende eclectische rollen, allemaal gericht op het creëren van webgebaseerde instructie. De behoefte aan instructeurs is geweldig. De groeiende hoeveelheid informatie die elk jaar wordt gecreëerd en de behoefte aan meer en meer leren, zorgen voor een behoefte aan instructeurs en het voortdurend veranderende technologische veld.

Instructietechnologie kan het bestuderen van het gebruik van de volgende soorten media omvatten:

Spellen en simulatiesWeb 2.0-technologieënVirtuele wereldenOp audio en video gebaseerde instructiesWeb-gebaseerde cursussen en klassenEvaluatie van online onderwijsinspanningenMobiel lerenEducatieve technologieprogramma'sMS in onderwijstechnologie - Bedrijfsconcentratie: voor diegenen die een carrière willen beginnen in de opleidings- en ontwikkelingssector van het bedrijfsleven, de industrie, non-profitorganisaties of de overheid.MS in Instructional Technology - IT-specialist: voor professionals die zijn belast met de integratie van interactieve technologieën in educatieve onderwijsomgevingen.eLearning Specialist Certificate: voor professionals die zijn belast met de integratie van interactieve online technologieën in zowel educatieve als professionele trainingsomgevingen.Instructional Game Design Certificate: Leer de vaardigheden om succesvolle educatieve spellen te ontwerpen en ontwikkelen in dit 5-gangencertificaat.... [-]
Verenigde Staten Bloomsburg
September 2019
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands