Black Hills State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Black Hills State University is een master-niveau universiteit die excellentie in onderwijs en leren bevordert; steunt onderzoek, creatieve en wetenschappelijke activiteiten en biedt service aan de staat, regio's, landen en wereldwijde gemeenschap. BHSU levert innovatieve, hoogwaardige undergraduate (associate en baccalaureaat) programma's in de kunsten, letteren, onderwijs, gedragswetenschappen, wiskunde, sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, business en technologie, alsmede geselecteerde disciplines van kracht op de graduate niveau. Black Hills State University is de enige uitgebreide universiteit in het westen van Zuid-Dakota.

BHSU Vision Black Hills State University zal worden erkend als een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige Universiteit in de regio van de Zwarte Heuvels, de staat, de natie en de wereld.

Wij, bij Black Hills State University, zijn toegewijd aan:

Beurs We gaan in de wetenschap van het onderzoek en de creatieve activiteit om kennis en kunst bijdragen aan de gemeenschap, de staat, de regio, de natie en de wereld; we gaan in de beurs van het onderwijs door gebruik te maken van relevante en geavanceerde praktijken om studenten voor te bereiden op de toekomst; en we gaan in de beurs van de dienst door het aanvaarden leidinggevende functies in de samenleving en het maken van zinvolle bijdragen tot het beroep en voor het grote publiek.

Student-Centeredness Wij accepteren de verantwoordelijkheid van het transformeren student leven en behandelen elke student met waardigheid en respect.

Educational Excellence and Life Long Learning We gaan in het doen van kwaliteit van het werk door te reflecteren op onze prestaties, onze creativiteit en vindingrijkheid, en in onszelf voortdurend uitdagen om te verbeteren.

Integriteit We houden ons aan de ethische normen van uitmuntendheid en accepteer de verantwoordelijkheid voor persoonlijke beslissingen en handelingen, die van invloed zijn onze reputatie als een dynamisch en vindingrijk instelling voor hoger onderwijs dat studenten vooraan in het midden plaatst.

Inclusiviteit We omarmen de multi-dimensies van de menselijke verschillen door het beoefenen van inclusief onderwijs en onvoorwaardelijke positieve aandacht, het ondersteunen van multiculturele leerervaringen voor iedereen, en het stimuleren van internationale uitwisseling.

Innovatie en verandering We anticiperen op toekomstige behoeften en gebruiken onze verbeelding inspelen op unieke kansen voor groei te zijn door het stimuleren van respectvolle dialoog die een open uitwisseling van ideeën stimuleert waarbij actief luisteren en kritisch denken het behoud van een levendige leergemeenschap voor studenten, medewerkers, docenten, administratie, alumni , en het publiek.

Locaties

Spearfish

Black Hills State University

Address
Black Hills State University, Office of Admissions
1200 University St. Unit 9502

57799-9502 Spearfish, zuid Dakota, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 605-642-6343

Spearfish

Black Hills State University, Rapid City Campus

Address
Black Hills State University, Rapid City Campus, 4300 Cheyenne Blvd
57719 Spearfish, zuid Dakota, Verenigde Staten