Birmingham-Southern College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Je kunt overal gaan voor een hbo-opleiding. Bij Birmingham-Southern College, We zijn toegewijd aan het werken binnen een liberal arts-kader om u het bieden hands-on ervaringen die je nodig hebt om te slagen-het maakt niet uit welk gebied je kiest. Onze unieke januari Exploration term geeft je vier weken van de flexibiliteit om je dromen na te streven, en onze top-notch academische programma geeft je de vaardigheden om te slagen te geven.

Bij BSC, zult u:

Verken de wereld en ontdek je eigen passies. Neem een ​​klasse die je inspireert of een bezoek aan een land waar je alleen hebt gezien op een kaart. Maak vrienden, dat geeft je nieuwe perspectieven op het leven, uit te breiden uw horizon in een campus club, of test je grenzen op het speelveld. Je zult je eigen pad te vinden, al tijdens de bouw van de vaardigheden die werkgevers willen van vandaag.

Ervaring leren op een nieuwe manier. Aan te pakken uitdagingen u nooit gedacht, neem dan wat je leert buiten het klaslokaal. Wat u ook kiest een stage, onderzoek met een professor, een een-op-een mentorschap, een dienst project, of uw eigen uitvinding-je zult krijgen de tools die u nodig hebt om te slagen in de wereld van werk.

Excel voor het afstuderen en daarbuiten. Onze studenten behoren tot de beste, en onze alumni overtreffen alle verwachtingen. Of ze nu een Amerikaanse senator, museumdirecteur, bekroonde auteur, NASA wetenschapper, advocaat, ondernemer, arts, of meer, zij krediet BSC voor hun succes. Niet alleen dat, maar ze zijn bereid om te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Locaties

Birmingham

Address
Birmingham-Southern College
900 Arkadelphia Road

AL 35254 Birmingham, Alabama, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: