Lees de Officiële Beschrijving

De beste openbare universiteit in het noordoosten.

Een instelling van wereldklasse, Binghamton University biedt studenten een brede, interdisciplinaire opleiding met een internationaal perspectief en een van de meest levendige onderzoeksprogramma's in de natie. Gerangschikt onder de elite openbare universiteiten in het land, daagt Binghamton studenten academisch uit, niet financieel, in zijn unieke, best-of-both-worlds omgeving. Onze academische cultuur wedijvert met een eersteklas private universiteit - rigoureus, collaboratief en moedig innovatief - terwijl onze campuscultuur een voorbeeld is van de beste vorm van openbare universiteitservaring: rijk gevarieerde studenten, een actief sociaal leven en een diepe betrokkenheid bij de gemeenschap. Onze studenten, zowel studenten als afgestudeerden, werken één op één samen met een uitzonderlijke faculteit en baanbrekende wetenschappers. Ze maken gebruik van speciale academische mogelijkheden zoals gecombineerde graden, studiegroepen voor vreemde talen en een ongeëvenaard internationaal onderwijsprogramma.

Binghamton in een oogopslag

Mensen over de hele wereld leren wat New Yorkers al decennia weten: de Binghamton University is een van de belangrijkste openbare universiteiten van Amerika. We trekken uitstekende studenten en een bekroonde faculteit aan die partners zijn in actieve ontdekking - we verzamelen geen kennis, we creëren het. Lees meer over wat de Binghamton University ervaring zo uitzonderlijk maakt. Rigoureuze academici

 • De Fiske Guide to Colleges (2013) erkent Binghamton als een van de 'vooraanstaande openbare universiteiten in het noordoosten' en noemt het een 'best buy'.
 • De universiteit bestaat uit zes scholen: Harpur College of Arts and Sciences, het College of Community and Public Affairs, de Decker School of Nursing, de School of Management en de Thomas J. Watson School of Engineering and Applied Science and the School of Pharmacy and Farmaceutische Wetenschappen.
 • Binghamton's School of Management staat op de 25e plaats in de natie tussen de openbare instellingen door Bloomberg BusinessWeek.
 • Onze faculteit omvat tal van wetenschappers van Fulbright, Ford en Guggenheim.
 • Twee teams van Watson School computerwetenschappen studeerden eerste prijs in de Nationale Federale Luchtvaart Administratie Ontwerpwedstrijd voor Universiteiten - een voor zijn plan dat aardwarmte gebruikt om sneeuw en ijs van landingsbanen te verwijderen en de andere voor het aanbieden van manieren om afval te recycleren. ijsvloeistoffen.

Prachtige campus en community

 • De campus is verspreid over 930 hectare op een beboste heuvel boven de Susquehanna-rivier in de buitenwijk Binghamton van Vestal.
 • De universiteit ontvangt consequent de hoogste erkenning in The Princeton Review's jaarlijkse "groene rating" van hogescholen.
 • Het natuurreservaat op de campus beschikt over 190 hectare beschermd bos en waterrijke gebieden met wandel- / fiets / hardlooppaden en een vijver van 6 hectare.
 • Downtown Binghamton biedt een opera-gezelschap van wereldklasse, een symfonieorkest, bioscopen, clubs, ongelooflijke restaurants, bars en professionele hockey- en honkbalteams.

Innovatieve woon-leerfaciliteiten

 • Onze studenten zijn gemodelleerd naar de Universiteit van Oxford en wonen in zes moderne woongemeenschappen, elk met een eigen karakter en buurtgevoel.
 • Het uitgestrekte wetenschapscomplex met vier gebouwen - binnenkort vijf terwijl de bouw vordert op een nieuw wetenschapsterrein - beschikt over een kas met meerdere klimaten - een van de grootste onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten in zijn soort - verdeeld in tropisch, gematigd, alpine en woestijnzones.
 • Het Innovative Technologies Complex (ITC) is de thuisbasis van het Bioengineering Building, dat beschikt over state-of-the-art, modulaire laboratoria en klinische onderzoeksruimte en een starterssuite voor nieuwe bedrijven. Het complex omvat ook het Engineering and Science Building, waar het decanaat van de Watson School is ondergebracht, evenals de afdelingen werktuigbouwkunde en elektrotechniek / computertechniek, ultramoderne laboratoriumruimte, suites voor startende bedrijven en kantoren.
 • Het ruime Anderson Center for the Performing Arts presenteert een 'transformerend' theater met 1200 zitplaatsen en een intrekbare achterwand voor zitplaatsen op grasvelden en viert het 25-jarig jubileumseizoen.
 • De permanente collectie van het Universitair Kunstmuseum omvat meer dan 3000 moderne en oude stukken, waaronder een nationaal erkende Aziatische kunstgalerij.
 • Progressive Architecture kenmerkte onze twee prachtige academische gebouwen, waar de scholen voor management, verpleging en onderwijs en het Office of Undergraduate Admissions woonden.

Actieve, atletische gemeenschap

 • Het Binghamton Bearcats veld 21 NCAA Division I varsity teams.
 • Studenten kiezen uit tientallen competitieve en gewoon voor de lol club en intramurale sportteams, van voetbal tot coed trefbal.
 • FitSpace is ons ultramoderne fitnesscentrum met persoonlijke personal trainers en 45 groepslessen per week.
 • Ons geweldige Outdoor Pursuits-programma organiseert dag- en weekend kajakken, klimmen, wandelen en kamperen naar de vele nationale parken van de regio.

Succesvolle afgestudeerden

 • Ons vierjarig afstudeercijfer behoort tot de hoogste in de natie onder onze peer-publieke onderzoeksuniversiteiten.
 • 20% van de undergraden gaat door met het behalen van een diploma van Binghamton.
 • Binghamton heeft meer dan 30 doctorale programma's in kunst en wetenschappen en zijn professionele scholen en kent elk jaar meer dan 100 doctoraten toe.
 • 86% van de Binghamton-studenten die een rechtenstudie hebben gevolgd, worden geaccepteerd, vergeleken met 76% op nationaal niveau.
 • Onze grads gaan naar de medische school met tarieven die 13% boven het nationale gemiddelde liggen.
 • Er zijn meer dan 120.000 Binghamton-alumni verspreid over alle 50 staten en over de hele wereld.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Binghamton University

Binghamton University's graduate programma in de chemie biedt de Master of Arts (MA), Master of Science (MS) en Doctor of Philosophy (PhD) graden in de chemie voor studen ... [+]

MA in de chemie

Binghamton University's graduate programma in de chemie biedt de Master of Arts (MA), Master of Science (MS) en Doctor of Philosophy (PhD) graden in de chemie voor studenten die een innovatieve, concurrerende en zeer gemotiveerd in de traditionele gebieden van de analytische, anorganische, organische en fysische chemie, alsmede andere relevante interdisciplinaire onderwerpen.

Tegen het einde van het eerste jaar, wordt elke student gekoppeld aan een faculteit adviseur op basis van onderzoek interesses en beschikbaarheid. Onze afdeling adviseurs bieden begeleiding van leerlingen gedurende hun academische carrière, van natuurlijk selectie aan onderzoek en ontwikkeling.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

Het ministerie van Geografie aan Binghamton University biedt een Master of Arts (MA) in de geografie. Wij streven ernaar om onderwijs, onderzoek en publicatie in de disci ... [+]

MA in de geografie

Het ministerie van Geografie aan Binghamton University biedt een Master of Arts (MA) in de geografie. Wij streven ernaar om onderwijs, onderzoek en publicatie in de discipline van de geografie, evenals de trein studenten te bevorderen en verder te gaan naar hun expertise om de gemeenschap in het algemeen.

Studenten kunnen streven naar een van de vijf tracks:

General geografie Cartografie en geografische informatiesystemen (GIS) Milieu- en resource management Stedenbouw en de toegepaste geografie Ras en etniciteit

Een bachelor's degree in de geografie is niet vereist voor toelating tot de graduate programma, maar studenten zonder een aardrijkskunde achtergrond kan nodig zijn om aanvullende cursussen te nemen voor de voltooiing van de MA. Een interdisciplinaire afgestudeerde certificaat in stroomgebieden studies en het management beschikbaar is, evenals een versnelde BA + MA spoor.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

Het ministerie van Mathematical Sciences biedt een professioneel gerichte Master of Arts opleiding toegepaste statistiek. De levendige en veelzijdige curriculum richt zic ... [+]

ma in de toegepaste statistiek

Het ministerie van Mathematical Sciences biedt een professioneel gerichte Master of Arts opleiding toegepaste statistiek. De levendige en veelzijdige curriculum richt zich op de opleiding die in de echte wereld van toepassing is, en het programma is erop gericht om je vaardigheid statistici voor te bereiden op professionele loopbaan in de industrie. De baan omvat een integrale lab component die de praktijk van de hedendaagse gegevensanalyse benadrukt en in aanraking met methoden, software en theorie vaak gebruikt in toepassingen van statistiek.

Het programma vereist cursussen die specifiek zijn voor het gebied van toegepaste statistiek, en de student is nodig om 10 cursussen en twee 1-krediet sluitstuk seminars eindigen voor een totaal van 42 studiepunten. Een exit examen of eindscriptie is niet vereist.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

Het programma heeft een sterke nadruk op kwantitatieve training. De PhD in het bijzonder vereist een solide wiskundige basis. Voor studenten die achtergrond ontbreken in ... [+]

MA in economie

Het ministerie van Economie biedt opleidingen die leiden tot de Master of Arts (MA) en Doctor of Philosophy (PhD) graden in de economie. Het programma is gerangschikt 10e in de landbouw en natuurlijke hulpbronnen, en 19 in de economische geschiedenis tussen al-PhD toekenning van instellingen in de Verenigde Staten. Onlangs vernieuwde en voortdurend uit te breiden, het programma beoogt best presterende studenten die bereid zijn om grondig onderzoek te verrichten. Studenten niet nodig om een ​​bachelor's degree in economie, maar aanvragers moeten een sterke wiskundige achtergrond hebben.

Momenteel economische faculteit kan begeleiden proefschriften op de volgende gebieden (volgens de Journal of Economic Literature (JEL) standaard classificatiecodes):... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

Of u nu een globetrotter die ook over het onderwijs of een gecertificeerde leraar die wil uw professionele repertoire, de Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) gradu ... [+]

ma in het onderwijs - TESOL

Of u nu een globetrotter die ook over het onderwijs of een gecertificeerde leraar die wil uw professionele repertoire, de Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) graduate opleiding aan Binghamton University kan u helpen uw behoeften uit te breiden gepassioneerd. Het TESOL programma biedt de Master of Science in het Onderwijs (msed) en de Master of Arts (MA) graden. De MA in staat stelt afgestudeerden om les te geven in het Engels als Tweede Taal (ESL) programma's op universiteiten of in andere Engels programma's over de hele wereld. Dit nummer is ook geschikt voor internationale studenten die willen worden betrokken in het Engels onderwijs in de hele wereld, zoals de ESL programma's in het hoger onderwijs of andere intensief Engels programma. De msed is bedoeld voor mensen die al gecertificeerd op zoek naar Engels talen leren (ELL) onderwijzen in K-12-instellingen.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Binghamton University

... [+]

Een 3,0 GPA in een graduaat, met de meeste cursussen regelmatig ingedeeld (niet als "pass / fail") Rekening houdend met de verschillende indeling schalen gebruikt in de hele wereld, elke academische afdeling evalueert internationale transcripten om vast te stellen op een case-by-case basis of ze één van de bovenstaande eisen aan te tonen.

Een bachelordiploma in de antropologie, biologie, verzorging, pre-geneeskunde, publieke en internationale gezondheid, psychologie of een andere wetenschap of sociale wetenschappen is wenselijk voor toelating.

Om te solliciteren, moet u de volgende materialen in te dienen. Voor algemene richtlijnen voor deze materialen, zie de toelatingseisen website.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

De afdeling Chemie biedt studenten de mogelijkheid om te studeren in de traditionele gebieden van de chemie en in de groeiende interdisciplinaire gebied van biochemie, mi ... [+]

MS in de chemie

De afdeling Chemie biedt studenten de mogelijkheid om te studeren in de traditionele gebieden van de chemie en in de groeiende interdisciplinaire gebied van biochemie, milieuchemie en materialen scheikunde. Studenten werken nauw samen met hun faculteit mentor, maar hebben ruime mogelijkheden tot interactie met de faculteit in andere disciplines, zoals geologie, natuurkunde, materialen / mechanische engineering en biologie.

Studenten specialiseren zich in een gebied van chemie, het nemen van hun cursussen, examens en het uitvoeren van onderzoek op dat gebied.

Elke student heeft een onderzoek adviseur door de student op basis van zijn of haar onderzoek belangen en de beschikbaarheid van financiering en de ruimte van de faculteit lid gekozen. Deze beslissing wordt meestal gemaakt in het eerste jaar, hoewel sommige studenten aan de universiteit komen specifiek om te werken met een bepaald lid van de faculteit. Dit is een gezamenlijke beslissing en de student moet besprekingen met diverse docenten hebben alvorens een adviseur wordt voorgesteld. De selectie van een adviseur is een belangrijke beslissing, omdat de adviseur helpt studenten met natuurlijk selectie en begeleidt hen bij de ontwikkeling van een levensvatbare onderzoeksprogramma.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

De Master of Science in Zaken Studenten Administratie opleiding is geschikt voor degenen die willen carrière in het hoger onderwijs. Het programma is gebaseerd op zowel d ... [+]

ms in studentenzaken administratie

De Master of Science in Zaken Studenten Administratie opleiding is geschikt voor degenen die willen carrière in het hoger onderwijs. Het programma is gebaseerd op zowel de student de ontwikkeling van de theorie en het concept van de theorie-to-practice-to-theorie. Zo, een onderliggende doelstelling van het programma is om professionals die beschikken over praktische kennis van hoe de student ontwikkeling theorie in de praktijk gebruikt en hoe de praktijk dient om de toekomstige ontwikkeling van de theorie op de hoogte te stellen.

Het programma beoogt te bereiden administratieve leiders en medewerkers die zijn comfortabel werken met mensen van diverse achtergronden in posities die beslissers nodig hebben om te reageren op de afdeling / unit situaties waarbij rekening wordt gehouden met hoe hun beslissingen van invloed zijn andere systemen (zoals afdelingen en / of divisies) binnen de instelling.... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Binghamton University

Binghamton University biedt programma een innovatieve master in duurzame gemeenschappen. Dit programma weerspiegelt vitale behoeften van de gemeenschap voor gezamenlijk b ... [+]

Masteropleiding Sustainable Gemeenschappen

Binghamton University biedt programma een innovatieve master in duurzame gemeenschappen. Dit programma weerspiegelt vitale behoeften van de gemeenschap voor gezamenlijk beleid, processen en relaties. De levendige curriculum omspant verschillende disciplines, waaronder geografie, het openbaar bestuur en milieustudies. Studenten kunnen een natuurwetenschap / ecologisch perspectief of een sociaal / policy-based spoor na te streven. Alle studenten krijgen zowel theoretische en praktische opleiding gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven door de integratie van economische, sociale en ecologische kwesties en strategieën.

Graden Aangeboden MS in duurzame gemeenschappen MA in duurzame gemeenschappen De rol van duurzaamheid professionals is gegroeid ... [-]
Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

Binghamton University's nationaal erkende Department of Music biedt de Master of Music (MM) en de Master of Music in Opera opleidingen. De eerste is het meest geschikt vo ... [+]

mm in de muziek

Binghamton University's nationaal erkende Department of Music biedt de Master of Music (MM) en de Master of Music in Opera opleidingen. De eerste is het meest geschikt voor muziek professionals en opvoeders met verschillende concentraties. De laatste treinen jonge kunstenaars voor een carrière in de opera. De Tri-Cities Opera biedt de opera studenten met een professionele resident artist programma, waardoor enorme groei in de persoonlijke, professionele en creatieve inspanningen door middel van het uitvoeren van met TCO. Aspirant-studenten worden aangemoedigd vroeg voor een beperkt aantal assistentschappen, beurzen en prijzen toe te passen.

Onze Master of Music programma bestaat uit vijf concentraties:... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University

(MPA) -programma Binghamton University Master of Public Administration werkt in samenwerking met maatschappelijke organisaties om studenten voor te bereiden om de leiders ... [+]

mpa in het openbaar bestuur

Geaccrediteerd door het netwerk van scholen van openbare orde, zaken, en Administration (NASPAA), Binghamton University Master of Public Administration (MPA) programma werkt in samenwerking met maatschappelijke organisaties om studenten voor te bereiden om de leiders van morgen, vernieuwers, en zijn publieke en non -profit dienst managers. Afgestudeerden zijn uitgerust met praktische, real-world ervaringen en het theoretisch kader nodig is om de huidige zwaarste maatschappelijke vraagstukken aan te pakken.

Een MPA is een verhandelbaar professionele opleiding die de studenten voor het beheer loopbaan bereidt in de publieke en non-profit organisaties. Het is ideaal voor studenten die zich inzetten voor de openbare dienst, willen de leiders in de publieke en non-profit organisaties, en willen een positief verschil maken in de wereld. ... [-]

Verenigde Staten Binghamton
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Binghamton University
Address
Binghamton University State University of New York 4400 Vestal Parkway East
NY 13902 Binghamton, New York, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 607-777-2000