Barclay College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In Barclay College loven wij God voor onze studenten die op een missie om niet alleen te krijgen een opleiding, maar om hun Christus-gecentreerde, bijbels gebaseerd geloof te versterken door het leren van de manier van effectief christelijk leven in dienst en leiderschap.

Barclay College baseert haar bestaan ​​in een rijke historie van evangelische Vrienden traditie. Barclay College is een evangelische Vrienden school die accepteert en omarmt mensen met een evangelisch christelijke geloof uit een verscheidenheid van confessionele achtergronden.

De missie van Barclay College is om studenten voor te bereiden op een Bijbel-centered omgeving voor effectief christelijk leven, service en leiderschap. Barclay College is een christelijke instelling voor hoger onderwijs die leerlingen uitdaagt om te ontdekken, te begrijpen, en het verwerven van de vaardigheden die nodig zijn om te reageren op de oproep van God op hun leven. Om u te helpen dit te bereiken, Barclay College streeft naar academische en spirituele excellentie door het verstrekken van een omgeving die een hoger niveau van onderzoek en het leren stimuleert. Kritisch denken, de uitwisseling van ideeën, en gedisciplineerd de Bijbel gebaseerde studie worden benadrukt om elke student te helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke christelijke kijk op de wereld en hen toe te rusten om effectief te dienen op het gebied van de dienst waarin ze voelen Gods richting voor hun leven.

Barclay College werft actief alle christenen die verlangen om voor te bereiden op hun roepingen in een klimaat dat is rigoureus academische en toegewijd aan het dienen van Jezus Christus. Het college is van mening dat spirituele groei wordt versneld wanneer men woont en studeert in een gemeenschap die een diversiteit aan theologische en culturele perspectieven omvat.

Als een instelling voor hoger onderwijs van vier jaar, missie Barclay College is breder dan dat van een vakschool of opleidingsinstituut. De studenten verbreden hun cultureel begrip door het bestuderen van een breed scala van algemene studies in aanvulling op hun specifieke gebieden van belang. Sinds Barclay is een Bijbelschool, leren studenten om de Bijbel te bestuderen en de bijbelse waarheid te integreren in elke discipline.

Barclay College biedt studenten de voorbereiding op verschillende carrières via programma's zijn bachelor. In sommige gebieden heeft de bachelor's degree is ontworpen om een ​​voor graduate studie voor te bereiden. Het college biedt ook Associate graden ontworpen om studenten een basis introductie tot hbo-opleiding, de Bijbel, en algemene studies.

Locaties

Haviland

Barclay College

Address
607 N Kingman Haviland, KS 67059
Haviland, Kansas, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 800-862-0226

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: