Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Babson is de opvoeder, convener en thought leader voor Entrepreneurship of All Kinds®.

Babson is een onafhankelijke, non-profitorganisatie en geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), de New England Commission of Higher Education (NECHE) en het EFMD Quality Improvement System (EQUIS). In het academisch jaar 2015-2016 bezoeken meer dan 2.100 studenten en 900 afgestudeerde studenten Babson, die meer dan 80 landen vertegenwoordigen. Leer meer over de studenten in de eerstejaars niet-gegradueerdenklas evenals de MBA en Masters afstudeerprogramma's. Als makers en oprichters van kennis over ondernemerschap onderscheidt Babson zich met:

  • Een undergraduate school die een topvliegopleiding biedt waarin innovatieve, geïntegreerde en toegepaste zakelijke en liberale kunstprogramma's worden gecombineerd met leerervaringen op leergebied en onderwijsprogramma's.
  • De FW Olin Graduate School of Business, die hooggeplaatste MBA- en MS-graden verleent.
  • Een Executive Education-programma voor professionals die willen groeien in de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag.
  • Een faculteit van wereldklasse met ervaring uit de echte wereld: 87% van onze fulltime faculteit heeft een doctorstitel of een equivalent daarvan en zijn ervaren ondernemers, managers, wetenschappers, auteurs, onderzoekers, dichters en kunstenaars.
  • Wereldwijde onderzoeksprojecten die door een aantal vooraanstaande regionale, nationale en supranationale autoriteiten over de hele wereld worden gebruikt als belangrijke benchmarking-indicatoren.
  • Babson Global, dat samenwerkt met bedrijven, universiteiten, overheden en stichtingspartners om ondernemerschapsonderwijs en ondernemerschapss dacht en doen® wereldwijd te bevorderen.

Mission Statement

Babson College leidt ondernemende leiders op die overal economische en sociale waarde creëren.

Visie

We willen de meest vooraanstaande instelling ter wereld zijn voor ondernemend denken

Kernwaarden

Integriteit Vertrouwen, respect en beleefdheid brengen het beste in mensen naar boven. We respecteren en gedragen ons ethisch tegenover elkaar en onze externe partners. We oefenen sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit in de grotere gemeenschappen waartoe we behoren. Diversiteit We waarderen ons lidmaatschap in een levenslange gemeenschap die breed divers is. Wij zijn van mening dat Babson door een verschil een rijkere gemeenschap wordt en de nodige contexten bieden voor gedeelde prestaties. We verwelkomen en waarderen mensen en hun perspectieven en respecteren de belangen van alle leden van de gemeenschap. Innovatie We hebben een al lang bestaande toewijding aan een institutionele cultuur die creativiteit, het nemen van risico's, voortdurende verbetering, leiderschap en ondernemersgeest bevordert. We moedigen mensen aan om het initiatief te nemen en een verschil te maken. Samenwerking Onze toewijding aan multidisciplinaire samenwerking en nauw samenwerken met studenten bepaalt de praktijken van de faculteit, het bestuur, het personeel en die werken op de campus van Babson College . Samen met onze alumni en met onze externe partners creëren we een leer- en werkervaring die groter is dan de som der delen. Excellence Babson College streeft naar uitmuntendheid. Onze community is een community waarin alle leden hun persoonlijk record kunnen behalen. We proberen elkaar zorgvuldig te ondersteunen voor continue groei en ontwikkeling.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Babson College

De invloed van big data op zakelijke besluitvorming is groter dan ooit. Dat geldt ook voor de vraag naar bekwame vertalers die analyses kunnen omzetten in praktische inzi ... [+]

Een Business Analytics-graad, gebouwd voor de toekomst van het werk

Een Business Analytics-graad, gebouwd voor de toekomst van het werk

De invloed van big data op zakelijke besluitvorming is groter dan ooit. Dat geldt ook voor de vraag naar bekwame vertalers die analyses kunnen omzetten in praktische inzichten die leiden tot levensvatbare bedrijfsoplossingen. Als gevolg hiervan worden de hedendaagse denkers van bedrijven gedefinieerd door hun vermogen om informatie om te zetten in innovatie. Ontdek hoe Babson's Master of Science in Business Analytics u kan helpen essentieel te worden in elke organisatie.

Babson's Master of Science in Business Analytics (MSBA) is het oefenterrein voor de data-analisten van morgen. De geïntegreerde aanpak van dit programma helpt u een solide basis te bouwen in analytische technieken en tegelijkertijd uw kennis van marketinganalyses, economische analyses en andere zakelijke disciplines te verrijken. Terwijl u de nieuwste tools en methoden voor gegevensanalyse bestudeert, leert u effectief samen te werken en te communiceren, zodat uw analyse een integrale rol kan spelen bij belangrijke zakelijke beslissingen.... [-]

Verenigde Staten Wellesley
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 - 21 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Babson College

De financiële wereld is de basis van de wereldeconomie en die wereld evolueert snel. Organisaties van alle soorten hebben vindingrijke financiële professionals nodig die ... [+]

Beheers de financiële kant van het bedrijfsleven

De voltijdse Master of Science in Finance (MSF) bij Babson biedt diepgaande financiële en kwantitatieve kennis. Overeenkomen dat met geavanceerde probleemoplossing, praktische toepassing, ethisch oordeel, en professionele ontwikkeling en communicatievaardigheden voor een goed afgeronde graad. Uw MSF-cohort is afkomstig van alle niet-gegradueerde en afgestudeerde achtergronden. Breid tijdens je keuzevakken je netwerk uit door lessen te volgen bij meer ervaren MBA- en masterstudenten. Ontwikkel sterke relaties met docenten en adviseurs, die hier zijn om je te ondersteunen met geïndividualiseerde mentorschap.

Fast Track: Verdien 30 credits in negen maanden (optie van twee semesters) of 16 maanden (optie met drie semesters).... [-]

Verenigde Staten Wellesley
September 2019
Engels
Voltijd
9 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Babson College

Babson's Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) is de hoeksteen van een succesvolle carrière in bedrijfsmanagement. Gedurende het fulltime, ... [+]

Vertrouwen en creativiteit winnen

Babson's Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) is de hoeksteen van een succesvolle carrière in bedrijfsmanagement. Gedurende het fulltime, negen maanden durende programma, werk je samen en leer je bij een zeer diverse groep klasgenoten. Uw cohort zal uitdagingen uit de echte wereld aanpakken door middel van ervaringsleren - het creëren van een nieuwe onderneming, het raadplegen van een organisatie om het bedrijfsprobleem op te lossen en het verkennen van het wereldwijde zakelijke landschap tijdens een cursus in het buitenland. U komt uit het programma met de nieuwste inzichten en probleemoplossende vaardigheden die u voorbereiden om met vertrouwen te leiden.... [-]

Verenigde Staten Wellesley
September 2019
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined