Babson College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Babson College , al 27 jaar de nummer 1 school voor ondernemerschap volgens US News & World Report , leidt ondernemersleiders op die overal grote economische en sociale waarde creëren. We bieden een breed scala aan graduate business-programma's, zowel fulltime als parttime, met dien verstande dat elke student unieke persoonlijke en professionele verplichtingen heeft. Ongeacht het programma zul je een opleiding ontdekken die is gebouwd op actie en een gemeenschap vol dynamische ondernemersleiders. Bij Babson zijn we meedogenloos gefocust op het volgende:

Studenten transformeren in ondernemende leiders: we zijn van mening dat ondernemers niet worden geboren - ze zijn gemaakt en een Babson-opleiding zorgt voor een denkwijze en vaardigheden die studenten aanmoedigen om problemen als kansen te zien, door ambiguïteit te navigeren en actie te ondernemen. Ondernemende leiders zijn nu belangrijker dan ooit.

Leren door te doen : we doen meer dan u leren denken. We leren je hoe je dat moet doen. Meeslepende ervaringen zoals onze studentenadviesprojecten, klaslokaalsimulaties en door studenten geleide forums versterken academici in de klas met praktijkervaring, waardoor studenten de vaardigheden krijgen die nodig zijn om te handelen en nu impact te maken.

Uw potentieel optimaliseren: Of het nu gaat om het starten van een onderneming, het veranderen van bedrijfstakken of het overnemen van uw familiebedrijf, een Babson-diploma helpt studenten om te verhuizen van waar ze zijn naar waar ze willen zijn. Onze kleine omvang betekent dat studenten, docenten en loopbaanadviseurs samen een ervaring creëren die elke student helpt zijn persoonlijke doelen te bereiken.

Uw wereldwijde ervaring en netwerk opbouwen: wanneer verschillende perspectieven samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën. Bij Bason is de diversiteit van onze gemeenschap een kracht die de perspectieven van studenten verruimt en hen voorbereidt om in alle economieën en culturen te werken. De Babson-ervaring is gevuld met intercultureel teamwork, wereldwijde casestudy-discussies en internationaal gerichte evenementen. Terwijl carrières zich na hun afstuderen over de hele wereld ontwikkelen, is het Babson-netwerk nooit ver weg, met 42.000 alumni in 120 landen.

Bij Babson College je af met meer dan een diploma - je krijgt de inspiratie, tools en de denkwijze die nodig is voor duurzaam professioneel succes. Dat komt omdat grote ondernemersleiders tegenslagen overwinnen, gedijen in onzekerheid en altijd op zoek zijn naar oplossingen waar anderen alleen obstakels zien. Als ondernemend leider ben je een aanwinst in elke organisatie, in staat om door ambiguïteit te navigeren en vooruit te gaan, terwijl anderen nog bezig zijn met verwerken.

We bieden de volgende voltijdse Graduate-programma's:

Fulltime MBA: maak van Babson uw thuis weg van huis met een fulltime MBA op de campus. Rond je studie af in één of twee jaar. Gespecialiseerd met zeven MBA-concentraties, waaronder STEM-aangewezen concentraties in Quantitative Finance en Business Analytics & Machine Learning.

Master of Science in Business Analytics: zet informatie om in innovatie met een voltijds, STEM-aangewezen programma.

Master of Science in Finance: verwerf de financiële modellen en codeervaardigheden die werkgevers willen in dit voltijdse, door STEM aangewezen programma.

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership: leer hoe u vroeg in uw carrière kunt innoveren in het voltijdse programma van negen maanden

Locaties

Wellesley

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Verenigde Staten

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Verenigde Staten

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited