Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Babson is de opvoeder, convener en thought leader voor Entrepreneurship of All Kinds®.

Babson is een onafhankelijke, non-profitorganisatie en geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), de New England Commission of Higher Education (NECHE) en het EFMD Quality Improvement System (EQUIS). In het academisch jaar 2015-2016 bezoeken meer dan 2.100 studenten en 900 afgestudeerde studenten Babson, die meer dan 80 landen vertegenwoordigen. Leer meer over de studenten in de eerstejaars niet-gegradueerdenklas evenals de MBA en Masters afstudeerprogramma's. Als makers en oprichters van kennis over ondernemerschap onderscheidt Babson zich met:

  • Een undergraduate school die een topvliegopleiding biedt waarin innovatieve, geïntegreerde en toegepaste zakelijke en liberale kunstprogramma's worden gecombineerd met leerervaringen op leergebied en onderwijsprogramma's.
  • De FW Olin Graduate School of Business, die hooggeplaatste MBA- en MS-graden verleent.
  • Een Executive Education-programma voor professionals die willen groeien in de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag.
  • Een faculteit van wereldklasse met ervaring uit de echte wereld: 87% van onze fulltime faculteit heeft een doctorstitel of een equivalent daarvan en zijn ervaren ondernemers, managers, wetenschappers, auteurs, onderzoekers, dichters en kunstenaars.
  • Wereldwijde onderzoeksprojecten die door een aantal vooraanstaande regionale, nationale en supranationale autoriteiten over de hele wereld worden gebruikt als belangrijke benchmarking-indicatoren.
  • Babson Global, dat samenwerkt met bedrijven, universiteiten, overheden en stichtingspartners om ondernemerschapsonderwijs en ondernemerschapss dacht en doen® wereldwijd te bevorderen.

Mission Statement

Babson College leidt ondernemende leiders op die overal economische en sociale waarde creëren.

Visie

We willen de meest vooraanstaande instelling ter wereld zijn voor ondernemend denken

Kernwaarden

Integriteit Vertrouwen, respect en beleefdheid brengen het beste in mensen naar boven. We respecteren en gedragen ons ethisch tegenover elkaar en onze externe partners. We oefenen sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit in de grotere gemeenschappen waartoe we behoren. Diversiteit We waarderen ons lidmaatschap in een levenslange gemeenschap die breed divers is. Wij zijn van mening dat Babson door een verschil een rijkere gemeenschap wordt en de nodige contexten bieden voor gedeelde prestaties. We verwelkomen en waarderen mensen en hun perspectieven en respecteren de belangen van alle leden van de gemeenschap. Innovatie We hebben een al lang bestaande toewijding aan een institutionele cultuur die creativiteit, het nemen van risico's, voortdurende verbetering, leiderschap en ondernemersgeest bevordert. We moedigen mensen aan om het initiatief te nemen en een verschil te maken. Samenwerking Onze toewijding aan multidisciplinaire samenwerking en nauw samenwerken met studenten bepaalt de praktijken van de faculteit, het bestuur, het personeel en die werken op de campus van Babson College . Samen met onze alumni en met onze externe partners creëren we een leer- en werkervaring die groter is dan de som der delen. Excellence Babson College streeft naar uitmuntendheid. Onze community is een community waarin alle leden hun persoonlijk record kunnen behalen. We proberen elkaar zorgvuldig te ondersteunen voor continue groei en ontwikkeling.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Babson College

De opkomst van Big Data betekent dat organisaties van alle soorten zich steeds meer beroepen op data-driven besluitvorming om te groeien en innoveren. In tegenstelling to ... [+]

Ontdek analytiek voor een ondernemende wereld.

De opkomst van Big Data betekent dat organisaties van alle soorten zich steeds meer beroepen op data-driven besluitvorming om te groeien en innoveren. Maar bedrijven die groot en klein hebben, hebben meer nodig dan data wetenschappers; Zij hebben ondernemers denken-vertalers nodig die analytische inzichten kunnen koppelen aan echte zakelijke oplossingen. In feite rapporteert een 2016 McKinsey Global Institute dat er in de komende tien jaar een vraag is tussen 2 miljoen en 4 miljoen van deze zakenvertegenwoordigers.

In tegenstelling tot andere afgestudeerde analytische programma's gaat Babson's MSBA's curriculum verder dan IT en statistieken, waarbij een interdisciplinaire benadering wordt ontwikkeld die ervoor zorgt dat u kritische technische kennis ontwikkelt, terwijl u leert hoe u uw expertise toepast om creatieve oplossingen voor zakelijke en sociale problemen op te lossen. ... [-]

Verenigde Staten Wellesley San Francisco Miami
August 2019
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Babson College

De Master of Science in Financiën (MSF) bij Babson biedt diepgaande financiële en kwantitatieve kennis gecombineerd met geavanceerde probleemoplossing, praktische toepass ... [+]

Leer bij Babson: Investeer in je toekomst.

Om de financiële beslissingen te nemen in de snel veranderende wereld van vandaag, moeten organisaties van alle soorten beroep doen op de deskundigheid van financiele professionals. De Master of Science in Financiën (MSF) bij Babson biedt diepgaande financiële en kwantitatieve kennis gecombineerd met geavanceerde problematiek- oplossing, praktische toepassing, ethisch oordeel en professionele ontwikkelings- en communicatievaardigheden. U neemt uw kerncursussen met uw MSF-cohort maar krijg de mogelijkheid om naast elkaar te leren in keuzevakken met MBA-studenten, al ontvangt u individueel mentoring van de faculteit.

Programma gegevens:

Voltooi het programma in minimaal 9 maanden via een optie van twee semesters of 16 maanden via een optie van drie semesters. SAT of ACT scores kunnen worden ingediend in plaats van GMAT of GRE scores STEM Classified Pas je MSF-kredieten toe aan een toekomstige Babson-diploma ... [-]
Verenigde Staten Wellesley
August 2019
Voltijd
9 - 16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Babson College

Bereid je voor voor professioneel succes met een Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership (MSEL) van Babson. ... [+]

[-]
Verenigde Staten Wellesley
August 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Tomorrow Belongs to the Entrepreneur

The Zamora Family in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Jon Feinman MBA’10 in The Entrepreneurs: A True Babson Story

Address
Forest Street,231
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
100 High Street First and 12th Floors
02110 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
135 Main Street, Third Floor
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined
Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Verenigde Staten
Telefoonnr.
undefined