Boston University School of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

de Universiteit van Boston

Boston University, opgericht in 1869, is een van 's werelds belangrijkste instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek. Onze wereldwijde campus is een bloeiend centrum van onderzoek en wetenschap dat meer dan 8000 internationale studenten uit 133 landen van over de hele wereld omvat, de 10e grootste van de Amerikaanse universiteiten. BU belichaamt de diversiteit die het beste in het Amerikaanse onderwijs kenmerkt.

Boston University School of Law

Boston University School of Law is een topwetenschapsopleiding die een breed curriculum aanbiedt dat wordt gegeven door professoren die nationaal worden erkend als buitengewone leraren en vooraanstaande wetenschappers. De kern van de BU Law leerervaring is superieur onderwijs en een ondersteunende, dynamische leeromgeving waarin leraren leiden, inspireren en uitdagen. BU Law hoogleraren worden nationaal geprezen vanwege hun juridische vaardigheden en wetenschap, op het gebied van onderzoek, schrijven en adviseren aan zowel de publieke als de private sector. Maar wat ze uniek definieert, is hun toewijding aan studenten, academisch, professioneel en individueel. Dit verklaart waarom de school consequent wordt gerangschikt door de Princeton-recensie van de topwetenscholen in de natie voor 'Beste professoren'. De school bevindt zich ook in de top 11 procent van Amerikaanse rechtsscholen in het Amerikaanse nieuws- en wereldrapport en in de top tien op het gebied van intellectuele eigendom, belasting- en gezondheidsrecht.

BU Law 's Graduate Programs

De meer dan 300 LLM-studenten van de school brengen een verbazingwekkende mix van achtergronden en interesses naar de campus. Ons huidige cohort vertegenwoordigt 54 verschillende landen van herkomst. De gemiddelde leeftijd van een BU Law LLM student is 33 jaar oud, met een leeftijd variërend van 20 - 72, en 24% van onze LL.M. studenten hebben een hogere graad van de wet voordat ze zich inschrijven op onze school. Deze studenten zijn momenteel ingeschreven in de volgende opleidingen:

  • LLM in American Law Program
  • Graduate Program in het bank- en financieel recht
  • LLM in Intellectual Property Law Program
  • Executive LLM in het International Business Law Program
  • Graduate Tax Program, inclusief een volledig online inschrijvingsoptie

Daarnaast bieden we verschillende gespecialiseerde certificaatprogramma's aan voor studenten die geen volledige LLM-ervaring zoeken:

  • Legal English Certificate Program
  • Certificaat in Enterprise Risk Management en Compliance
  • Certificaat in internationaal zakenrecht
  • Estate Planning Certificate
  • Certificaat in transactievaardigheden

In het najaar van 2019 zijn we ook trots om de lancering aan te kondigen van onze master in de studie van fiscaal recht, een masteropleiding die het curriculum van het Graduate Tax Program opent voor boekhouders en andere zakelijke professionals.

Bekijk ons volledige profiel en vul een verzoek om informatieformulier in voor meer informatie over al onze programma's!

Top-gerangschikt faculteit. Gerichte LLM-studentenondersteuning.

Het verschil in BU Law begint in de klas: onze top-gerangschikte faculteit bestaat uit vooraanstaande wetenschappers en ervaren beoefenaars die toegankelijk zijn, benaderbaar, expert in het mengen van theorie met de praktijk, en toegewijd om je te helpen je professionele status naar nieuwe hoogtes te verhogen.

Onze LLM-studentenondersteuning is ongeëvenaard: we leveren academische en professionele ondersteuning via individuele sessies, specifiek afgestemd op de professionele doelen van elke student. Na je afstuderen word je een succesvol, wereldwijd alumni-netwerk van zeer bekwame advocaten die nog lang na hun afstuderen deel uitmaken van de BU Law community.

En dan is er Boston, een van 's werelds grootste steden. Het is een kant en klaar laboratorium voor juridische training op een aantal gebieden.

Vijf top LLM-opleidingen, talloze mogelijkheden.

Kies uit vijf LLM-programma's, allemaal zeer gerespecteerd en drie-banking

Het LLM in American Law Program is een van de belangrijkste programma's van de natie voor internationale beoefenaars die willen leren hoe Amerikaanse advocaten denken, juridische programma's benaderen en klantaangelegenheden afhandelen. Je wordt geïntegreerd in het JD-klaslokaal en hebt de mogelijkheid om uit 200 cursussen te kiezen bij het maken van je geïndividualiseerde studieplan.

Het Graduate Program in Banking

Het LLM in Intellectual Property Law Program biedt u de mogelijkheid om geavanceerde IP-theorie en doctrine te leren van enkele van de beste IP-geleerden ter wereld. Gedurende vijf opeenvolgende jaren, US News

Het Executive LLM in International Business Law Program brengt een wereldwijd netwerk samen van ervaren professionals uit een breed scala van juridische praktijken, industrieën en bedrijven die intensieve blootstelling willen aan de belangrijkste juridische onderwerpen waarmee internationale ondernemingen worden geconfronteerd. Het flexibele, blended-learning executive-formaat van het programma is ideaal voor drukke beoefenaars die geen traditioneel LLM-programma van negen maanden kunnen bijwonen.

Het Graduate Tax Program voorziet u van de praktische vaardigheden die vereist zijn voor succes op het gebied van belastingen, ongeacht of u de graad behaalt via residentiële studies in Boston, online thuis of via een combinatie van beide indelingen. Een LLM in Fiscaliteitsgraad van de BU Law wordt door werkgevers over de hele wereld gewaardeerd: we zijn # 8 in de natie voor belastingonderzoek in het Amerikaanse nieuws

Locaties

Boston

Address
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: