Arkansas Tech University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Arkansas Tech University

Tech is toegewijd aan studentensucces, toegang en uitmuntendheid als een responsieve campusgemeenschap die kansen biedt voor progressieve intellectuele ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Tech inspireert en bemagtigt de leden van de gemeenschap om hun doelen te bereiken en te versterken op het gebied van technologische tradities, terwijl ze streven naar de verbetering van Arkansas, de natie en de wereld.

Opgericht in 1909, Arkansas Tech University Is rijk aan geschiedenis en is nu een van de snelst groeiende universiteiten in de staat. Tech is een geweldige universiteit op een geweldige locatie. Voor meer snelle feiten over Tech, kijk Tech-At-A-Glance of neem een ​​campus tour en wij zullen u bewijzen dat we wereldklasse instructies, uitstekende faciliteiten, studentenfocus en een grote waarde aanbieden.

Tech biedt een campus klein genoeg voor individuele aandacht, maar groot genoeg voor een kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Als u van mening bent dat onze afstudeercijfer onder de hoogste staat in de staat, regio en natie is, is zijn duidelijke Tech gewoon de juiste maat.

Hier bij Tech streven wij ernaar om onze studenten op elke mogelijke manier te helpen. Onze kantoren van toelatingen en financiële hulp zijn klaar om u te helpen bij onze universiteit. Tech heeft zelfs een kantoor gewijd aan onze internationale studenten.

We willen u helpen om het beste uit uw collegeervaring te halen. Voor meer informatie over Tech, voel je vrij om ons mee te doen voor een Campus Tour, bezoek onze Veelgestelde vragen over Studentenstudenten of neem contact op met ons Bureau voor toelatingen.

Onze Missie

Arkansas Tech University is toegewijd aan studentensucces, toegang en uitmuntendheid als een responsieve campusgemeenschap die kansen biedt voor progressieve intellectuele ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Tech inspireert en bemagtigt de leden van de gemeenschap om hun doelen te bereiken en te versterken op het gebied van technologische tradities, terwijl ze streven naar de verbetering van Arkansas, de natie en de wereld.

Arkansas Tech By The Numbers

Hoe gaat het technisch tarief?

  • Gemiddelde freshmen ACT scores hebben voor 21 opeenvolgende jaren boven de nationale en staatsgemiddelden gerangschikt
  • De gemiddelde ACT score voor de freshman klasse van 2015 is 22.05
  • Meest betaalbare optie bij de top vijf universiteiten in de staat
  • Tech biedt meer dan 120 studentenorganisaties aan

Studentenpopulatie

  • Herfst 2015 was het 17e opeenvolgende jaar van registratie

Faculteit

  • Meer dan 400 faculteitsleden
hr-infographic01hr-infographic02hr-infographic03

Locaties

Russellville

Arkansas Tech University

Address
Arkansas Tech University
1507 North Boulder Avenue

72801 Russellville, Arkansas, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 479-968-0237

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden