Arkansas State University Mid-South

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ASU Mid-South gelooft in het maken van een verschil.

Hier is een kort verhaal dat de toewijding van ASU Mid-South aan het succes van onze studenten illustreert.

'Een kleine jongen rende over het strand en gooide koortsachtig zeesterren terug in het water voordat ze stierven. Een oude man kwam naar hem toe. "Denk je echt dat je werk enig verschil zal maken?" vroeg hij sceptisch. De jongen keek hem met fonkelende ogen aan, hield een zeester omhoog en zei: "Dit maakt een verschil!" en gooide de zeester terug in de zee. " - Loren Eiseley, auteur

ASU Mid-South ontvangt talloze complimenten voor onze campus, ons terrein, onze faciliteiten, onze apparatuur, onze technologie en de lijst gaat maar door.

Het meest waardevolle dat we bezitten, is echter onze Midden-Zuid-cultuur.

Wat geloven we? Waar streven we naar te doen? En wat proberen we te bereiken?

Er zijn duizend manieren om de ASU Midden-Zuid-cultuur uit te drukken, maar we hebben dit zeesterverhaal gekozen omdat het zo nauw verband houdt met wat we doen. Elke keer dat we iemand helpen slagen, soms tegen wat misschien onmogelijke kansen lijken, geven we die persoon een nieuw leven.

We gaan alles doen wat nodig is om uitdagingen te overwinnen om onze studenten de resultaten te bieden die ze nodig hebben om hun leven te veranderen. Het gaat niet alleen om het doornemen van de moties. Het gaat erom dat je doet wat nodig is om ervoor te zorgen dat studenten succesvol kunnen zijn.

Bij Mid-South geloven we dat we een morele plicht hebben om voor de mensen die hier wonen te zorgen. Net zoals de kleine jongen wist dat hij niet elke aangespoelde zeester op de kust kon redden, weten we dat we niet iedereen kunnen redden. Maar elke keer dat we iemand helpen naar een betere toekomst, hebben we een grote overwinning behaald voor die student. En daar stopt het niet alleen. Het is ook een overwinning voor hun gezin, onze gemeenschap, ons land en onze wereld.

Locaties

West Memphis

Address
West Broadway Avenue,2000
72301 West Memphis, Arkansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden