Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1873, de Syracuse University School of Architecture consequent behoort tot de beste scholen van de architectuur in de natie.

De redenen meest genoemde zijn onze toegewijde en divers faculteit, ons aantal en de verscheidenheid van de studie in het buitenland kansen, en onze nationaal-geaccrediteerde, professionele opleidingen die studenten te voorzien van de technische vaardigheid en de culturele kennis die nodig is om te oefenen in een steeds concurrerender mondiale marketplace.

De studio-ervaring, in de kern van onze programma's, gericht op de intensieve verkenning van het creatieve proces, ondersteund door de meest uitdagende benaderingen van de geschiedenis en theorie in het kader van de technologieën die de toekomst op de hoogte van ons vakgebied. De school biedt een zeer innovatieve omgeving voor ontwerp onderwijs waarin studenten profiteren van uitgebreide één-op-één communicatie met toegewijde faculteit in formele beoordelingen en informele interacties.

Om studenten voor te bereiden op een wereld gevormd door de globalisering, de School of Architecture biedt studie in het buitenland semesters in Londen en Florence aan onze universiteit centra bemand door full-time architectuur faculteit. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​semester door te brengen op de Universiteit van de Fisher Center in New York City, een faciliteit state-of-the-art geopend in 2013. Kortere studie in het buitenland programma's zijn beschikbaar op locaties zoals Taiwan, Turkije, Japan, China en India. De school brengt ook wereldklasse en opvoeders om les te geven en lezingen bij ons thuis campus, zoals aangetoond door onze bezoekende lezingenreeks met gerenommeerde architecten en ontwerpers, en onze gastcriticus programma waarin internationaal erkende professoren leiden studio's op de campus.

In het afgelopen decennium is het gebruik van de architectuur dramatische verandering ondergaan, het plaatsen van de architect opnieuw in het centrum van een aantal van de meest bepalende aspecten van deze tijd. De School of Architecture heeft niet alleen gelijke tred gehouden met deze veranderingen, maar onze docenten, medewerkers, studenten en alumni hebben geleid en nog steeds de moeite om een ​​betere wereld te maken door middel van het ontwerpen van betere gebouwen en steden leiden. Wij nodigen u uit om te bezoeken en om met ons mee.

Michael Speaks, Ph.D. Dean, School of Architecture

School Geschiedenis

Als een van de oudste programma's in de VS, heeft Syracuse Architectuur uitgegroeid van een bescheiden begin tot een nationale leider in het opleiden van toekomstige architecten geworden.

De school heeft een rijke en voorname geschiedenis, te beginnen in 1873, drie jaar na de Syracuse University werd opgericht, toen de architectuur werd opgericht als een van de twee nieuwe afdelingen binnen de Academie voor Beeldende Kunsten door George Comfort Fisk, decaan van de nieuwe Academie voor Beeldende Kunsten , die het Metropolitan Museum in New York opgericht.

De afdeling een vierjarig programma leidt tot een Bachelor of Architecture graad, het eerste programma in zijn soort in het land in eerste instantie aangeboden. Dean Fisk ingeroepen van de diensten van professoren van het schilderij afdeling en het College of Liberal Arts. Hij benaderde ook lokale architecten als Horatio Nelson Wit, Archimedes Russell, en Ward Wellington Ward, en vroeg hen om architectonisch ontwerp te onderwijzen - zonder loon. De afhankelijkheid van lokale architecten voor gratis instructie bleef tot ver in the1900's, voor een deel te wijten aan spaarzaamheid, maar ook als een standaard praktijk gemodelleerd naar de Ecole de Beaux Arts in Parijs, 's werelds première architectuur school. Deze uitlijning van de architectuur afdeling binnen de Academie voor Beeldende Kunsten werd een ontwerp focus die duurt tot op de dag. De eerste examenklas klassen in de architectuur waren klein, met 74 studenten verdienen graden tussen 1900 en 1922. Frances Whipple Bigelow werd de eerste vrouwelijke af te studeren aan de school in 1898. Zoals de architectuur programma groeide, is geconfronteerd met een constante uitdaging van het vinden van voldoende ruimte. Tijdens de eerste jaren, het eerste huis van de Academie voor Beeldende Kunsten was in de hal van de Talen. Het verplaatst naar de nieuw gebouwde Crouse College in 1883, vervolgens naar Steele Hall in 1908, en uiteindelijk naar de nieuw ontworpen, oranjerie Slocum Hall in 1919. Slocum is ontworpen door Frederick Revels, een 1895 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten, die de afdeling architectuur uit 1902 voorgezeten tot 1934, en professor Earl Hallenback van de Klasse van 1897. Samen Revels en Hallenbeck ontwierp een aantal herkenningspunten Syracuse University, waaronder Carnegie Library, Archbold Stadium, en Bowne en Lyman hallen.

Tijdens de post-World periode WO I, Europees modernisme begon te sijpelen in de Amerikaanse architectuur scholen. Terwijl de Syracuse University erkende de trend, bleven ze de leer van meer traditionele, pragmatische stijlen benadrukken. Tijdens deze periode realiseerde de universiteit dat een vierjarig curriculum een ​​architect niet adequaat kon uitrusten voor de praktijk. In 1934 werd Lemuel C. Dillenback gebracht van de Columbia University om het ontwerp te onderwijzen. Hij werd al snel afdeling stoel, en onder zijn leiding werd een vijfde jaar aan het curriculum toegevoegd in de vorm van een scriptie, waarvan de bouw tekeningen en specificaties, met 184 credits die nodig zijn voor het afstuderen opgenomen. In 1937 een graduate programma in de stedelijke planning en het onderzoek werd vastgesteld. De jaren 1930 en 1940 markeerde het begin van autonomie voor de architectuur programma.

Pragmatische toon van de school werd versterkt na de Tweede Wereldoorlog toen 150 veteranen overstroomde het programma. Angstig om te gaan met hun leven en carrière, ze waren zeer gemotiveerd en praktisch over hun doelen. In 1957, toen Dillenback gepensioneerde professor D. Kenneth "Doc" Sargent '27 volgde hem op, aan te dringen op het behoud van de titel en het gezag van de decaan. Dus de school werd een aparte entiteit van de Academie voor Beeldende Kunsten. Een prominente beoefenaar, Sargent begon onderwijs in 1930 en diepgaand beïnvloed het programma voor de komende veertig jaar. Sargent geplaatst veel waarde aan professionaliteit, evenals op een brede liberal arts onderwijs. Hij geloofde dat architecten moest worden goed opgeleid om leiders te worden, en tijdens zijn tijd als decaan, werd een optie van zes jaar gecreëerd dat de B. Arch en M. Arch graden uitgereikt.

De late jaren '60 waren jaren van student onrust op Syracuse campus dat zijn effect op de School of Architecture gehad. In 1969, Sargent teruggetreden als decaan. Hij werd opgevolgd door een reeks van acteren en interim-decanen, en uiteindelijk door John Fisher, die de school als decaan geleid voor slechts een paar jaar. Werner Seligmann, een award-winnende architect en autoriteit op het gebied van Frank Lloyd Wright en Le Corbusier, werd benoemd tot decaan in 1976, en een duidelijke koers voor de komende tientallen jaren. De school zichtbaarheid en internationale reputatie groeide met de oprichting van de bezoekende critici programma, lezingen en tentoonstelling serie, en de oprichting van het Florence programma in 1980. In de late jaren '80, kreeg de school een IBM-subsidie ​​voor bijna een half miljoen dollar waardoor de ontwikkeling van een multidisciplinaire computerlokaal in Slocum. In 1990, Seligmann teruggetreden als decaan en keerde terug naar de faculteit. Het Florence programma, vaak "de parel in de kroon van het curriculum voor de architectuur," blijft een strategische rol tussen de derde en vijfde jaar van de bachelor-studie af te spelen. Bruce Abbey, voormalig voorzitter en associate dean van de Universiteit van Virginia, werd decaan genoemd in 1990. Syracuse University, voor een grote fiscale crisis gecreëerd door demografische veranderingen, geëvalueerd zijn programma's en concludeerde dat sinds de School of Architecture was een belangrijk centrum van de kwaliteit, het verdiende extra ondersteuning. Salarissen zijn gerezen, Slocum Hall opgewaardeerd, nieuwe computer faciliteiten geïnstalleerd, en de faculteit onderzoek ondersteund. Bouwkunde studenten gerangschikt met de beste van die toegelaten door de universiteit, en de hands-on-benadering van het onderwijs maakte de school een model voor een studentgerichte onderzoeksuniversiteit. Tijdens zijn twaalf-jarige ambtstermijn, Abdij breidde de architectuur programma via meer cursussen in de geesteswetenschappen, meer keuzevakken, en aanmoediging van meer gevarieerde architectonische standpunten.

In 2002, Abbey teruggetreden als decaan om terug te keren naar fulltime onderwijs. Professor Arthur McDonald leidde de school als interim-decaan voor de komende twee jaar, terwijl een onderzoek werd uitgevoerd naar een nieuwe vaste decaan.

Mark Robbins nam de positie van decaan van de School of Architecture aan de Syracuse University in 2004. Onder leiding van bondskanselier Nancy Cantor, de school en de universiteit werd aanzienlijke krachten in de stad Syracuse, helpen om een ​​meer stedelijke campus en een dichtere stad te creëren, terwijl het aanzetten tot de verkenning van de grenzen tussen de twee. Gedurende deze tijd, een associate dean en directeuren van de ontwikkeling en communicatie posities werden toegevoegd aan de administratieve structuur aan de groeiende behoeften van de school te dienen. In 2007 werd de Syracuse kunst Londen programma gelanceerd op de universiteit Farraday Center en, in 2009, werd de Syracuse Architecture programma in New York geïntroduceerd bij een nieuwe studio ruimte in het stadscentrum Manhattan.

Een vijf-jaar studiebeurs initiatief om de diversiteit van de studentenpopulatie verder werd ook geïntroduceerd als het werven bezoeken aan in grote stedelijke gebieden in het hele land dat dit initiatief versterkt en uitgebreid geografische loting van de School. Samenwerkingsverbanden gelegd met andere centra aan de universiteit voor leraren en docenten onderzoek te ondersteunen. In 2005, UPSTATE: een centrum voor ontwerp, onderzoek en Real Estate werd gecreëerd binnen de school als een bron voor de stad, de campus en omgeving, het verstrekken van een middel waarmee architecten, docenten en studenten werkten concrete projecten in Syracuse. Robbins teruggetreden als decaan in 2012 en Professor Randall Korman diende als interim-decaan van 2012 tot en met 2013.

In 2013, Michael Speaks werd de tiende decaan van de School. Eerder was hij decaan van het College of Design aan de Universiteit van Kentucky en is ook de voormalige directeur van de graduate programma in de Southern California Institute of Architecture in Los Angeles. Als geleerde en leider in design onderwijs, Michael benadrukt innovatieve benaderingen en interdisciplinaire verbindingen gericht op real-world problemen op te lossen.

Syracuse, heeft hij een serie workshops ontwikkeld op de onlangs gelanceerde Syracuse University Fisher Center in New York City heet Ontwerp en Politiek, introduceerde nieuwe post graduate opleidingen, en de totstandbrenging van duurzame samenwerking met universiteiten en overheidsfunctionarissen in Taiwan en Hong Kong.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

School of Architecture - Syracuse University

Syracuse Architecture behoort consequent tot de beste professionele architectuurscholen in het land, met de Master of Architecture consequent gerangschikt door DesignInte ... [+]

De Master of Architecture is geaccrediteerd door de National Architectural Accrediting Board als een eerste professionele graad, een vereiste van licentiestatus om een ​​praktiserende architect in de Verenigde Staten te worden, en een terminal voor veel ontwerpopleiders over de hele wereld.

Ons curriculum is bedoeld voor studenten met baccalaureaat in elk vakgebied om een ​​eerste professionele graad te behalen, maar ondersteunt ook geavanceerde status voor studenten met baccalaureaat in de architectuur en aanverwante vakgebieden.

leerplan

Gericht op het voorbereiden van vooruitstrevende studenten, belicht ons curriculum innovatieve werkwijzen, nieuwe technieken en technologieën, en transdisciplinaire benaderingen van architectuuronderzoek, onderzoek en ontwerp.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

School of Architecture - Syracuse University

Het programma richt zich op energie en de gebouwde omgeving met onderzoeksontwerpen die zich uitstrekken over vele schalen, van stedenbouwkundig ontwerp tot hoogwaardige ... [+]

Ontwerp | Energie | Futures is een geconcentreerd onderzoeksopzetprogramma dat leidt tot een post-professionele Master of Science (MS) in de architectuur. Het programma richt zich op energie en de gebouwde omgeving met onderzoeksontwerpen die zich uitstrekken over vele schalen, van stedenbouwkundig ontwerp tot hoogwaardige gebouwen, van VR en computationele simulatie tot onderzoek naar bouwmaterialen en productontwerp, en over een breed scala aan disciplines en praktijkgebieden, waaronder adaptief hergebruik, ontwikkeling van onroerend goed en stedenbouwkundige ontwerpen.

Voor de duur van het programma, worden de studenten geleid door de faculteit actief bezig met extern gesponsorde onderzoeks- en ontwerpprojecten en hebben tal van mogelijkheden voor onderzoeksstages in de verschillende onderzoeksfaciliteiten van de faculteit.... [-]

Verenigde Staten Syracuse
September 2020
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
201 Slocum Hall
Syracuse

Syracuse, New York, 13244 US
Social Media